Renkaiden venttiilien suojaus Maan Ystäviltä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja nyffikaakoo, 11.12.2007.

 1. nyffikaakoo

  nyffikaakoo 1st gear

  Mites, onko missään myynnissä tai kenenkään ideapankissa tarjolla semmossia tsydeemejä, ettei nää äiteen kullanmurut sais päästettyä paineita pois renkaista? Saksassahan huomasin semmoista ensin, nyt ruottalaiset kehuvat että ovat saaneet kaupunkimaastureiden myynninkin putoamaan 27 rosenttia, kun ovat 1500 pensarosvon renkaat tyhjentäneet Tukholmassa, Malmössä, Göteborgissa ja Falunissakin... Noh, voihan niin sanoa. Sanotaanhan sitä että riitelykin puhdistaa ilmaa, vaikken oo moista vielä huomannut.

  Näiden, itseään "asfaltti-intiaaneiksi" kutsuvien nettisaitillakin on käyty jo 129 000 kertaa joka saamassa tärkeää eko-infoa, joten ilmeisesti on huomiota herättänyt.

  Uutinen: http://www.aftonbladet.se/debatt/article1431272.ab

  Ihan tul mieleen että jos joku keksis vaikka jonkun hyvän kikkakakkosen tohon. Mikskähän niitten venttiileiden muuten täytyy olla niin esillä, yleensäkään? :eek:
   
 2. WSE

  WSE 1st gear

  Hitsaa venttilinreiän umpeen, ja poraa uuden sisäpuolelle. Saattaa siinä olla ekoterroristilla ihmettelemistä...
   
 3. Luksu

  Luksu 2nd gear

  Kääntää sen venttiilin nurinpäin, ainakin on ihmettelemistä et millä saa ilmaa :rotfl:
  Ei vaan olis kyllä hyvä jos joku sydeemi olis kun kerran on yks tyhjennetty.
   
 4. JKF

  JKF Gearhead

  Mitäs jos ne renkaat täyttäis jollain taistelukaasulla tai vaikka pippurisumutteella? Siinä vois viherpiipertäjällä naaman väri vähän muuttua kun tulis kaasut silmille :rotfl:
   
 5. Elevator

  Elevator 1st gear

  lukitetta vaan, sytkärillä lämmittämällä saa ne sitten pois
   
 6. cb125twin

  cb125twin Double Gearhead

  sitten ne puhkoo renkaankyljet tai laittaa naulan nojaamaan kulutuspintaa

  mihinhän nuo pyrkivät kun autoilla harjoittelevat terroritekoja
   
 7. Batmobile

  Batmobile Double Gearhead

  Tuo kuulostaa tarpeeks ilkeeltä. Ihme hommaa kun ei voi antaa niiden ilmojen siellä olla. Varmaan se ilman poisto sitä saastutusta vähentää.
   
 8. RB-440

  RB-440 1st gear

  No mun mielestä toi on kateuden aiheuttaman ilkivallan perustelemista ympäristöaktivismina, jotta isin ja äitylin pikku pilttien ei tarvitsisi vastata teoistaan silleen kun kuuluu.

  Renkaan tahallista tyhjentämistä vois tietenkin käsitellä myös murhayrityksenä, kun noitten viranomaistenkin mielestä on niin kauheen tärkeetä pitää oikeet rengaspaineet, ettei ajoturvallisuus vaarannu.

  Onkelma vaan alkaa olla siinä, että ainoostaan lain mukaan parhaansa mukaan toimivaa autoilijaa valvotaan ja rankastaan veroilla, kaikki muut hihhulit saa tehdä mitä huvittaa, kun niitä ei ole varaa vahtia.
   
 9. Fargo

  Fargo Gearhead

  Mulla on tohon ratkaisu. Oikeastaan 2.

