Rengastöitä Kuopiossa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja mie, 26.2.2008.

  1. mie

    mie Gearhead

    Löytyykö Kuopiosta järkevänhintaista paikkaa, joka tekee pelkät rengastyöt (eli renkaat olisi vaikkapa rengas-onlinesta tai vastaavasta).

    Teboilit taitavat ainakin tehdä rengashommia, mutta onkohan odotettavissa v-mäinen suhtautuminen, kun kuitenkin ko. paikat myyvät myös renkaita. Olisiko muita ehdotuksia, tai tiedossa paikkoja, jolla olisi rengas+tasapainotuskoneet.
     
  2. supo

    supo Double Gearhead

    Autohuolto Tiitinen Sorsasalossa tekee rengastöitä.
     
  3. apukuski

    apukuski Gearhead

    En oo minä ainakaan huomannut v-mäistä suhtautumista kun käy pelkkiä rengastöitä teettämässä. Tässä on kuitenkin huomioitava se että jos menet keskellä sesonkia niin kohtelu on aika varmasti töykeää tai siitä kieltäydytään koska hommia on muutenkin tarpeeksi.
     
  4. mie

    mie Gearhead

    Joo, sesonkiaikaan tuskin kannattaa mennä häiritsemään, mutta jotenkin jäänyt kuva, että kaikki eivät tosiaan kovin hyvällä katso tuontirenkaita. Sinällään ihan ymmärrettävää, heidän rahoistaanhan se on pois, mutta veloitttaisivat sitten vaikka hieman enemmän rengastöistä muualta hankituista renkaista tms. jos se jättäisi ylimääräisen mussutuksen pois.

    Eräässä kaupungissa (auton mukana tulleet uudet irtokesärenkaat) kyllä vaihtuivat vanteelle ja ihan ok hintaan, mutta voi sitä itkua ja parkua 'tuontirenkaista', vaikka mistä helvetistä sen tiesi, mistä renkaat alunperin oli.

    Tosin vaikuttaa kyllä siltä, että osa Kuopion liikkeistä haalaa renkaita muualtakin kuin virallisten maahantuontikanavien kautta, joten voi olla katteet kohdallaan.

    Noh, hyvä jos sorsasalosta rengasasennusta löytyy, täytyypä laittaa korvan taa. Keväämmällä yksi sarja irtorenkaita pitäisi kiepauttaa vanteille.
     
  5. -31

    -31 Gearhead

    Ootko aatellu (tai joko olet) liittyä jäseneks tämän juttupalstan kerhoon.....
    Kimppatallilla vois olla muutakin ku rengasrauta, siis jäsenten käyttöön.
     
  6. mie

    mie Gearhead

    Kyllä sekin on tuossa mielessä käynyt, kunhan vain vielä löytyisi enemmän aikaa harrastella, toki eihän se jäsenyyttä estä. Harrastekulkineet loistavat tällä hetkellä poissaolollaan, mutta sopivassa vaiheessa sellainen tulee kyllä hankintaan taasen.
     
  7. Tiku666

    Tiku666 1st gear

    H&L Autohuolto tekee suht edullisesti volttikadulla...vomin vieressä
     
  8. Damned

    Damned Gearhead

Kerro tästä muillekin!