Ratapäivä Tykkimäjellä -09

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FHRA Kouvola Club ry', aloittaja 4dFunClub, 6.2.2009.

  1. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Kas niin. Tarkoitus olis pitää ratapäivä tänäkin vuonna. Nyt toivoisin, että innokkaat ilmoittelee päivämääriä, milloin ei kannata pitää tapahtumaa ja minkä takia. Tyyliin Oldtimer run, Nitronats, Forssan piknik jne.
    Ongelma tahtoo olla, että esim. lehtien tapahtumakalenterit ovat vain seuraavan lehden ilmestymiseen asti ja yhdistykset taas ilmoittelee toiminnastaan viime tipassa. Esim. oman Swap & Meetimme vuokrasopparista ei ainakaan vielä viime sunnuntaina ollut mustaa valkoisella, joten emme uskalla puffata tapahtumaa.
    Tykkimäen radan käyttöaste tuntuu olevan varsin korkea ja vapaat viikonloput vähissä. Hallitus tekee kuitenkin parhaansa mahdollisimman hyvän päivän löytämiseksi.
    Kuinka monen mielestä muuten sunnuntai on täysin kuollut idea? Silloinhan mistään iltabileistä ei kannata haaveilla. Kaikilla on kiire kotiin tekemään eväsleipiä maanantaiaamuksi.
     
  2. ruoska

    ruoska 1st gear

    jos saa ajaa kankkuses........ :lol:
     
  3. surma erkki

    surma erkki 3rd gear

    vaikea sanoa, mut ehdottaisin nyt viikkoo ennen juhannusta...jussin jälkee on kaikkee kokk ajan :wink:
     
  4. SRV

    SRV 1st gear

    Eiks siel maaseudul oo vähä jokaviikonloppu jotaa..!?
     
  5. surma erkki

    surma erkki 3rd gear

    Onhan tääl, ja jos ei ole, nii äkkiikös jotaan räjäyttää tai polttaa, sehän on aina mukavata...
     
  6. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Alustavassa voitonennusteessa tarjolla olisi lauantait 25.7. ja 22.8. Muitakin päiviä radalla olis, mutta nää häiritsee vähiten muuta hotrod-toimintaa. Nyt nopeasti puolesta / vastaan-kommentteja, että saadaan rata varattua ja päivä päätettyä.
     
  7. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    25.7. osuis ehkä kaikkein varmimpaan tyhjään saumaan kaikenlaisille rattitaiteilijoille. 22.8. näkyy olevan Kiikalan Burn Out -partyt minne joku Kouvolan kerholainenkin saattais olla kiinnostunu menemään :wink:
     
  8. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    3 henkilöä on puoltanut heinäkuuta ja selvisi vieläpä, että meripäivät on viikkoa ennen. Mä kokeilen varata heinäkuun. Kunhan nyt saan ilmoituksen, että mut on hyväksytty rekisteröityneksi käyttäjäksi ja olen oikeutettu varaamaan liikuntatiloja. (Sarjassamme ..ttu, mikä byrokratia!)
     
  9. arzi

    arzi Gearhead

    Kouvostoliiton kaupunki vahvisti eilen kerholle että rata on nyt varattu meille kerhon ratapäivää varten, ja ajankohta on siis la 25.7. Palataan kevään aikana tarkemmin asiaan. Nyt hop hop kaikki talleille ja kotterot kuntoon. Koskee myös allekirjoittanutta :).
     
  10. jorke

    jorke Gearhead

    Huh huh, kesäloman toiseksi viimeinen päivä :D
     
  11. arzi

    arzi Gearhead

    Muutamia amatöörin ottamia kuvia viime kesän ratapäivästä löytyy nyt kerhon sivuilta.
     

Kerro tästä muillekin!