Renkaiden venttiilien suojaus Maan Ystäviltä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja nyffikaakoo, 11.12.2007.

  1. hara64

    hara64 1st gear

    tekee sovelten kuten eräs kuorma-autoilija aikoinaan kun siltä naftaa tankista varastettiin (EN MINÄ).
    guppee rupes tosissaan vituttamaan kun aina oli aamulla tankki tyhjä.
    se juotti partakoneen teriä tankkikorkin ympärille.
    seuraavana aamuna oli perkeleesti verta auton luona,ilmeisesti oli hiukan viiltänyt.
    eipä sen jälkeen tippaakaan naftaa hävinny tankista.

    onhan se tietysti aikas pieni toi venttiilin hattu mut eiköhän siihenkin sais jotain terävää ympättyä ympärille
     
  2. mke77

    mke77 Gearhead

    tismalleen!!

    kyl maan ystävät on "epälookisuudenloogisia" esim:"mihin me ydin voimaloita tarvitaan.... onhan meillä pistorasiat!" tai: "miksi suomessa täytyy maataviljellä ja saastuttaa luonto typpi päästöillä ja diiselitraktorin pakokaasuilla.... tuodaan se ruoka sieltä missä se on halpaa valmistaa ilman "tukiaisia" ja traktoreita.... kuten venäjältä" :mad:

    .....ja näistäkin tarinoista on totta toinen puoli... eikä pelkkää lekendaaa :poff:
     
  3. JKL Raggars ry

    JKL Raggars ry Gearhead

    Mikäs olis paras työkalu ilman päästämiseen renkaista nopeasti? Meinaan rupee vituttamaan kun ihmiset ajavat keskellä yötä makuuhuoneen ikkunan alle ja jättävät auton käyntiin. Asiasta ollaan sanottu huomaavaisesti ihmisille, ei vaikutusta, asiasta on ilmoitettu isännöitsijälle ei vaikutusta ja valitettu myös taloyhtiön kokouksessa.

    Kyseiset mulkut vielä ajavat pelastustielle jossa ei ole pelastustie kilpeä. Seuraavaksi tehdään tutkinta pyyntö poliisille isnänöitsijästä ja taloyhtiön toiminnasta että laittavat sen kilven siihen koska suomen lain mukaan pelastustielle ei saa pysäköidä ja se o merkittävä pelastustie kilvellä.

    Vittu kai minä saan nukkua perkele ku kerta vuokraakin maksan. :mad:

    Muita kiva niksejä ongelman ratkaisemiseksi

    Joo kyllä mä tiedän että muuta pois jos vituttaa! Se ei ole nyt mahdollista, heti kyllä kun on taloudellinen mahdollisuus ja löytyy hyvä kämppä.

    Rupee olemaan mitta täynnä :argue: :wc: :wc: :mad: :wc: :mad:
     
  4. Hai

    Hai Double Gearhead

    Tästä on kokemusta. Meinaan väärin pysäköivistä naapureista.
    Nämä vinkit vapaasti käytettävissä.

    -100ml injektioruisku, vettä ja 15astetta pakkasta.
    Kun autot on parkissa ikkunasi alla käyt yön pimeydessä täyttämässä kaikki lukot vedellä.
    Viikon jälkeen opivat, että jäätyy muualla paljon vähemmän lukot.

    -sielun avain, pieni suppilo, vettä, talvi ja huoltiksen renkaantäyttö laite.
    Valitse pyörä, jossa venttiili alhaalla. Venttiili pois ja pyöräytä suppilo venttiilin kierteelle ja lisää vesi. Sielu paikoilleen ja ilmat perään.
    Jää köntin kanssa jumputus on taattu ja vitutus myös.

    Kesä vinkkejä:

    -Poista autoista laatikko tai perä öljyt. Tuho tulee. Ehkä liian radiaali. Voidaan tulkita jo ilkivallaksi.

    -Muutama kourallinen kanan paskaa muovipullonn ja vähän vettä. Liotetaan kiva velli, joka kaadetaan ohjaamon ilman otto ritilästä, pyyhitään roiskeet.