  Vaihtoehto 1:

  Metalline venttiilinhattu jossa tiiviste sisäpuolella ja sielunavain kärjessä.
  Hyvä laite sillä pitää ilmat vaikka sielu vuotais ja samassa on myös sielunavain. Ja mukaan sitten meisselikahvainen työkalu jolla saa tuon niin tiukkaan kiinni ettei maan ystävä sitä avaa kun ei avaa oikeita töitä tekevä mieskään ilman oikeaa työkalua.

  Vaihtoehto 2:

  Ns. piiloventtiili, näkyviin jää noin 5 mm korkea kiiltävä kanta johon paineita tarkistettaessa ruuvataan varsi kiinni, muulloin siinä ei ole mitään mille piipertäjä mahtais.

  Jos jompiakumpia halajaa niin mulle privaa.


  Sille radikaalityhjennykselle eli moralle ei oikein helppoja ratkaisuja sitten ole.....
   
 10. Muki

  Muki Gearhead

  Jos käy niin suotuisasti, että tekijä on yhä tontilla, niin eikös Hammurabin laki olisi tässä se johdonmukaisin.
   
 11. FeV-8

  FeV-8 Gearhead

  Eivät ne muuten puhko renkaita. Tai jos ne on puhkottu niin silloin ei ole ollut piipertäjät asialla. Se olisi epäegologista ja lisäisi uusien renkaiden valmistamista, sekä lisäisi turhaan rengasjätettä.
   
 12. hakoteilla

  hakoteilla 1st gear

 13. nyffikaakoo

  nyffikaakoo 1st gear

  Toi piiloventtiilisetti tuntus aika hyvältä idealta noin yhtäkkiä... Puukotusta varten tars vissiin kehittää joku vaahto renkaan ilmatilaan, joka ei hapertais sitä rengasta.

  Kyä piiperöitä harmittas ku bensanhöyrysessä maasturissa ois venttiilit kadoksissa ja puukkoo (renkaan) kylkeen tarjotessa ei tapahtuis mitää... :argue: :rotfl:
   
 14. impala67

  impala67 Gearhead

  no jo on!!! tuohan on tapon yritys, kuka vastaa jos hummeri lähtee käsistä puolityhjän renkaan takia ja vyöryy mahdollisesti jalkakäytävällä hoipertelevan maan ystävän päälle...?

  uskomatonta touhua. suurimmat maailman saastuttajat on ihmiset jotka yrittää käydä töissä huonosti ylläpidettyjen teiden takia nelivetoautolla?

  ...ja onhan niiden venttiileiden oltava hyvin käsillä että saa alennettua ilmanpaineita kun tosissaan ruvetaan offaamaan.
   
 15. cb125twin

  cb125twin Double Gearhead

  ei nuo toimi normaalin logiikan vaan ristiriitaisuuteen perustuvan eli dialektisen ideologian mukaan :mad:
   
 16. pas2

  pas2 Gearhead

  Tismalleen näin on. Mennään turkistarhalle AUTOLLA vapauttamaan / spraymaalaamaan eläimiä... Tms. yms. Tiiättekö muuten mllaiset elinmahdollisuudet fennovegaanilla on?

  Ja kyllä, yleistän kaikki "viherpiipparit" yhdeksi ja samaksi epämääräiseksi ryhmäksi.

  Nii juu ja klassikko on se, että vanha auto saastuttaa, uusi ei.
   
 17. jenkkijuuso

  jenkkijuuso Gearhead

 18. dart -66

  dart -66 Gearhead

  Ykkösen huono puoli on siinä, että ei välttämättä aukea edes silloin kun itse haluaisi. On noita jonnin verran tullut töissä vastaan :poff:
   
 19. Pertura

  Pertura Gearhead

  http://www.intercotire.com/site28.php Eiköhän tommosen kylkeen pysähdy maan ystävän mora.
   
 20. Nappula

  Nappula Gearhead

  Mun mielestä olis hyvä jos renkaat täyttäis Zyklon B kaasulla.
   

Kerro tästä muillekin!