Renkaidenvaihtotalkoot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Oulun Seudun Harrasteajoneuvokerho ry', aloittaja AstroUser, 8.10.2007.

  1. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Järjestämme viime keväiseen tapaan varainhankintatapahtuman renkaidenvaihtotalkoiden merkeissä. Viime keväänä tapahtuma sujui niin mukavasti ja asiakkaita oli ihan sopivasti, joten toteutetaan tämä näin syksylläkin, asiakkaidenkin pyynnöstä.

    Ajankohta on joko lauantai 27.10. tai seuraava lauantai (pyhäinpäivä) 3.11. ja noin klo 12-17. Keleistähän ei koskaan tiedä, mutta näinä viikkoina ne talvirenkaat alle laitetaan. Valitaan se päivä, jolloin talkooporukkaa olisi tulossa eniten.

    Tarvitaan siis pariin renkaidenvaihtotiimiin lihasvoimaa, työkalujakin voi mieluusti tuoda mukana. Toivottavasti ne ammattivehkeetkin saadaan paikalle kuten keväällä? Asiakkaillehan tarjoamme pullakahvit (kuten tietysti myös talkooväelle), joten kahvinkeittoapuakin tarvitaan ja voi joku pullaakin tuoda. :D

    Taisi olla puhetta ottaa tänä vuonna renkaidenvaihdosta 12 euroa/auto. Joten jos et talkoisiin pääse, tule edes asiakkaaksi. :lol: Ja talkoissa ei ole pakko olla koko päivää, mikäli ei pysty, vaan tunnin tai parinkin työpanos otetaan vastaan, jotta homma ei aktiiviporukalle käy kovin raskaaksi.

    Tapahtumasta ilmoitellaan lähialueiden kauppojen ilmoitustauluilla ja Forum24-lehdessä. Päivämäärä lyödään lukkoon tämän viikon lopulla, ilmoittautuneiden perusteella, ja siitä ilmoitetaan tekstarilla, täällä sekä kerhon nettisivuilla.
     
  2. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Siis ENSI lauantaina!

    Talkoolaisia paikalle toivotaan, edes toviksi.
     
  3. Capri2000GT

    Capri2000GT 1st gear

    Tulossa ollaan.
     
  4. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Hyvä hyvä! :D
     
  5. calkemp

    calkemp Gearhead

    Mä tuun asiakkaaksi ku selkä o paskana :(
    Jos pääsen liikkeelle.....
     
  6. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Tervetuloa!
     

Kerro tästä muillekin!