Rest in Peace -harrastusta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Vilkuna, 22.3.2004.

  1. BulletV8

    BulletV8 1st gear

    Onko kukaan nyt neljän vuoden sisällä(topic alkoi v.2004) yrittänyt ostaa näitä cäddejä pois?, vai vieläkö ne makaa taivasalla..... Kyllä itku pääsee kun kattelee kuvia :cry:
     
  2. bootsi

    bootsi Gearhead

     
  3. kanafarmari hh

    kanafarmari hh 1st gear

    kuulemma siirretty pois. tuskin ainakaan romuttamolle :-? valakoone -59 näytti olevan paikoollansa, oltihi ajelemas tualapäin
     
  4. '82 Le Sabre

    '82 Le Sabre 1st gear

    Katos vaan, oon näköjään itekkin osallistunu topicciin joskus...
    No, missähän tuo auto on mitä oon joskus äimistellyt tuolla puun juurella??? On meinaan hävinnyt em. paikasta varmaan jo vuosi sitten... :odroll:
     
  5. juhapih

    juhapih Double Gearhead

    Kas kas...

    Kotikonnuilla seisoo KAKSI 2d HT Imperilia taivasalla... Valkoinen ja vaalean sininen. Sama omistaja. Ja myynnissä, eivät vaan kelpaa kellekään!
     
  6. kime2

    kime2 Gearhead

    ^ Juuri näin :-?
     
  7. jaketin

    jaketin Gearhead

    kävinpä eilen katsomassa erästä muskeliautoprojektia. seissyt 15 vuotta. nyt tällä hetkellä taivasalla ilma suojaa, heinikossa. kunnostusta riittää, itse katsoin, että auton hintapyyntö ei vastaa projektin kuntoa. luultavasti tulee seisomaan siellä vielä pitkään :( :(

    vieressä seisoi 66 2 d tolppa fairlane, ei hirveen yleinen. ei takuluukkua paikoillaan ja auto kasvaa jo sammalta :( molemmat olisi vielä pelastettavissa, mutta työtä riittää.. mutta vähemmällä rahalla ja työllä voi päästä, kun ostaa ehjempiä..
     
  8. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Minä kun en tarkemmin tiedä mutta kiinnostaisi tietää, että miten sellainen auto hinnoitellaan Suomessa? Ja kerro ny enemmän auton mallista jos vaan kehtaat. Paikkakunnat sun muut hyshys ebody vin koodit ovat täydellisesti kiinnostukseni ulkopuolella :)
     
  9. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Ovat pojat ostelleet niitä kuulemma pari kappaletta lisääkin, luonnollisesti taivasalle seisomaan. :rotfl:
     
  10. jaketin

    jaketin Gearhead

    laitoin yv:tä
     
  11. Sawlee

    Sawlee 1st gear

    Ovat pojat ostelleet niitä kuulemma pari kappaletta lisääkin, luonnollisesti taivasalle seisomaan. :rotfl:[/quote]

    Ei hyvää päivää...Minkälaisista vehkeistä on tällä kertaa kyse, satutko tietämään?
     
  12. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Tais toinen ainakin olla `58 coupe. Toisesta ei tietoa.
     
  13. EVO X

    EVO X Gearhead

    Jees, eli hellanmaan 3x56' ja yks 59' on siirretty pois, ovat kuulemma tallella muttei tietoa missä. Toivotaan nyt että paremmassa paikassa. Chevy oli vielä tallella hellanmaassa, siitä vois saada vielä tehtyä jotain. Ja tosiaan yks uusi 2d HT 56 tms. Caddy on ilmaantuntut omistajan työpaikalle jo useamman vuoden seisseen pohjamaalatun 58'n vierelle.
    Toivotaan nyt parasta että nämä raadot pääsevät vihdoinkin työn alle. :odroll:
     

Kerro tästä muillekin!