Rest in Peace -harrastusta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Vilkuna, 22.3.2004.

 1. Chevy59

  Chevy59 3rd gear

  Voiskohan noista saada ostettua osia,kiinnostais tuon -59:n takaikkunan ja sivulasien rosterilistat(ne joihin harjaslistat tulee)Ovat varmaan samanlaiset kuin vastaavan ikäisessä Impalassa?
   
 2. makke

  makke 1st gear

  Ei kait nyt noin nipussa olevaa '59 Caddyä kannata alkaa osiksi purkaa et sais listat johonkin Chevyyn.
  Kyllä niitä listoja löytyy muualtakin kuin kokonaisesta autosta.
   
 3. Anonymous

  Anonymous Guest

  Ai kokonaisesta? No miten sen nyt ottaa...
  http://www.saunalahti.fi/~mvilkuna/caddy5.jpg ja sitten vielä keulapellitkin puuttuu.

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Eyetech 2004-04-04 15:54 ]</font>
   
 4. Mudracer

  Mudracer Double Gearhead

  Tämänhän pitäisi olla autoharrastajille tarkoitettu sivusto??
  Ja nyt jeesustellaan sillä että miten pitäisi harrastaa. Voi hevon perse. Toiset harrastaa laittamalla auton kuntoon ja toiset laulamalla sen "kuntoon" ja välimallin harrastajaa haukutaan surutta.
  Jos tykkää kattella jenkkiä pihalla niin mitä väärää siinä on?? Jos noi olis candy punaisia hylsyjä jotka näyttäis autolta 100m päähän niin johan ihmeteltäis että vittu kun on kova jätkä kun on noin hienoja hylsyjä pihalla?? ja nyt kun ne on samaa paskaa eri paketissa niin jätkä on ihan perseestä! vai?
   
 5. Chevy59

  Chevy59 3rd gear

  Ei se minustakaan kovin nipussa olevalta näytä,siksipä niin aattelinkin.....
  Ja vaikka se onkin "vaan joku chevy" niin eipä tuohon silti näytä aina löytyvän osia.
  Tai jos Makke tiedät mistä löytyy niin kerrotko mullekki.

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Chevy59 2004-04-02 21:46 ]</font>
   
 6. Anonymous

  Anonymous Guest

  Samaa auton mädännyttämistä olen Porin Kyläsaaressa makaavan `60 De Soton (4-d tolppa) kohdalla seurannut usean vuoden ajan. Maahan tullessaan `80-luvun lopulla tosi siistissä kunnossa ja nyt taivasalla maattuaan vaatisi jo melkoisesti vaivaa ja pelimerkkejä. Eikä tietenkään ole kaupan, eräs tuttu oli autoa kysellyt. Oli kuulemma tunne arvoa kun omistaja oli saanut ekan kerran piparia Soton takapenkillä, ilmeisesti poikuudenmenetys oli jotenkin traumaattinen kokemus kun on jätänyt auton ruostumaan...
   
 7. rt72

  rt72 1st gear

  Kotopuolessa löysin joskus ala-asteikäsenä taimistoa kasvavan pellon laidalta kiviraunion päältä todella upeen näkösen vanhan auton. Juolahti tossa parinkympin ikäsenä mieleen, että oliskohan se siellä vielä. Siellähän se jökötti, kaikki lasit ja mittarit edelleen ehjänä, pintaruosteessa mutta muuten todella hyvässä kunnossa. Selvittelin sitte omistajan, vanhempi mies, kysyin saisko auton ostaa mutta ei kuulemma mitään mahdollisuutta moiseen. Nyt viime keväänä ehdin just näkemään ku tää tuodaan rauniolta pois metsätraktorilla, ja lyödään romunkerääjän lavalle paskaks. Teki mieli hakea haulikko ja... Toivottavasti näiden cädien kohtalo ei tuu olemaan sama.
   
 8. Anonymous

  Anonymous Guest

  Maksimoi kurjuutemme ja kerro mikä auto se oli!
   
 9. rt72

  rt72 1st gear

  Heh, autohan loppujen lopuks oli itä-rodi, elikäs IFA. :smile:
   
 10. MR. Fabulous

  MR. Fabulous 1st gear

  Mutta sehän on hyvännäköinen auto, taisi joskus aikoinaan saada ihan jonkun muotoilupalkinnonkin.
   
