Re 85 kokemuksia?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja artolainen, 26.10.2011.

  1. artolainen

    artolainen Gearhead

    Jonkun aikaa tullut ajeltua tuolla eco soosilla ja omat kokemukseni ovat suht positiivisia.
    Elikä. Tehot putoavat mutta väännöstä säilyy riittävästi :D asti. Parhaiten eron huomaa kun lähtee hinaamaan täydessä lastissa, n. 2000kg, olevaa kärryä. Kiihtyvyys on lähes yhtä kova kuin -61 190 D Mersedeksessä mutta kun vauhtiin päästään, ei kohtuullinen ylämäki pudota vauhtia paljoakaan.

    -80 luvun alkupuolen usa laitoksissa mahtanee lukea kaikissa että kärryllä voi ajaa bensalla, viinalla tai niiden sekoituksilla.

    Onko kokemuksia, mitä päästömittari sanoo etyylin polttamisesta?
     
  2. Jza

    Jza Double Gearhead

  3. Hai

    Hai Double Gearhead

  4. artolainen

    artolainen Gearhead

    Sielläpä oli paljon tuttua juttua. Pienillä vetykokeilla on saanut sitä puuttuvaa puhtia paikattua mutta kun meillä on niin eco hallitus että :mad: , on pakko testailla pimeällä ilman valoja ja kuljettajaa :soosoo:
     

Kerro tästä muillekin!