Rauma rock,n,roll cruising

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja fury poika, 26.1.2015.

 1. fury poika

  fury poika 3rd gear

  Raumal cruisaillaan ronk.n.rollin merkeissä 23.5.2015
  Ja ainakin cruisailureitti on pidempi kuin viime vuonna.
  Näillä näkymin lähtö ja tapahtuma alue pysyvät samana.
   
 2. Elky70

  Elky70 Gearhead

 3. fury poika

  fury poika 3rd gear

 4. fury poika

  fury poika 3rd gear

 5. fury poika

  fury poika 3rd gear

  saa osallistua, mut ei oo pakko.
   
 6. ak110

  ak110 Gearhead

  Täytyyhän se tulla kattomaan meininki,tuossa jo muutaman bongauksen tehnyt paikallisten kulkupeleistä
   
 7. fury poika

  fury poika 3rd gear

  väkisin lähestyy tää tapahtuma
   
 8. Blower 69

  Blower 69 2nd gear

  Yritetään ehtiä,osuu vaan just päällekkäin porin kisojen kanssa...
   
 9. NUS-50

  NUS-50 3rd gear

  Tulossa ollaan.
   
 10. ak110

  ak110 Gearhead

  Käyty ja hyvin oli porukkaa.Pikkusen tais lenkillä olla sekoilua reitin suhteen,mutta hyvin meni kuitenkin.Kiitokset järjestäjille :)
   
 11. Blower 69

  Blower 69 2nd gear

  Pitkä miinus täältä etumaisen auton nopeudesta,oltiin kuitenkin cruising tapahtumassa,ja ainakin ittellä oli ajatuksissa rauhallinen kruisailu,maisemia katsellen ja leppoisasti ajellen,mutta EI,vauhti oli koko reissun ajan sitä luokkaa,että ihan tosissaan sai tehdä töitä,ettei edellä ajava hävinny näkyvistä...

  Enkä ole yksin ajatusteni kanssa,päätepysäkillä juttelin aika monen kanssa,kaikki oli samaa mieltä!!!!
   
 12. Lunatic

  Lunatic 3rd gear

  Juu. Letka oli poikki paristakin kohtaa ja osa ajo vanhaa reittiä ilmeisesti. Ja mun edellä ajoi kaks autoa..toinen käänty oikealle toinen vasemmalle ja seurasin luonnollisesti väärää autoa....eli uukkari...sori kaikille kenelle aiheutin kiroilun aihetta...
   
 13. Lunatic

  Lunatic 3rd gear

  Niin tosiaan lapsetkin ihmetteli jo alkupäässä et miks ajetaan niin lujaa....ei se vaadi ku muutaman korokkeen ja matalan auton niin o letka hukassa...
   
 14. samuR

  samuR 1st gear

  Mistä lähtien sana cruising on tarkoittanut max30km/h matelua? mut joo mielipiteensä kaikilla.. itse ajelin pari cruisinkia viime kesänä ja kyllä siellä oli porukkaa tien varsilla kun autot keitti matelusta johtuen
   
 15. Buick462

  Buick462 3rd gear

  Voisiko kenties autossa olla vikaa jos keittelee?
   
 16. FurYousFemale

  FurYousFemale 1st gear

  Korokkeita oli reitillä jokseenkin paljon, niinkuin niitä nykyään tuntuu olevan aikalailla kun ajellaan kaupungeissa ja taajamissa.

  Tiukemmissa käännöksissä ja etenkin näillä korotuksilla tuppasi olemaan ruuhkaa ja autostakin riippuen toisilla ylitykseen menee enemmän aikaa kuin toisilla. Niistä suoriutumisen jälkeen sitten kuka kaasutteli enemmän ottaakseen letkaa kiinni ja kuka taas haluisi pitää pidemmän välin edessä ajavaan, toiset haluavat ajella hiljempaa ja toiset kovempaa, että eiköhän kaikki kruisailijat tavallaan vaikuta jollakin tasolla koko letkan vauhtiin.

  Ennemmin se taitaa olla sääntö kuin poikkeus että letkassa syntyy haitariliikettä vaikka vetoauto ajaisi kuinka tasaisesti ja hiljaa.

  Ennenvanhaan sanottiin ettei valon näyttäjä ja säkinsuun pitäjä kiitosta saa, niin pitäisikö tähän nyt lisätä vielä letkanvetäjäkin samaan porukkaan :)

  Kaikenkaikkiaan minusta reitti oli kuitenkin vaihteleva ja hieno vaikka kuskina ollessani suurin huomio pitikin kiinnittää liikenteeseen. Tästä on hyvä jatkaa kokemusten keräämistä kesän tulevista kruisailuista vähän siellä sun täällä.
   
 17. letkume

  letkume 3rd gear

  Joo, tämä oli mun moka. Ajelin vanhaa reittiä jonkun pitkäkaton perässä ja pieleenhän se meni.

  Oli heti alkuun jo tullu pitkät välit letkaan, olis pitäny olla paremmin hereillä.

  Paljon oli hienoja pelejä. Järjestäjille taas kerran iso kiitos!

  Kuvia missään? Jossain fesesbookissa "Rauma ennen ja nyt" oli videonpätkää.
   
 18. Chevette

  Chevette 3rd gear

  Kyllä hieno reitti ja oma kiulu suht matala niin mukavasti pääsi pienillä kosketuksilla koko reitin.Kyllä sitä haitari liikettä väkisinkin tulee koska pitää pästää välillä"tavis"autot sekä jalankulkijoitakin menemään.Sellaista jonoa en ole ikinä nähnyt mikä ei tee haitari liikettä,joten kiitos järjestäjille mukavasta illasta,paljon olette työtä tehneet ja mainostaneet hyvin kun oli väkeä reitin varrella paljon
   
 19. Alfred Kurki

  Alfred Kurki 1st gear

  Muutama kuva löytyy osotteesta: kuviavaan.blogspot.fi
   
 20. Silmäterä

  Silmäterä 1st gear

  Eipä tuo silmäteräkään kärsiny mistään lämpöongelmista ni kyllähä sitä ny muitten parempien autojen pitäis toimia reitti moitteetta???
   

Kerro tästä muillekin!