rekisteristä poistettavat romutettava???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja ido59, 11.6.2004.

  1. WTF

    WTF Gearhead

    Re: rekisteristä poistettavat romutettava


    Juttelin alkukesästä katsastajan kanssa ja se sanoi et kyllä ne saasteverot jossain vaiheessa tulee / tulossa.
     
  2. WSE

    WSE 1st gear

    Valitettavasti en itsekään asiaa kovin hyvin tunne, tuosta oli mainintaa ainakin jossakin 90 luvun Moottori-lehdessä. Muuta en ole löytänyt, vielä...
    Toisaalta voidaan ajatella mitä kaikkea auton valmistus vaatii; kaikki raaka- aineet ja niiden hankintaan, kuljetukseen ja jalostamiseen käytetty energia, kun miettii mitä kaikkea komponetteja ja työvaiheita autonvalmistus vaatii alunalkaen eli siis ihan materiaalien valmistuksesta lähtien lopputulokseen saakka ei energiatarve varmaankaan aivan pieni ole, saastevaikutus riippuu paljon energian tuotantotavasta mutta suurilla autoteollisuusmailla ei varmaankaan ole paljon puhdasta vesi-tai tuulivoimaa... Lisäksi suurena tekijänä tulevat myös materiaalien/komponenttien kuljetukset sekä niiden valmistusprosesseissa syntyvät haitalliset päästöt. Kaipa tuo jollain tapaa olisi laskennallisestikin selvitettävissä. Ajon aikaiset päästöt kun kohtuudella ovat nykyautoista tiedossa.
     
  3. Kaj S. LaHurri

    Kaj S. LaHurri 1st gear

    Toi saastepolitiikka on tosi kimuranttinen. Pari päivää sitten oli uutisissa juttua kollektiiviliikenteestä, ja mainittiin, että raitiovaunu on täysin saasteeton!
    Paskat, mikään ei ole saasteeton. Sähkön tuotanto aiheuttaa aina saastetta, myös ydinvoimalassa. Laitosten rakentaminen ja huolto yms.
    Aikoinaan eräs tuttu purjehduksen harrastaja pahoitteli veekasiautoni kulutusta ja saastuttamista. Eikä uskonut kun kerroin, että lasikuidun valmistuksesta lähtien purjevene saastuttaa reippaasti. Ja aina ne tarvii nostaa ylös vedestä ja kuljettaa kumipyörillä...
    Ajetaan jenkeillämme niin kauan kuin bensaa saa ostaa. 8)
     

Kerro tästä muillekin!