renkaat netistä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja 11niko, 12.1.2017.

  1. urho3

    urho3 Gearhead

    1001 renkaassa conti 6 kitka 80,19 paikallisessa 70 kpl. Joskus on halpoja täkyjä ulkomailla.
     
  2. kuutio

    kuutio Gearhead

    Tais ensin olla venäjältä? Just viime viikolla katoin jtn kormoraneja niin serbiasta
     
  3. Nupa

    Nupa Double Gearhead

    Uskaltaako tuolta 1001renkaista tilata?
    Rahat menee mutta myös tavara tulee?ko?
    Taas kun pitäis halvimmalla päästä niin sieltähän halvimmalla 31x10.5x15 Hankookit, mutta kun rupesin yleisiä myyntiehtoja katsomaan niin hoonosoomi käännöstä ja Andorran lainsäädäntöä jne...
    Entäs autodoc.fi? Sieltä olis edukkaimmat Rotiivat...
     
  4. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Kaveri tilasi tuolta 1001-renkaasta peräkärryynsä renkaat kesällä, ei mitään ongelmia ainakaan silloin.
    Tulivat ongelmitta suoraan paikalliseen rengasliikkeeseen mökkipaikkakunnalle, jossa teetti asennuksen...viikko taisi mennä kun olivat olleet jo rengasliikkeessä.
     
  5. f34

    f34 Double Gearhead

    Muutaman kerran tilannut 1001-renkaista. Ei ollut mitään ongelmia, tuli kotiovelle.
    Samoin rengasonlinesta.
     
  6. Jouni_K

    Jouni_K Gearhead

    Monta kertaa on tullut 1001-renkaista tilattua, renkaita ja vanteita, ja aina onnistunut nopeasti ja ilman ongelmia. Tänä vuonna tilasin Michelinin kitkarenkaat, alle puoli vuotta vanhaa paistoa olivat, ja Kanadassa valmistettuja.

    Rengas-onlinen kanssa sensijaan on ollut ongelmaa, ja se onkin sen vuoksi mulla boikotissa. Kalliimpiakin siellä ovat renkaat järjestään, joten eipä sieltä muutenkaan ole mitään syytä ostaa. Lähettivät useita vuosia vanhan renkaan, vaikka mainostavat etteivät sellaista tee, selvittelyssä tarvittiin lopulta Eurooppalaista kuluttajasuojaorganisaatiota, ja luettiin ehtoja pilkulleen, mutta maksoivat lopulta kuluttajaviranomaisen päätöksen mukaan rahaa takaisin, hirveä vaiva tietysti oli.
     
  7. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Monet renkaat ostanut Rengas-Online:sta tai sen sisarfirmoista kuten 123rengas, ei valittamista.

    R-Online puolella on yleensä vain kalliimmat hinnat kun muissa sen sisarfirmoissa...ite tykkään tilata sen takia 123renkaasta kun yleensä halvempi hinta.

    R-Online on siinä mielessä jännä, että siihen kuuluu useita firmoja eri nimellä netissä ( 3 - 4 kpl) ja niiden välillä on eroja renkaiden hinnoissa.
    Sama Delticom lafka Hannover:sta kuitenkin kaikkien takana, sama käyntiosoite, samanlaiset nettisivut jne.
    Veikkaan myös että renkaat/vanteet tulevat ihan samasta varastosta, kun sekin on ollut aina mielestäni sama...palautusosoitekin sama jos oikein muistan.
     
  8. Jouni_K

    Jouni_K Gearhead

    Autodocillahan on sama systeemi, kuin rengas-onlinella, että erinimisiä webbisivuja on useita. Eikä ne ole edes mitään "sisarfirmoja", vaan ihan sama firma vaan tehnyt useita sivuja, että ostaja suuremmalla todennäköisyydellä ostaisi sitten heiltä. Kusetuksena pidän aikalailla tuota, vaikka sallittua tietysti.
     
  9. teddy99

    teddy99 Double Gearhead

    Löytyisiköhän jostain listoja näistä rinnakkaisnettisivuista, niin ei erehtyisi hakemaan samaa tavaraa samalta firmalta eri nettisivuilta ? Säästyisi aikaa....
     
  10. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Joskus sen tänne johonkin topiciin kirjoitin ku muistas mihin......
     
  11. Turbiini

    Turbiini Gearhead

    Vaikka on samaa firmaa niin eri sivuilla hinta silti on joskus eri, eli kannattaa silti tarkastaa kaikki.
     
