Reklamaation tekeminen....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja ktappinen, 6.10.2020.

  1. ktappinen

    ktappinen 2nd gear

    Kannattaako tehdä reklamaation kun oven tiivisteet ovat menneet huonoon kuntoon. Auto 1979 vuosimallia ja tiivisteet huonossa hapessa. Kehtaako tehdä reklamaation??:D
     
  2. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Kyllä. Soitat vaan rohkeasti maahantuojalle ja huudat totuuksia niin lujaa ja kauan kuin ääntä lähtee.

    Sen jälkeen jatkat sähköpostitse.
     
  3. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Vielä parempi että menee henkilökohtaisesti huutamaan paikan päälle se tekee lähtemättömän vaikutuksen jos mikäli ja kun maahantuoja on vielä toiminnassa. Jos taas ei, niin selvittää sen aikaisen 1979 maahantuojan ja jos joku vielä organisaatiosta hengissä niin menee vaikka kunnalliskotiin tai sairaalan vuodeosastolle pauhaamaan. Kai ne roistot jostain löytyy. Luetaan sitten lööpeistä miten kävi, good luck.
     
  4. tapsah

    tapsah 2nd gear

    Tottakai, mouhoshan täällä erikoismies siitäkin että renkaat on paistettu ties milloin ja siten ovat käyttökelvottomat ja myyjä näin ollen huijari, kumiahan ne tiivaritkin on!!
     
  5. AnHie65

    AnHie65 2nd gear

    Myös sosiaalisessa mediassa avautuminen suotavaa.
     
  6. 2ford37

    2ford37 Gearhead

    Kannattaako tehdä reklamaation kun oven tiivisteet ovat menneet huonoon kuntoon. Auto 1979 vuosimallia ja tiivisteet huonossa hapessa. Kehtaako tehdä reklamaation??:D


    Tottakai :rotfl:
     
  7. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead


    Sosiaalisessa mediassa avautumista kannattaa höystää avainsanoilla tai lauseilla joilla tavoitat mahdollisimman suuren lukijakunnan.
    Vihjailut ihonväristä, hevosharrastuksista yms vastaavista ovat useasti toimivia. Myös termit vitun hintari tai vitun lespo ovat käypäsiä.
     
  8. 2ford37

    2ford37 Gearhead

    Myöskin kannattaa huomauttaa samaan aikaan rikkimenneestä jääkaapista.
     
  9. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Ei mitään reklamaatioita, tee RIKOSILMOITUS suoraan! Kyllä ne vapisee ku poliisit ottaa yhteyttä!

    Edit: Vai oikeuteenko ne sosiaalisessa mediassa nykyään haastaa, jos mieli pahoittuu? En nyt muista...
     
  10. ktappinen

    ktappinen 2nd gear

    Chevrolet.comin sivuilla olin, mesetin jonkun :mad: robotin kanssa ja ei se ymmärtänyt mitään:p. En nähnyt mitään e-mail osoitetta mihin olisin voinut laittaa palautetta huonoista ovien tiivisteistä :eek:.
     

Kerro tästä muillekin!