Renkaiden venttiilien suojaus Maan Ystäviltä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja nyffikaakoo, 11.12.2007.

  1. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Mites, onko missään myynnissä tai kenenkään ideapankissa tarjolla semmossia tsydeemejä, ettei nää äiteen kullanmurut sais päästettyä paineita pois renkaista? Saksassahan huomasin semmoista ensin, nyt ruottalaiset kehuvat että ovat saaneet kaupunkimaastureiden myynninkin putoamaan 27 rosenttia, kun ovat 1500 pensarosvon renkaat tyhjentäneet Tukholmassa, Malmössä, Göteborgissa ja Falunissakin... Noh, voihan niin sanoa. Sanotaanhan sitä että riitelykin puhdistaa ilmaa, vaikken oo moista vielä huomannut.

    Näiden, itseään "asfaltti-intiaaneiksi" kutsuvien nettisaitillakin on käyty jo 129 000 kertaa joka saamassa tärkeää eko-infoa, joten ilmeisesti on huomiota herättänyt.

    Uutinen: http://www.aftonbladet.se/debatt/article1431272.ab

    Ihan tul mieleen että jos joku keksis vaikka jonkun hyvän kikkakakkosen tohon. Mikskähän niitten venttiileiden muuten täytyy olla niin esillä, yleensäkään? :eek:
     
  2. WSE

    WSE 1st gear

    Hitsaa venttilinreiän umpeen, ja poraa uuden sisäpuolelle. Saattaa siinä olla ekoterroristilla ihmettelemistä...
     
  3. Luksu

    Luksu 2nd gear

    Kääntää sen venttiilin nurinpäin, ainakin on ihmettelemistä et millä saa ilmaa :rotfl:
    Ei vaan olis kyllä hyvä jos joku sydeemi olis kun kerran on yks tyhjennetty.
     
  4. JKF

    JKF Gearhead

    Mitäs jos ne renkaat täyttäis jollain taistelukaasulla tai vaikka pippurisumutteella? Siinä vois viherpiipertäjällä naaman väri vähän muuttua kun tulis kaasut silmille :rotfl:
     
  5. Elevator

    Elevator 1st gear

    lukitetta vaan, sytkärillä lämmittämällä saa ne sitten pois
     
  6. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    sitten ne puhkoo renkaankyljet tai laittaa naulan nojaamaan kulutuspintaa

    mihinhän nuo pyrkivät kun autoilla harjoittelevat terroritekoja
     
  7. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Tuo kuulostaa tarpeeks ilkeeltä. Ihme hommaa kun ei voi antaa niiden ilmojen siellä olla. Varmaan se ilman poisto sitä saastutusta vähentää.
     
  8. RB-440

    RB-440 1st gear

    No mun mielestä toi on kateuden aiheuttaman ilkivallan perustelemista ympäristöaktivismina, jotta isin ja äitylin pikku pilttien ei tarvitsisi vastata teoistaan silleen kun kuuluu.

    Renkaan tahallista tyhjentämistä vois tietenkin käsitellä myös murhayrityksenä, kun noitten viranomaistenkin mielestä on niin kauheen tärkeetä pitää oikeet rengaspaineet, ettei ajoturvallisuus vaarannu.

    Onkelma vaan alkaa olla siinä, että ainoostaan lain mukaan parhaansa mukaan toimivaa autoilijaa valvotaan ja rankastaan veroilla, kaikki muut hihhulit saa tehdä mitä huvittaa, kun niitä ei ole varaa vahtia.
     
  9. Fargo

    Fargo Gearhead

    Mulla on tohon ratkaisu. Oikeastaan 2.

    Vaihtoehto 1:

    Metalline venttiilinhattu jossa tiiviste sisäpuolella ja sielunavain kärjessä.
    Hyvä laite sillä pitää ilmat vaikka sielu vuotais ja samassa on myös sielunavain. Ja mukaan sitten meisselikahvainen työkalu jolla saa tuon niin tiukkaan kiinni ettei maan ystävä sitä avaa kun ei avaa oikeita töitä tekevä mieskään ilman oikeaa työkalua.

    Vaihtoehto 2:

    Ns. piiloventtiili, näkyviin jää noin 5 mm korkea kiiltävä kanta johon paineita tarkistettaessa ruuvataan varsi kiinni, muulloin siinä ei ole mitään mille piipertäjä mahtais.

    Jos jompiakumpia halajaa niin mulle privaa.


    Sille radikaalityhjennykselle eli moralle ei oikein helppoja ratkaisuja sitten ole.....
     
  10. Muki

    Muki Gearhead

    Jos käy niin suotuisasti, että tekijä on yhä tontilla, niin eikös Hammurabin laki olisi tässä se johdonmukaisin.
     
  11. FeV-8

    FeV-8 Gearhead

    Eivät ne muuten puhko renkaita. Tai jos ne on puhkottu niin silloin ei ole ollut piipertäjät asialla. Se olisi epäegologista ja lisäisi uusien renkaiden valmistamista, sekä lisäisi turhaan rengasjätettä.
     
  12. hakoteilla

    hakoteilla 1st gear

  13. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Toi piiloventtiilisetti tuntus aika hyvältä idealta noin yhtäkkiä... Puukotusta varten tars vissiin kehittää joku vaahto renkaan ilmatilaan, joka ei hapertais sitä rengasta.

    Kyä piiperöitä harmittas ku bensanhöyrysessä maasturissa ois venttiilit kadoksissa ja puukkoo (renkaan) kylkeen tarjotessa ei tapahtuis mitää... :argue: :rotfl:
     
  14. impala67

    impala67 Double Gearhead

    no jo on!!! tuohan on tapon yritys, kuka vastaa jos hummeri lähtee käsistä puolityhjän renkaan takia ja vyöryy mahdollisesti jalkakäytävällä hoipertelevan maan ystävän päälle...?

    uskomatonta touhua. suurimmat maailman saastuttajat on ihmiset jotka yrittää käydä töissä huonosti ylläpidettyjen teiden takia nelivetoautolla?

    ...ja onhan niiden venttiileiden oltava hyvin käsillä että saa alennettua ilmanpaineita kun tosissaan ruvetaan offaamaan.
     
  15. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    ei nuo toimi normaalin logiikan vaan ristiriitaisuuteen perustuvan eli dialektisen ideologian mukaan :mad:
     
  16. pas2

    pas2 Gearhead

    Tismalleen näin on. Mennään turkistarhalle AUTOLLA vapauttamaan / spraymaalaamaan eläimiä... Tms. yms. Tiiättekö muuten mllaiset elinmahdollisuudet fennovegaanilla on?

    Ja kyllä, yleistän kaikki "viherpiipparit" yhdeksi ja samaksi epämääräiseksi ryhmäksi.

    Nii juu ja klassikko on se, että vanha auto saastuttaa, uusi ei.
     
  17. jenkkijuuso

    jenkkijuuso Gearhead

  18. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Ykkösen huono puoli on siinä, että ei välttämättä aukea edes silloin kun itse haluaisi. On noita jonnin verran tullut töissä vastaan :poff:
     
  19. Pertura

    Pertura Gearhead

    http://www.intercotire.com/site28.php Eiköhän tommosen kylkeen pysähdy maan ystävän mora.
     
  20. Nappula

    Nappula Gearhead

    Mun mielestä olis hyvä jos renkaat täyttäis Zyklon B kaasulla.
     

Kerro tästä muillekin!