Rest in Peace -harrastusta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Vilkuna, 22.3.2004.

  1. Fastback

    Fastback Gearhead

    mun mielestä sillä erolla että romukeräjää ei tarvi rankaista, sitä kirvesdorkaa voisi kyllä pätkyttää turpaan oikein ajan kanssa.
     
  2. Lotkotes

    Lotkotes Gearhead

    Olisko mahdotonta jos kuvien kuvaaja kertois vähä tarkemmin mistä nua kuvat on otettu...4.kuva on tuttu mutta muut...
     
  3. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Siitä ne on Lapuan ympäristöstä kuvattu. Peltiosia ja tekniikanosia oli jokaiseen autoon, eli täydellisiä olivat, ainakin ennen "tuomiotaan". En viitsi kertoa tarkempaa paikkaa missä kuvasin...
     
  4. EVO X

    EVO X Gearhead

    Tiedän paikan ja autot, sieltä siis löytyy 2x -56 caddy, 1x -59 caddy ,sekä -52 chevrolet. Ovat saman omistajan jolla on Tuo keskustan -59 sekä pururadan -58! ja kuka tietää mitä muuta!!
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    jo on touhua! kele pitäis kieltää lailla harvinaisten autojen heitteille jättö!! no mutta kukin tekee omaisuudelleen niinkuin parhaaksi katsoo! itelle on jääny mieleen yks oulussa tapaamani auto buick invicta joka vaikutti hyväpeltiseltä ja seisoi aikoja yhen hallin pihan perällä!

    Mutta noiden caukojen kohtalo on kyllä aika surullinen! noillahan olis menekkiä ihan maailman laajuisestikin!!!??!!! toivottavasti edes perikunta joskus ymmärtää luopua noista!
     
  6. Lotkotes

    Lotkotes Gearhead

    On siinä meillä äijä eikä voi edes myydä... :-x

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Lotkotes 2004-04-25 18:19 ]</font>
     
  7. Lotkotes

    Lotkotes Gearhead

     
  8. Lotkotes

    Lotkotes Gearhead

    Jos että huamannu korjausta nii 56 caddyjen määrä pompsahti 3:een ja chevro näyttääs olevan parhaas kunnos,kaikki peltiosat kiinni,ei oo muute varma tua Chevron ikä.. :-o

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Lotkotes 2004-04-25 21:33 ]</font>

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Lotkotes 2004-04-25 21:33 ]</font>
     
  9. pas2

    pas2 Gearhead

    No onkos kukaa tarjonnut ukolle yhestäkään autostaan järkevää summaa? Kyllä muakin rupeis vituttamaan satasen tarjoajat kun tarpeeks kauan kuuntelis.
     
  10. Fastback

    Fastback Gearhead

    Aivan samaa mieltä, kundi kuka haluaa kaiken ilmaiseksi lähinnä vituttaa. Näinhän se on, että jos joku haluaa mun hopan tallistani ja lupaa siitä tyyliin 100e niin pitäkööt tunkkinsa. Se autoo säilyy mun tallissa varsin hyvin ja jos ei ole pakko myydä niin mitä niitä ilmaiseksi antamaan.

    Hyvä esimerkki on myyntipalstalla, missä joku kauppaa '59 bel airia. Olikohan hinta 2500e, joku tarjoaa 1000e ja kysyy onko se HT?!? No ehkä muut pitää sitä normaalina, mutta mun mielestä 2000e ei saa '59 2d ht Bel Airia vaikka olisi kuinka läpipaska.
     
  11. Chevy59

    Chevy59 3rd gear

    Hyvä esimerkki on myyntipalstalla, missä joku kauppaa '59 bel airia. Olikohan hinta 2500e, joku tarjoaa 1000e ja kysyy onko se HT?!? No ehkä muut pitää sitä normaalina, mutta mun mielestä 2000e ei saa '59 2d ht Bel Airia vaikka olisi kuinka läpipaska.



    Joo ja näyttihän siitä joku välkky tarjoavan 600e,hohhoijaa!!Silloin kun vielä itellä oli -59 hakusessa tuli kokonaista 2 tarjousta,toinen 4d bel air ja toinen 2d ht.Tämä jälkimmäinen johon sitten päädyin oli aloitettu projekti täysin muttereina,setelirahaa siitä piti silti maksaa.Ei tullu mieleenkään että ois jotaki 300 euroa ehdotellut,oispa voinut tulla luuri korvaan tai ite ainakin olisin tehnyt niin.Koska niitä ei enempäänsä ole tarjolla niin se on selvä ettei niitä kukaan lahjaksi anna!!!!!!
     
