Rata-autoilua, Roadsport ym.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja MPST 67, 22.11.2008.

 1. hiacekuski

  hiacekuski 3rd gear

 2. MadMike

  MadMike Gearhead

  Näkyi tässä muutama viikko sitten ajossa...
   
 3. valpas

  valpas Gearhead

  Olin viikko sitten Keskiviikkona Ahvenistolla. 32 olis ollu varjossa, jos semmosta olis sillä kentällä ollu. En havainnu ketään, joka olis moittinu kuumuutta. Siellä vaan ruuvattiin autoja väliaikoina. Minäkään en ajohaalariani aukassu välillä ollenkaan. Kylmä ei tullu.
  Se Keskiviikkoinen vapaa harjoittelu on hieno mahdollisuus ajaa Ahveniston radalla.
  60 euroa on ratamaksu, ja ajaa saa 9-18. Meluraja 4500 kierroksella 110 desibeliä, putken vierestä mitattuna. 20min, saa autolla ajaa tunnin aikana, loput on moottoripyörille, ja formuloille. Ambulanssi on paikalla koko ajan. Semmonen vastuuvapautuslappu pitää allekirjoittaa. Ruokala on auki.
  Tänäänkin olis voinu mennä.....
   
 4. hmr66

  hmr66 3rd gear

Kerro tästä muillekin!