    -Sama kuin edellä, mutta pilaantuneet kalat, tai muu biojäte.

    -Nykyaikaisen nostettavan ovenkahvan kolon rappaaminen vaseliinilla tai paskalla täyteen.

    -Vaseliini pyyhkimen sulkaan.

    -Ainahan pyörän taakse voi eksyä palikka, josta naula törröttää läpi. :eek: Hupsis.

    .............................. Näitä on helppo keksiä lisää.

     
  5. Luksu

    Luksu 2nd gear

    Siinä vaan käy ikävästi jos joku näkee kun renkaan taakse laittaa jotain ja laittaja jääkin kiinni.Kaveri on ravintolassa töissä ja tyytymätön asiakas kävi laittaa särkyneen tuopin renkaan taakse.Jäi kiinni kun ei tajunnu et oli kamera siellä.Poliisi otti jannun kiinni ja sai sakot kun poliisi katsoi et yritti toimeillaan vaarantaa liikennettä ja kuljettajan terveyden.Ja se renkaan joutui myös maksamaan ja tietty se laitettiin liikkeessä kaleimmalla hinnalla mitä löytyi. Mutta viisainta kuulema on ottaa rekkari ylös siitä autosta mikä yöllä aiheuttaa häiriötä esim. liialla tyhjäkäynnillä ja ilmoittaa poliisille.Voivat kuulema sakottaa ihan asukkaiden ilmoituksen perusteella jos on useampi jotka auton näkevät.
     
  6. B 50

    B 50 Gearhead

    Vesipistooli + jarrunestettä.
     
  7. MuscTor

    MuscTor Gearhead


    Myös se pakkaa ihmetyttämään, että näillä bensansyöppöjenkkikosklilla ajetaan varmaan keskimäärin sen 5000 km kesässä (arvio, jonka jostain olenlukenut, täsementäköön joku), eikä huomata ollenkaan, settä se vieressä ruostuva bensapihitojotariiskuppi menee toki 2-3 kertaa pienemmällä kulutuksella. Mutta sillä ajetaan kesät talvet työmatkaa sen 20 000 km/ vuosi.

    Saman asian jättää verottajakin huomiotta, mutta sehään taas tekee sen tunnetusti tahallaan :poff:
     
  8. mke77

    mke77 Gearhead

    :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: ai saatan noit "hain" jutui ei mul olis moiset tullu mieleenkään :rotfl:

    ...mut meil päin toi rek.numeron kirjaaminen toimii.....pari joutavaa mummoa naapurista ehtoolla kyttää ja kirjaa(mitkä ne kuvittelee näkevänsä) ja auton tuntomerkit ni sakkoja tulee et paukkuu.... ei me sentään asuta jenkeissä missä täytyy jäädä verekseltään kiinni...... tarpeeks monta kertaa vaan ni se menee "törkeän häirinnän" puolelle!!!
     
  9. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Ystäväni kaatoi vahingossa erään rouvashenkilön ajopelin ilmanottoritilään pari kananmunaa ja litran piimää. Sanoi että hän oli kirjoittamassa rouvan tuulilasiin lappua jossa luki: "Hyvä rouva, olette jättänyt autonne väärään paikkaan. Mikäli haluatte toistaa menettelyn, voinette ottaa itse vastuun seurauksista. Terv. isännöitsijä."

    Vahinko sattui kun hän joutui iltapalaksensa ostamansa einekset laskemaan hetkeksi ilmanottoritilän päälle, sillä yhdellä kädellä ei saanut nostettua pyyhkijää ylös ja samalla laitettua lappua siihen pyyhkijän alle.

    Isännöitsijä kielsi ehdottomasti kirjoittaneensa mitään lappua, mutta paheksui syvästi sattunutta, myös väärään paikkaan pysäköintiä.
     
  10. JKL Raggars ry

    JKL Raggars ry Gearhead

    Siis naapurit ajavat tuohon pelastustielle joka on niin ihanasti just makuuhuoneen ikkunan alla. Naapureiden kaikki kaverit ja ystävät parkkeeraavat autonsa juuri tuohon samaan paikkaan. Eli autojen vaihtuvuus on todella suuri.

