Rattiakseli??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja käyttäjätunnus, 1.12.2005.

  1. No niin, kertokaas eri autovaihtoehtoja missä olis rattiakselissa sekä ratin syvyyssäätö että tiltti.

    Pikkikseen pitäis saada jokin viriteltyä kun on alkup. aikasta huonossa paikassa ajaa.. Ja kaupatakkin saa jos jonkin sopivan omistaa. Lauennut airbag ei haittaa, ei se siihen kuitenkaan jää..

    Älkää ehdottako sitä jaguaarin automaattista systeemiä, se kun ei tahdo toimia jagessakaan saati sitten ite viriteltynä...
     
  2. Karva

    Karva Gearhead

    Joo...

    -89-90 Cadillac Fleetwood on säädettävät sekä tiltti ja syvyys-säätö, soutwest trade on purkanut juuri moisen himmelin, kysy sieltä ???
     
  3. Kiitos tuosta. Lisää vaihtoehtoja saa laittaa. Toivottavasti en joudu laittaa mitään euro/japsi kiluja.
     
  4. UGH!

    UGH! 1st gear

    :eek: Cadista löytyy syvyyssäädettäviä aksiloita jo vuodesta -65 lähtien...
     
  5. Arskasuuri

    Arskasuuri Gearhead

    Se syvyyssäätö on itse ratissa 80-lukuisissa. Eli käkkylän tai Buick Electra Park Avenuen ratti ja mikä tahansa tilttiputki... siinä se. :D
     
  6. UGH!

    UGH! 1st gear

    Joo, väärä sanamuoto... Ratissa (tai sen keskiössähän) se on jo tuolta ammoisilta ajoilta... pieni kääntö keskiöstä vasempaan ja ruoria saa liikutella eteen/taakse :oops:
     
  7. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Tämähän nyt ei tietty mulle mitenkään kuulu, mutta jotta Rodissa 80-lukunen sarjatuotantoratti? :eek:
     
  8. Älä pulari panikoi, lupaan että autoon tulee vanhempi ratti kuin sun ja mun yhteenlaskettu ikä on. Ajattelin hyödyntää vain sen ohjausakselin kiinnityksen + mahd. tiltin ja syvyyssäädön.
     
  9. Mastodontti

    Mastodontti Gearhead

    c4-corvetessakin tollanen samanlainen etäisyyssäätö. JA voi v***u, jos SW-tradessa nyt on purettuna sellanen cädi, kuukaus sitten kyselin omaan konepeltiä mut ei ollut, ja nyt on paskasta pellistä joutunut tekemään :mad:
     
  10. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Heh! No kiva!
     

Kerro tästä muillekin!