Ratin pinnoitus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja jusssi, 19.3.2011.

  1. jusssi

    jusssi Gearhead

    Tuommonen -96 Luminan ratti tarvis jotain "pientä" ehostusta. Joku on aiemmin maalannut sen harmaalla maalilla, mutta ny tuo maali hilseilee pois ja siihen on laitettu kamala "nahka-jalopuu" suoja kehä, joka tekee ruorista älyttömän paksun. Milläs tuota rattia vois koittaa fixata.? Ensin tietysti hioo pois kaikki se maali, mutta mitä tilalle? Ei kovin kallista verhoilutyötä viittis teetättää tämmöseen... Mites sen ratin irroitus, kun on airbag, onko mitä huomioitava?
     
  2. elcamino0365

    elcamino0365 3rd gear

    ootko kysynyt purkaamolta rattia mitä ei olis rävelletty missä hinnoissa pyörii?
     
  3. Shit-O-matic

    Shit-O-matic 1st gear

    Jos se ratti on sellasta kovaa muovia niin maalaus onnistuu ihan automaalilla ja pysyy kyllä. Jos se taas on sellasta pehmeetä vinyylin tapaista niin siihen on sitten omat maalinsa. Muistaakseni VHT ainakin myy ohjauspyöriin tarkoitettua maalia. Airbag ratti irrotetaan sillai, että akusta otetaan (-) kenkä irti ja annetaan virtojen olla pois päältä 15-30 min ja sitten normaalisti vaan ratti ja airbag piuhat irti.
     
  4. jusssi

    jusssi Gearhead

    Empä ole kysellyt vielä ainakaan rattia, ja epäilenkin että tahtovat maksaa sen bagin takia...
    Pehmeää on ratin materiaali ja näyttäis, että ihan on pensselillä maalattu ja varmaan jollain perus miranolilla tms.
     

Kerro tästä muillekin!