Rataleima 2012 kuntoon...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja turboman1, 25.2.2012.

  1. turboman1

    turboman1 3rd gear

    Jos sinulla ei ole esim. Historic Race Finland ry:n Gulf Cup -ratasarjassa tarvittaavaa rataleimaa, niin AKK:n teoriapäivät rataleiman suorittamiseksi ovat seuraavat:

    24.3.12 Rataleimatutkinnon teoriaosuus Seinäjoki AKK Motorsport

    28.3.12 Rataleimatutkinnon teoriaosuus Kuopio AKK Motorsport

    31.3.12 Rataleimatutkinnon teoriaosuus Hyvinkää AKK Motorsport

    Rataleimatutkintojen ilmoittautuminen avattu

    Rataleimatutkintojen teoriosuuksia järjestetään kolmella paikkakunnalla, Seinäjoella, Kuopiossa ja Hyvinkäällä. Ajo-osuudet järjestetään Alastarolla huhtikuun lopulla (päivämäärä ilmoitetaan yleensä tutkintotilaisuudessa).

    Ajo-osuuden on ainakin aikaisemmin voinut suorittaa manuaalivaihteisella siviiliautolla (lukuunottamatta formulaluokkia), joten mahdollisen kilpurin puuttuminen ei tutkintoa haittaa.

    Lisätietoja:

    Nopeuslajien lajipäällikkö Mika Heinonen,

    mika.heinonen@autourheilu.fi

    puh 0207 219 443

    http://www.autourheilu.fi/

    Ja tuolta infoa, että millaisilla härpäkkeillä voit alkaa ajamaan kilpaa:

    http://www.historicrace.fi/indexf.htm

    http://www.historicrace.fi/HGR11/Images ... alehti.pdf

    [​IMG]

    Tuolla VANHAA törinää aiheeseen liittyen. Kysy uusimmat tiedot suoraan Mika Heinoselta, niin ei tule mitään yllätyksiä rataleiman suorituskalustosta tai varusteista. Mainittakoon vielä, että ainakin aiemmin rataleima oli voimassa kaksi vuotta suoritusajankohdasta lukien, joten kilpurin voi sitten rakennella rauhassa, kun tutkinto on jo hanskassa. Optimi on tietysti se, että väkäät kilpurin rataleiman ajo-osuuteen mennessä valmiiksi (tai ainakin ajokuntoiseksi ja luotettavaksi) ja hifistelet keväällä loput ennen kisoja.

    http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic.php?t=187580

    [​IMG]

    Kiitokset Jarille hyvästä laukauksesta...ja tuo keulan mainos "etanadynamiitti" on kanssa mainio...
     

Kerro tästä muillekin!