  12. -TH-

    -TH- Gearhead

    no voi kauheeta, kun porukka keuhkoaa toisten tarjouksista...
    em. tapaushan oli niin jotta kotterosta ei oltu tarjottu mitään ja pitihän jonkun peli aloittaa, osa ihmisistä näköjään on sellaisia tyypiltään jotta ei puhuta eikä pukahdeta ennen kuin joku muu jotain sanonut...
    Nykyrahan aikana projektien ym. hinnat on karanneet käsistä ja usein myyjä vain kokeilee kepillä jäätä, josko joku tulisi ja ostaisi ylihintaisen romun pois.
    Minkälainen kommentti olisi tullut, jos tarjous olisi ollut 5000e?

    jatketaan, tämä käy mielenkiintoiseksi.
     
  13. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Mikä helvetti sillä on hätänä?!? Jumalauta tollasille pitäis antaa nappi niskaan ja caddyt perintönä lapsille... Jospa ne möisi...
     
  14. Anonymous

    Anonymous Guest

    mitä se kenellekään kuuluu mitä hän autoillaan tekee?

    Ihme porukkaa täällä. Lähentelee uskovaisten hihhulien hoilotusta!
    Ette ole jehovia kummempaa väkeä. Aihe on vain toinen.
     
  15. voxagent

    voxagent Gearhead

     
  16. pas2

    pas2 Gearhead

    Niin että mun pointti oli se, että tuskin se ukko tämän palstan olemassaoloaikana on niitä ensimmäisiä pelletarjouksia saanut. Tarpeeksi kun satasen tarjoajia juoksee nurkissa, niin aika äkkiä mieli saattaa muuttua sellaiseksi, että ei myy kellekään...
     
  17. -TH-

    -TH- Gearhead

    niin, tuo on ihan mahdollista noinkin, toisaalta romuja ostettaessa pitää olla sen verran realistinen että hinnat ei pääse karkaamaan....on myös törmätty tapauksiin joissa romun omistajalle on tarjottu suuri summa rahaa vaikka raadon arvo ei ole ollut lähelläkään tarjottua summaa, tarkoituksena vaan hilata hintoja ylös/varmistaa että muut ostajaehdokkaat torjutaan pois...tämä taas johtaa siihen että romun omistaja kuvittelee omistavansa arvokkaan hylyn, vaikka tarjouksen tehnytkin on jo unohtanut koko jutun.
    niin, että kannattaa pitää jotain rajaa niissä hinnoissa, ei ne romut vielä ole loppuneet...on veikeä huomata, että markka-aikaan kun sai esim. `60 sevyn n.7-10tmk tuurillaan. niin nyt huudellaan muttereiksi puretusta `59 naomista 2500e....nooh, ei se ole hullu joka pyytää.
     
  18. Chevy59

    Chevy59 3rd gear

    Just joo,7-10000 markkaa 60 chevy.Joku loppuun laulettu paska mitä ei enää autoksi erota tai ehkä 70-luvun bensakriisin aikoihin sai puoli-ilmaiseksi muttei enää pitkään aikaan.Ootko TH katellut missä hinnoissa nykyään on esim. 59-60 letukat,ensinnäkään niitä ei kovin usein näy olevan myynnissä,-59 varsinkaan.Niitä on viety jo takaisin jenkkeihin ja hurrit on vieneet myös paljon,tuntuvat tykästyneen siipiautoihin.En ihmettele yhtään vaikka hinnat on nousseet.
    Olen pitänyt ke-pö:ssä ja täällä ostoilmoitusta Impalan osista ja kaksi tiedustelua on tullut josko sattuisin myymään projektini.No en myy,mistä löytäisin tilalle samanlaisen???
     
  19. Anonymous

    Anonymous Guest

    Laitatko mulle noita kuvia, please.
    Oon aiemminkin kuullu ilmeisesti samasta aarreaitasta.
    jakevm70@luukku.com
     
  20. Fabricator

    Fabricator Gearhead

    Mullekkin vois laittaa noita romutarhan kuvia, jos vain viitsit.
     

Kerro tästä muillekin!