Renkaat 2019

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Karpov, 19.2.2019.

 1. Karpov

  Karpov Gearhead

  Toki jos rengastöistä joutuu maksamaan kovemman mukaan niin se tasottaa eroja aikalailla.
   
 2. mpower

  mpower Gearhead

  Juu,juu,mutta se vasta kalliiksi tuleekin kun auton vaihtaa semmoseksi mihin nuo käy!
   
  Pertti K tykkää tästä.
 3. Karpov

  Karpov Gearhead

  Kyllä se edullisuus pysyy vaikka koko muuttuis, toki venäjältä ei mitään 30-45 profiilin paskarenkaita saa.
   
  mpower tykkää tästä.
 4. mpower

  mpower Gearhead

  Vituiks meni muokkaus!
   
  Muokattu: 20.2.2019
 5. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  Thaimaasta
   
 6. Pertti K

  Pertti K Gearhead

  Säähän saatat tuurilla saada välirahaa.
   
 7. RAL9005

  RAL9005 3rd gear

  Landsail ihan kelpo rengas kunhan on sitä uudempaa versiota. Kuviossa hieman eroa vanhaan. Ehkä tämän jälkeen jo tullut taas uusi versio. Mutkat kun ajeli kovempaa läpi antoi runko e39 bemarin alla hieman liikaa periksi. Muistaakseni myös uudesta mallista löytyi m+s merkintä, vanhassa oli ainakin.

  Nexen ollut nykyään oma valinta. Yhdet talvikitkat ja kesägummit ostanut ja molempiin sarjoihin ollut erittäin tyytyväinen.

  Tilauksen olen laittanut 1001renkaat.com ja homma toiminut. Reklamaatioon vastattiin asiallisesti vaikka asiaa joutuikin useaan kertaa kuvien kanssa tekemään.
   
 8. Karpov

  Karpov Gearhead

  Nexen on brändääntynyt ylemmäs ja se näkyy hinnassakin valitettavasti.
   
 9. -tl-

  -tl- Gearhead

  Landsail aivan huippuhyvä rengas. Harmi ettei perinteisiä jenkkikokoja löydy.
   
 10. cdi

  cdi Gearhead


  Kyllä nyt tuntuu siltä että halvin rengas on se minkä erän on pystynyt halvimmalla sisään ostamaan. Nyt kun kattoo tuota infinityä niin on kalliimmasta päästä tällä hetkellä. brändistä tuskin kysymys.
   
 11. NonSenCe

  NonSenCe Gearhead

  17" nangkangit ittellä ollut kai pari kesää cutlassissa.. menee varmasti ensikesänkin vielä. olleet ihan hyvä ostos. ostin kun olivat oikeastaan halvimmat tuossa koossa silloin kun hain (en luottanut linglongiin vielä silloin ja se oli lähes samassa hinnassa, tutut tuntuvat pitävän linglongeistaan kyllä).

  käyttiksessä oon tykästynyt hankook renkaisiin. minusta niissä on aika hyvä hinta-laatusuhde. pitoa riittää kesä ja nastarenkaissakin ihan hyvin. (hankookkeja on muihinkin suvun autoihin viime vuosina ostettu ja ei oo yhtään hajonnut).

  kumhokin ollut ihan ok. (tarttee vaan nyt kesäksi vaihtaa ne kaksi alla olevaa hankookkeihin kun alkavat olemaan kuluneet ja vähän vanhat kun yli 5v ikää)
   
 12. Karpov

  Karpov Gearhead

  Mimmosia kokemuksia isommista/pakun renkaista? Esim perus jenkkikoko 235/75/15.

  Esim tossa luokassa tulee jo eroja merkkien välillä, toisin kuin tuntuu noissa 195/205 bulkkikokoisissa olevan häviävän pienet erot täyskiinalaisen ja ok merkin välillä.  Westlake, goodride, hifly...
   
 13. 59Kingswood

  59Kingswood Gearhead

  Nankangi näyttäis kuluvan ainakin 2-3 kertaa nopeemmin edellisiin Coopereihin verrattuna. Kumpienkaan mallinimeä en muista, mutta valkosivuisia joka tapauksessa.
  Ihan puhtaassa harrasteessa ne nankangitkin kyllä ehtii vanheneen ennen pinnan loppumista, mutta puolittain käyttiksessä hiukan lyhytikäiset. Pito märälläkin on ihan ok
   
 14. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Mullahan olis kohta uusimislistalla noi AllTerrainit. Vaan eipä hirmuhalpoja 33x12,5-15 kumeja oikeen noissa halpiksissakaan taida olla. Jotain MT kumia oli, mut se ei käy.
   
 15. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Niin täähän ei nyt aiheeseen liity suoranaisesti mutta välähti mieleen kun nuorempana ryypättiin kaverin kanssa tallissa ja sen isoveli hitsasi työkaverinsa nissania. Vedettiin rengaskynällä takarenkaisiin ne tekstit valkosiksi. Sitte oli äijällä merkkirenkaat ku pinnatuissa luki ”kantolan rengas kyösti larvanto oy”. Ukko hermostu ja vaati isoveli hitsaria tilille moisesta. Samalla reissulla taisin tippua tallin rasvamonttuun mutta se on toinen juttu.
   
  miguelo tykkää tästä.
 16. Carpenter

  Carpenter Gearhead

  Niin ja sitten on ne elokuvarenkaat jotka vinkuu hiekallakin. :poff: ...sori tästä :odoops:
   
  xarper tykkää tästä.
 17. Pertti K

  Pertti K Gearhead

  Mainoskatko, olisi kierros 225/50/R17 Triangle snowlink kitkoja jouten. Ajamattomat, paistettu 26/18. Mersun jaolla olevat vanteet myös mahdollista puljata kauppaan. Pelkät renkaat 250 € / altalipantarjous. https://www.tori.fi/vi/53879769.htm
   
 18. Pertti K

  Pertti K Gearhead

  Ivaloa tuossa kateltiin, niin siinä vinkui jopa lumella.
   
 19. Degenerated

  Degenerated Gearhead

  Goodride 318 ollut pari kesää ja 15-20000km, ihan OK tuntuinen kummi, ilman tasapainotusta ovat eikä ees ravista, kulutuskesto voisi olla parempikin.
   
 20. Karpov

  Karpov Gearhead

  Onko paljon kulunut noillla kilsoilla?

  Toi ois ainakin jees hintanen kun vähän alle 70€ kpl
   

Kerro tästä muillekin!