 11. rt72

  rt72 1st gear

  Joo muodot on kohillaan. Olisin tehny siitä takavetosen jos olisin saanu ostettua, kori vaa rungolta pois ja uus runko alle, vaikkapa jonkun kutos-Crownin tms reilummalla moottorilla varustetun. Olis ollu hieman erilainen rodi. Valitettavasti en päässy kyseistä sekasikiötä koskaan ropaamaan.
   
 12. whiic

  whiic 1st gear

  Sen ymmärrän, että harrastamisen ääripäinä pidetään mobilismia ja lintta-autoilua. Itse olen katsonut olevani "väliharrastaja", koska autoni on hieman patinoitunut, mutta yksinomaan kesäkäytössä eikä laulettavana. Mutta koska olen väliharrastaja, tarkoittaako se sitä, että hylkäisin 50-lukulaisia Cadillaceja metsään kymmeniksi vuosiksi mätänemään? Mitä ihmeen väliharrastamista se autojen metsään dumppaaminen on?

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: whiic 2004-04-03 13:04 ]</font>
   
 13. SG480

  SG480 1st gear

  Muskeliautomiestäkin hieman heikottaa, kun katsoo täällä jängällä erinäisistä syistä maatuvia autoja;

  * 70 RT/SE Challenger
  * 70 1/2 SS/RS Camaro
  * 70 tai 71 räbä Buick GS rekvisiitalla

  On kai niitä muitakin, nuo tuli äkkiä mieleen 10 km säteellä.
   
 14. Mudracer

  Mudracer Double Gearhead

  Tää sarvikuonola on täynnä tollaisia harvinaisia autonraatoja ja ne "lämmittää" omistajiaan paljon enemmän kuin tukku kahisevaa! jota niistä tyrkytellään! Tunnen yhden vanhan virtuoosin Lopen suunnalta ja silläkin on jos jonkinlaista autoa tontti täynnä, mutta ukko on silti täysissä järjen ja ruumiin voimissa vaikkei se niitä myykkään! Eiköhän toi sossuporukka holhoa ihmisiä jo ihan tarpeeksi??
   
 15. Capri2000GT

  Capri2000GT 1st gear

  Tämä caddy nro 4 on juuri se ajamalla pihaan tuotu ja on omistajan pihassa lähes keskellä kaupunkia.. Kävin muutama kuukausi sitten ihailemassa autoa ja se tosiaan on täydellinen: esim. kaikki irti olevat listat löytyvät auton sisältä.. Samalla henkilöllä on myös paikallisen pururadan vieressä -58 2d caddy! varmaan lähes 10 vuotta sitten hiekkapuhallettu ja hitsattu kaikki paikat. alustan osat kaikki kiiltävässä maalissa vielä vuosienkin jälkeen.. Auto on pohjamaalattu silloin vuosia sitten pohjamaaliin ja seissyt ulkona ilman laseja siitä saakka! Kun kysyikö onko myynnissä/onko irtiolevat osat tallessa, vastaus oli, että kaiiki ost löytyy, en myy.. samalla miehellä on ilmeisesti lähes kymmenen saman ikäistä caddyä ja kaikki tietenkin seisoo ulkona ilman mitään suojaa!!
   
 16. Riztoreipas

  Riztoreipas Gearhead

  ja taas kumma juttu..toisaalla samalla foorumilla ihaillaan jenkkilän takapiharommareita mutta täällä ollaan heti viemässä saunan taa kun on useempi projekti tontilla...
   
 17. Capri2000GT

  Capri2000GT 1st gear

  Kävin muuten just kuvaamassa sitä pohjamaalissa seisovaa -58 caddyä. en saa kuvia itse nettiin, mutta voin lähettää kuvia sähköpostilla jollekkin, joka saa ne nettiin..?
   
 18. Anonymous

  Anonymous Guest

  Pistäkää kuvat kaikkien nähtäville!! Joku joka osaa/pystyy!
   
 19. Lotkotes

  Lotkotes Gearhead

  Caddy numero4 on kans tullu useita kertoja käytyä kattomas...mut oon kans kuullu et ei oikee oo kauppa tuulella tämän ja niiden muiden caddyjen omistaja...:cry:
   
 20. redneck

  redneck 1st gear

  No meitä joka lähtöön. Toinen lyö tuntematonta kirveellä päähän ja toinen jemmaa hienoja autoja ulkona.
  Ei liene täysjärkisen hommaa kumpikaan.
   

Kerro tästä muillekin!