  12. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Minoon ettiny renkaat jo pitkään niin että laitan hakukenttään pelkän rengaskoon ja vielä jos ja kun tiedän haluamani merkin. Rehvid sana perässä ni tulee virolaisia tuloksia. Reifen niin saksalaisia. Reilu vuosi sitten tilasin haluamani renkaat pick upiini virolaiselta firmalta josta en ollu kuullukaan erittäin edullisesti. Sama niinkuin pyrin ettimään varaosatkin alkuperäisellä varaosanumerolla suoraan guuglaamalla. Rockautostakin löytyy näin osia orkkis varaosanumerolla joita ei sillä dodgen mallihaulla löydy. Ne tunnetut, mainostetut firmat pomppaa haulla yleensä esiin ekana renkaita etsiessä ja ne ei välttämättä ole niitä halvimpia.
     
  13. Nupa

    Nupa Double Gearhead

    Nonii, ans kattoo miten käy...
     
  14. Nupa

    Nupa Double Gearhead

    Hyvinhän nuo tuli, luvatussa ajassakin jopa vaikka saadut seurantakoodit ei toiminu. Huomenna sit seviää mahtuuko gummit alle...
     
  15. Jouni_K

    Jouni_K Gearhead

    Autodoc-listan löysin tuolta:
    https://bbs.io-tech.fi/threads/vara...aeisessae-viestissae.5662/page-2#post-1972518

    Eli:
    Monet noista tunnistaa heti tuosta aikalaskurista, jonka kuluttua "tarjous loppuu". Aina sen jälkeen tosin tulee uusi tarjous, joskus alempi kuin se joka loppui.
     
  16. Jouni_K

    Jouni_K Gearhead

    Rengas-online -listaa kokeilin kerätä googlettamalla rengas-onlinen eli delti.comin katuosoitetta (Brühlstr. 11. 30169 Hannover Germany), eli ainakin:
    https://www.rengas-outlet.fi/
    https://www.rengas123.com
    https://www.rengastesti.com
    https://www.vanteet-online.fi
    https://www.mobilemech.fi
    https://www.fleet24.fi/
    https://www.autopink-shop.fi

    Noita ylläolevia siis kannattaa kaikkia vältellä, jos ei halua tutustua uskomattoman kurjaan asiakaspalveluun. Sen sijaan suosittelen:
    https://riekko.eu
    https://www.1001renkaat.com
     
    Muokattu: 15.2.2021
  17. Vermilion

    Vermilion Gearhead

    Eikö tämä ole andorrassa? Tilasin jokunen vuosi takaperin renkaat täältä, myivät uutena renkaat jotka oli 7-8v vanhat (toinen pari 7v ja toinen 8v). EU:ssa ei saisi myydä yli 5 vuotta vanhoja renkaita uutena. Eivät kompensoineet mitenkään. Olisi pitänyt lähettää omaan pikkiin takaisin että olisi saanut uudemmat. En osta koskaan enään. Kysyin asiasta kuluttujasuojaviranomaiseltakin. Totesivat että ainut tapa olisi haastaa oikeuteen...
     
  18. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Noista 1001renkaista on kurapyöräfoorumillakin kommentoineet, että myyvät vanhaa tavaraa. Itsekin sain sieltä kerran (ainoan) vanhentuneen renkaan.... kyllähän sen sorateillä pois kulutteli.
     
  19. speedy

    speedy Double Gearhead

    https://www.1001renkaat.com/oikeudelliset-huomautukset

    "Kaikki alle 36 kuukautta sitten valmistetut renkaat pidetään uusina. AD TYRES INTERNATIONAL SLU ei voi hyväksyä vaatimuksia viimeisten 36 kuukauden aikana valmistetuista renkaista"

    "
    16. Sovellettava laki ja toimivalta
    Tämänhetkiset yleiset myyntiehdot ja AD TYRES INTERNATIONAL SLU: n ja asiakkaan välinen sopimus on Andorran lailla.

    AD TYRES KANSAINVÄLINEN SLU pyrkii kuitenkin sovintoratkaisuun ennen mitään oikeudellisia toimia"

    No jopas on .. :confused:
     
    Muokattu: 16.2.2021
  20. Vermilion

    Vermilion Gearhead

    Niin ja laitoin palautetta renkaan alle, että ylivanhat renkaat. Poistivat kokonaan minun arvioni renkaasta koska laskivat kokonaispisteitä. Kommentti oli ihan asiallinen arvostelu,ei mikään haukkuminen. Saavat omalla sivullaa erittäin hyvät arvosanat renkaille näin.
     

Kerro tästä muillekin!