Renkaan/vanteen irroitukseen vinkkiä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Kesämies!, 25.1.2009.

  1. Kesämies!

    Kesämies! Gearhead

    Kysytään vielä täältäkin eli..onko kellään jäänyt nurkkiin pyöriin tai tiedättekö mistä saisi hommattua tähti kuviollisen vanteiden kiinnitysmutterin avaajan? Tarkoitus oli aloittaa jarrujen läpikäymisen mutta jokaisessa vanteessa onkin yksi pyöreän mallin mutteri ja mutterin päässä tähtikuvio "syvennys"... DAMN!!

    :mad:
     
  2. jylhä

    jylhä 1st gear

    Tartu miggiin!
     
  3. lintta&romu

    lintta&romu Gearhead

    Kuumenna hiukan pultin kantaa pienempää putkea ja lyö se sitten kannan päälle. Lähtee kyllä jos ei aivan älyttömän tiukassa.
     
  4. PJS2000

    PJS2000 3rd gear

    Mikä auto on kyseessä? Kuulostaa ihan lukkopultilta/ mutterilta, ja jos näin on että sattuisi olemaan vielä auton alkuperäinen lukkopultti/mutteri niin avaimen saa merkki varaosista. Tai sit rengasliikkeesseen mistä löytyy vastakierrehylsyt. Siis jos ei halua hitsata..
     
  5. Slant6

    Slant6 3rd gear

    taitaa olla joku McGard lukko, kannattaa kysyä jostain rengasliikkeestä, ainakin helsingin vannecenterillä on ollut myynnissä noita lukkopulttisarjoja.
     
  6. Kato hanskalokerot yms säilytystilat tarkkaan , kyllä yleensä ainakin itse pidän sen lukkopultin avaimen visusti auton mukana ettei se häviä...

    Jos esim rengas puhkeaa ja tuota lukkoavainta ei oo mukana niin vaihtamatta jää.

    Auton vanha omistaja jostain kiinni ja kysy onko hänellä avain / tietoa missä se luuraa. Nuo on ihan hyödylliset kaikenmaailman hamppeja vastaan :wink:
     
  7. Mippe.

    Mippe. 1st gear

    kuulostaa bmw:n ap lukkopultilta :odroll: niitä on tullu vastaan vaikka kuinka noihin rengasfirmoihin missä oon ollu duunissa. BMW:n maahantuojalta muistaakseni saattaa löytyä toi avain siis jos ei autosta löydy. Niillä on siellä jotku koodit että mikä sopii just. ja ohan noita irroteltu muillaki väkikeinoilla
     

Kerro tästä muillekin!