Renkaiden muutoskatsastus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja ViLU, 27.12.2011.

  1. ViLU

    ViLU Gearhead

    Trafin palvelu on yhtä paskaa niin yksityishenkilölle kuin firmoillekin. Tehtiin yhdessä projektissa laivaan (bulkkeriin) pieniä muutoksia ja lupia piti hakea Trafilta. Käsittely kesti tuhottoman kauan ja paperit lenteli bumerangin tavoin Trafin ja firman välillä. Ei oo helppoo tehdä yhteistyötä tollasten paskalafkojen knssa!!
     
  2. Erska

    Erska Gearhead

    Niin. Kyllähän toi aika ympäripyöreästi on ilmoitettu.

    Täytys toi pykälä jotenkin saada Trafin puolelta siunattua niin että niitä isompia renkaita sais maastokuormureihin laitella ilman Trafin kitinää.
     
  3. Ck

    Ck Gearhead

    Joo mutta laissa ei lue kevyt KA, siellä lukee KA. Oli se sitten 3550kg KA tai 12000kg KA niin se on N2/N2G kuorma-auto, eikä mikään kevyt. Ja N3 on myöskin KA eikä mikään raskas KA. Nojoo, eihän se mihinkään vaikuta mutta kunhan saivartelen :rotfl:
     
  4. Pertura

    Pertura Gearhead

    Trafilta oli kuulemma luvattu ohjeistus kesäkuun aikana, nyt taidetaan olla siitä jo vähän ohi. Tai en tiedä oliko vuodesta ollut puhetta. Katsastusmies suositteli lähettämään Trafille palautetta aiheen tiimoilta, josko sitä vauhtia vähän saataisiin. Äsken laitoin palautetta menemään, tiedä sitten miten paljon moisesta on hyötyä. Mutta jos kaikki aletaan tuon ohjeistuksen perään kyselemään, niin ehkä joku siinäkin laitoksessa muistaa että sanassa suojatyöpaikka on sana työ :rotfl:
     
  5. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Ota niin iso, etta rengas mahtuu kuoreen. Sita tuo lettered tarkoittaa kirjekuoriyhteydessa... :poff:
     
  6. Pertura

    Pertura Gearhead

    Nonni, tuli sieltä vastauskin tiedusteluuni

    Vetäkää nyt vittu päähänne ja paetkaa vuorille :mad:
     
  7. ViLU

    ViLU Gearhead

    Jep jep, kävin tänään taas konttorilla ja ei mee noi 33" gummit V1500 suburbaniin muutoskatsastamalla. Ne soitti Metro-Autoon ja siellä sanottiin, että sitä 31" rengasoptiota on saanut vain 2500 malliin. Eli eipä muuta kuin 31" alle ja menoks...
     
  8. Nuutti69

    Nuutti69 2nd gear

    Yks on tietty et jos auton rekisteriotteesta löytyy tyyppitiedot tai LTJ-koodi niin niiden kanssa vois katsoa TYYTIstä mitkä tuolle autolle on suomen maahantuoja luokitellut.
    Silloinhan asiassa ei olis mitään ihmeellistä...
     

Kerro tästä muillekin!