Remmiahdettu vai turbo

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Marvä, 18.1.2022.

 1. Marvä

  Marvä 1st gear

  Edelleen auto on Challenger 6.1 srt. On niin paljon puhetta ja väittelyä kyseisestä ikuisuus kysymyksestä. Pakokaasun avulla turbiinia pyörittävä vai oman koneen ja erikokoisten välityspyörien avulla?

  Mvä
   
 2. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Koska kyseessä LX kori, niin Procharger, torqstorm yms on helpoin. Ja suht helppo vaihdella hihnapyöriä.
  Ruuvi/roots ahdin seuraavana.
  Turbolla helpoin saada keskivääntöä ja kun nälkä kasvaa syödessä, niin helpoin saada lisää tehoa. Mutta sijoituspaikat on hankalat, teki sit yhdellä tai tuplana.
  Hinnat taitaa pyöriä aika samoissa.
  Ehkä kyse enemmän, paljon haluaa tehoa, tekeekö asennuksen itse vai teetättääkö, budjetti yms.
   
 3. Marvä

  Marvä 1st gear

  Näinhän se. Kyllä mä kallistun ahtimien suuntaan ihan jo asennuksen takia. Kyllähän tolle kennen 2.8 ahtimelle jossakin ohjeessa luvattiin riittoa aina 1000hv saakka. No suht helposti kuitenkin 600hv ja kyllä se jo käyttö ja cruisailu autolle riittää.
   
 4. challenger500

  challenger500 Gearhead

 5. Fuselage

  Fuselage Gearhead

 6. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Siihe ku lisäävielä tullit, alvit ja muut herskat päälle..
   
 7. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Käyt hakemassa itte. Purat siellä paketista ja vähän sivelet vaseliinia osiin ja … tullaat matkatavarana purkaamo-osia diy kuitilla.

  Kallis on silti.
   
 8. Marvä

  Marvä 1st gear

  Voisiko noita shipping kuluja saada pieneksi jonkin liikkeen kautta yhteistilauksella. Mikä se kontti homma oli jossa tulee kamaa isompia määriä?
   
 9. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Esimerkiksi Usarahti. Tavarat tilataan niiden terminaaliin ja sitten ne tulee lopun matkan kontissa. Toimii, mutta korona-aikoina aikataulut ovat lipsahdelleet syistä, joihin ei voi vaikuttaa.
   
 10. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Monesti isoilla firmoilla tarjouksia (kalliimmissa osissa) ilmainen rahti jenkkien sisällä. Eli kamat ilmaiseksi(rahdiltaan siis!) johonkin kontittajalle ja tommonen ahdinpaketti tulee veden yli ehkä 100-200€ kuluilla. Mutta toki silti tullit ja alvit. Ite käytin Finn-Us putiikkia ja toimi hienosti.
   
 11. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Itsellä tuli konepelti jenkeistä, Ebay rahti 700€, mutta Benzboys kautta rahti oli 100€.
  Eli jos kiire ei ole, niin rahtifirman kautta kontissa.
   
 12. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Ja E85, koska ahdetut tykkää siitä. Pitää muistaa myös polttoainepuolen muutokset. Helpoin bensalla on tietysti Hellcat muutokset. Demon muutokset tuplapumppuineen on sit jo kalliimpi.
   
 13. simeoni

  simeoni Double Gearhead

  Facebookissa näkyy välillä Hellcatin ahtimia myytävänä, jenkeissä toki et pitäis olla jiku linkki siellä päässä. 3000$ ja sillee hinnat.
   
 14. Chevette

  Chevette 3rd gear

 15. simeoni

  simeoni Double Gearhead

  No siitä kiireesti kaupoille
   
 16. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Muokattu: 20.1.2022

Kerro tästä muillekin!