Real Street Eliminator ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja MadMike, 16.6.2004.

  1. Juzzi

    Juzzi 1st gear

    Niinkuin sinä Moparia?
    :wink:

    Meinasin vaan että olisi se vartti ihan kiva ajaa kun vertailupohjaa siitä on enemmän...ainakin suomessa.

    Jussi
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ei suosi 1/8 maili mopoa. Mopolla viivalta lähteminen on huomattavasti vaikeampaa kuin autolla. 1/4 maili se pitää olla eikä mikään "välimalli"..
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Oletetaan että kuskit osaa ajaa..
     
  4. Stingray

    Stingray Gearhead

    Jos nyt ei taas lähdetä tuota vääntämään...

    Mutta tuo kisa olis kyllä erittäin jees, minäkin osallistuisin. Kunhan sais hiukan harjoitella tuota rata-ajoa, kun tuppaa välillä tuolla liikenteessäkin tuntumaan Dusterin perä liian kevyeltä, raskaalla kaasujalalla kun liikkuu.
     
  5. Fireball

    Fireball Gearhead

    Joo empä ole eläissäni rataa kiertäny mutta lahjattomat treenaa kuten meillä päin sanotaan :grin: Enkä mä ees tajuu mistä helv... seossuhdeluvuista te puhutte, kuulostaa jo mun korvaan liian vakavalta pohdinnalta tämäntyyppiseen kisaan? Katuautoissa on katurenkaat, ja semmosilla ajetaan. Toi 1/8 maili puolustaa paikkaansa varsinkin siinä tapauksessa että sataa vettä, ei tuu niin pahaa jälkeä jos sattuu vippaileen. Ei päästetä tätä liian totiseksi tai ei tuu toteutuun koko hyvä idea, ainahan jollakin on taakia panostaa enempi sille ei mitään voi. Eli jos tyyliin "Rytsölä palkkaa JJ:n ajaan Lamboa" niin sehän voittas tän kisan mutta kansan syvät rivit ei pitäs sitä silti minään katukunkkuna. Kadullakaan ei saa anteeksi joten tässäkään kisassa ei uusita "varmaan ois menny mutku mutku" se on kerrasta poikki sanon suoraan sen kuten takavuosien popidoli ja kaheksaankyetluvun tähtönen luritti. (ma luulen että tässä topicissa on ainesta ennätyksiin...)
     
  6. jaketin

    jaketin Gearhead

    Tämä homma ei ole tainnut edetä. Olisi hauska jos saisi instanssin innostumaan touhusta järjestäjänä..
     
  7. Catiska

    Catiska Gearhead

    Jos vähänkään enemmän miettik asiaa niin ei tälle täältä järjestäjää löydy. Työmäärä olisi melkoinen, suorituspaikkojen valmistelu/hankkiminen jo vaikka alkajaisiksi. Saati sitten suoritusten mittaaminen jne. Haaveilla tietty aina voi...
     
    jaketin tykkää tästä.
  8. jaketin

    jaketin Gearhead

    Näin se valitettavasi on :/
     

Kerro tästä muillekin!