    Voinkos tehdä poliisille tutkintapyynnön kyseistä tilanteesta. Otan autojen rekisterinumerot ylös, hankin talon pohjapiirrustuksen ja todistuksen kaavoituksesta ( pelastutie näkyy tässä), kirjoitan virallisen tutkintapyynnön jossa selvitän tilanteen. Kyseiset henkilöt syyllistyvät rikokseen kun pysäköivät pelastustielle ja isännöitsijä / taloyhtiö syyllistyy siihen ettei pelastustietä ole merkitty millään tavalla.

    Pelastuslaki 33 §
    Kiinteistöjen pelastustiet

    Kiinteistön omistajan ja haltijan on huolehdittava siitä, että hälytysajoneuvoille tarkoitetut ajotiet tai muut kulkuyhteydet (pelastustiet) pidetään ajokelpoisina ja esteettöminä ja että ne on merkitty asianmukaisesti.

    Pelastustielle ei saa pysäköidä ajoneuvoja eikä asettaa muutakaan estettä.

    Sisäasiainministeriön asetuksella säädetään pelastustien merkitsemisestä.

    http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2003 ... lastuslaki


    Lähinnä että voiko poliisi ruveta tutkimaan juttua tuon aineiston perusteella ja jakaa sakkoja. Isännöitsijä ei saa mitään aikaiseksi :wc: :wc:

    Vittu äsken kävin taas huutamassa kun naapurin ystävän vittu teinituning paska vittu kävi taas tossa, on se perkele! :mad: :mad: :mad: :mad:

    Jos ei poliisit voi tehdä asialle mitään ni kai se o ruvetta jakamaan oman käden oikeutta :soosoo:
     
  11. impala67

    impala67 Double Gearhead

    mikä on tämä perusajatus että omaisuutta pitää vahingoittaa jos joku ryssii? ei se niiden autojen vika ole jos niiden kuski ajaa ne väärään paikkaan. en yllyttäisi mihinkään AUTOIHIN kohdistuvaan ilkivaltaan, siitähän tämäkin topikki lähti liikkeelle?!!!

    tee virallista kautta valitukset tuosta pysäköinti-häiriköinnistä. jos joku on mulkku siitä huolimatta, mene sanomaan se sille. tai pysäköi OMA AUTOSI SIIHEN PAIKKAAN jos asiaan eivät viranomaiset tms. reagoi!
     
  12. Hai

    Hai Double Gearhead

    Näinhän tää oikeasti menee.
    Nykyisessä taloyhtiössä ollaan "virallista tietä" etenemässä, mutta AAH niin hitaasti.
    Yhteyden otto alueen palotarkastajaan sai aikaiseksi ylimääräisen palotarkastuksen ja "vikalistan" isännöitsijälle sekä talon urakoitsijalle. (talo valmistunut 2004)
    Tämän jälkeen asia taas jäänyt sikseen.
    Ongelman syy löytyy lähtökohtaisesti alueen rakennus kaavasta ja urakoitsijasta. Lisäksi jokainen kuudesta talosta on oma talon yhtiönsä, vaikka piha-alue on yhteinen.
    Alueella on kaavaan merkitty Xkpl autopaikkoja per asunto ja tämän urakoitsija on toteuttanut pysäköinti rakennuksella, josta paikkoja voi ostaa osakkeina noin 5800€/kpl. (kaikki eivät suostu ostamaan ja jotkut asukkaat pysäköivät vieraspaikoille)
    Asuntoja noin 210kpl ja vieraspaikkoja alunperin noin 4kpl. Nyt invapaikat on muutettu vieraspaikoiksi. (muutettavissa takaisin, jos taloon muuttaa/asukas tarvitsee)
    Taloyhtiöiden kesken on neuvoteltu yksityisen pysäköinnin valvonnan ottamisesta, mutta yksi kuudesta taloyhtiöstä vastustaa. -> ei voida ottaa.

    Virallisten teiden tehottomuuden takia oman oikeuden jakaminen alkaa taas pikkuhiljaa kiinnostamaan.


     

Kerro tästä muillekin!