Renkaan vaihdon laitteista ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja voittol, 6.5.2015.

  1. voittol

    voittol 2nd gear

    Paapparainen (minä) eilen vaihtelin talvirenkasta ja muutenkin huvikseni renkaitten järjestystä , kompressori valovirtanen ja halpakaupan mutteriavain eivät meinanneet jaksaa hommiansa (kompressori 24 litran säiliö 200? litraa minuutissa , aikansa halpis n.100 euroo ) tarkemmin muistellen aikasemminkin olleet kovilla .Eli kuuluuko noilla homman toimia , pitäskö hommata v-2 lohkonen 50 litran säiliöllä , rautian mallilla pitäs sulakkeen kestää , vai auttasko sellanen porakoneen näkönen pulttiavain joka itessään toimii sähköllä , kompressorilla ei muuten ole kovin paljoo hommia vuodessa ? (olis vissiin kuulunu työkalu osioon )?
     
  2. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Hommaat pari kymppiä maksavan jatkovarren, sillä löystät ensin pultit.

    Tai riittävän iso momenttiavain, millä voi myös avata.
     
  3. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Ristikko missä on se vahvike keskellä ja siihen 2m liikennemerkkiputkea tai vastaavaa

    Jossei nostamalla lähde niin tunkki siihen ristikon päähän ja 30asteen kulmaan auki suuntaan se putki sit kun päässä hyppää niin uskoo kovempaakin oleva pultti/mutteri
     
  4. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Oli kans juuri vastaavaa sokkailua ja sählinkiä, ostin sähkösen pulttimopon (siis ihan töpseli seinään mallia), loppu kerrasta kaikki sähläys. Makso muutaman kympin, paras ostos aikoihin.
     
  5. jarikoi

    jarikoi 2nd gear

    metrin parin putkea on joskus joutunut käyttään lisävääntimenä. kiroillu sillon itemielessä jotta millainen vainoharhainen tyyppi nämä on väännelly kiinni ja miten pultit avataan tienpäällä.
    jos ei osaa hahmottaa oikeaa ranne momenttia rengasristikolle niin momenttiavaimella kun laittaa tehtaan momenttiin niin ne pultit saa auki tienpäälläkin ihan normikonstein/avaimin.
     
  6. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Niinjoo kiinnipäiten loppukiristys aina käsin/momentilla. Alku menee koneella nopsaan.
     
  7. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Eiku lekalla hakaten :mad:

    Itte moniin laittanut etenkin jos muille tehnyt ihan sillä auton omalla avaimella ja sanonut, et kattoo huomenna/100km, et on pysyny piukassa

    Yhelle naiselle piti varuiks aukoa kaikki muutkin, noh varrellahan ne piti narauttaa :-?
    kuulemma osaavassa rengas liikkeessä laitettu :odroll:
     
  8. Muurahainen

    Muurahainen Gearhead

    Se osaava rengasliike kun kiireissään päräyttää pyssyllä...
     
  9. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Ei tainnut nyt olla topikin aloittajalla kyseessä ylitiukat pultit, vaan tehottomat työkalut...
     
  10. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Näimpä tai sit 5 lapsen äidin "tavaran" verran nappaa momenttiin niitä laitella
     
  11. voittol

    voittol 2nd gear

    Kiitos mielipiteistä, eli oma kunto ainakin renkaanvaihto päivinä senverran kehno että koneista haen helpotusta, mahdollisimman helpolla, ettei tarttisi kanniskella koko työkalu ja putki arsenaalia vaihtopaikalle, sähkönen pulttimopo nyt tuntuu ehkä kätevältä ajatukselta.
     
  12. Chevy1987

    Chevy1987 1st gear

    Tais olla bilteman sähkönen pulttimopo alta 4 kymppiä. Hyvä vehe
     
  13. Ville.

    Ville. 2nd gear

    Muistetaan kuitenkin että toisilla pulteilla ja vanteilla on tapana tiukkaantua itsestäänkin, audeissa esim on tälläisiä usein.
    Ei auta vaikka kuinka laitat momenttiin niin silti saa tapella seuraavassa renkaanvaihdossa.

    Niin ja volvolla oli kanssa samanlaista ongelmaa niiden ensiasennus lukkomutterien kanssa ja niitä vaihdeltiin muutama vuos sitten pois, jos saatiin ne pois.
     
  14. jusssi

    jusssi Gearhead

    Noista sähkökäyttöisistä pulttipyssyistä kans kuullut positiivista ja ajattelin seuraavan kerran biltemassa tai motonetissa käydessä jopa sellaisen ostaa. Tais kummassakin olla 39,90€ hintaa.
     

Kerro tästä muillekin!