Ratin päällinen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja Concarne, 4.8.2020.

  1. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Osaako joku sanoa mistä saisi sellaisia keinonahkaisia ratin suojuksia mitkä kiinnitetään rattiin ympärille kierrettävällä nauhalla? Motonetista löysin sinne päin olevan mustan: https://www.motonet.fi/fi/tuote/403115/Ratinsuoja-vinyl-musta, mikä sekin menettelee mutta toiveissa olisi viininpunainen rei'itetystä materiaalista tai jotain sinne päin. Näitä on ollut myynnissä ainakin -70 luvulta lähtien kaikissa autotarvikeliikkeissä mutta nyt ei tunnu löytyvän.
     
  2. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Nopeasti kun tsekkasin kuukelilla ”steering wheel wrap” tuli monenlaista ratin rättiä tarjolle.
     
  3. Concarne

    Concarne 3rd gear

    Kaikenlaisia löysin googlella itsekin mutta pääosa näyttää olevan liian hienoja ommeltavia ja nahkaisia. Pitäisi saada nimenomaan tuollainen aikakauteen sopiva "lace-on" tyyppinen missä kiinnitysnauha tulee päälle.
     
  4. Flash

    Flash 3rd gear

    Mulla on tuommonen motonetin musta, on reijitetty ja nyörillä. Sun pitää värjätä se mieleiseksi :p
     
  5. K_Sa

    K_Sa Gearhead

    Laitoin Concarne yv:een.
     
    Concarne tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!