Ridin`& Drivin` -lehti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Kustom STW, 6.11.2008.

  1. RT 70

    RT 70 2nd gear

    Ei kyllä kolahda,ei sitten millään. :wc:
     
  2. Campala

    Campala Gearhead

    Uusimmassa numerossa juttua mm. Big Wheels meetistä...ja Fogertyä, ZZ Toppia ja vaikka mitä.
     
  3. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Vaimo oli viime viikonloppuna Helsingissä ja annoin tehtäväksi tuoda tuliaseksi uusimman numeron. Hän oli käynyt neljässä lehtikioskissa/kaupassa eikä sitä ollut ollut missään. Sama ongelma oli itseasiassa vanhemmillani kun pyysin tuomaan tuliaiseksi. Mielestäni ihan ostamisen arvoinen lehti mutta tuntuu olevan astetta vaikeampi löytää kuin nuo suuremmat julkaisut...
     
  4. street and race

    street and race Gearhead

    Itsekin törmäsin tähän lehteen pari viikkoa sitten ja uusin numero lähti heti kotiin. Hyvä lehti koska käsittelee pyöriä, autoja ja muutakin
     
  5. lintta-jone

    lintta-jone Gearhead

    Hyvä lehti, tuli tänään ostettua uusin irtonumero.
     
  6. impala67

    impala67 Double Gearhead

    kun lehteä on niin sattumanvaraisesti lehtipisteissä ja useimmiten loppuunmyytynä niin tilasin varmuuden vuoksi, aika halapaahan tuo on- 30e vuosi. kummasti jaksoi kuplakirputkin kiinnostaa.
     
  7. jakke ja sepi

    jakke ja sepi 2nd gear

    Todella hyvin tehdyt jutut. Pakko myöntää että menee itsellä v8 magazinen edelle.
     
  8. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :lol: Käykää hakemassa Kajaanin Maxi makasiinista. Sieltä menee varmaan kaikki numerot roskiin. Onhan tuota tullut muutamat lehdet ostettua.
     
  9. DamnNoNamesLeft

    DamnNoNamesLeft 2nd gear

    Niin menee täälläkin, On paljon erilaista juttua, toisinkuin V8 Magazine joka on tasapaksua puuroa joka auto samanlaisella tarinalla. Ostettiin jenkeistä, laitettiin sitä ja tätä osaa, ajeltiin kesä, meni rikki, korjattiin ja kiitos Esko, Seppo ja US-PARTS. Näin suurinpiirtein se menee. Vessapaperina vois toimia.. :wc:
     
  10. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    Ihan ok lehti, mutta itse kaipaan ett tasaantuis vähän. Jotkut lehdet huippuhyviä, mut jotkut lehdet menee mul ohi. . .
     
  11. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    uudes lehdes se hemi challenger pohjois karjalasta vai mistäs se nyt olikaan...
     
  12. jnieminen

    jnieminen 1st gear

    just noin se menee v8 kanssa. jos v8 lehteä kirjottas samanlaiset toimittajat jokka kirjoittaa mobilistiin ois lehti huikee. kuvitteles nyt, perusteellisia juttui mobilisti tyyliin kun ois v8 täynnä. nyt se on 15 minuutissa luettu ja yhtä kiinnostava kun edellinen numero.
     
  13. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Nimimerkki RT 70, joko kolahti uusin numero? :eek:
     
  14. fordgranada

    fordgranada 3rd gear

    hyvä lehti muuten mutta ihmetytti niin monet kirjoitusvirheet,,vaikka yleensä en ole niin pikkutarkka,,, sitten challenger jutussa toisessa kohtaa sanottiin että vanishing pointissa käytettiin 3 challengeria ja hetken päästä siinä käytettiin 5 challea :eek: ja sitten,,ensin puhuttiin 70 rt avoista ja hetken päästä ei rt avoja ole edes 70 luojan vuonna tehty :eek: olenkohan minä sekaisi vai mitä helvataa?
     
  15. MoodyBlue

    MoodyBlue 3rd gear

    Joo lehdessä ei muuten sinänsä mitään vikaa, mutta mullakin, armoitetulla pilkunnussijalla ja kielioppivirheiden metsästäjällä, osuu silmään se, että jutut on aika heikosti oikoluettuja. Pitäisi siihen osastoon hieman panostaa - se antaa halvan ja amatöörimäisen kuvan, kun faktat muuttuilee kesken kaiken ja on kirotusvireitä vaikka millä mitalla.
     
  16. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Sain Suomen vierailta tuliaisina tämän uusimman numeron. No joo, on se hyvä lehti ja pidän tyylistä mutta kieltämättä itseänikin hieman häiritsee asiavirheet tyyliin "340-kuutiotuumaista konetta ei ollut tarjolla Challengeriin 1970". Mutta eipä siinä mitään, pitää lukea faktat varauksella ja kyllä minä silti tulen sitä ostamaan...
     
  17. Lehden artikkelissa Moparin E-bodyt ovat muuttuneet F bodyiksi.

    Kaikki yllä mainittu kertoo lehden olevan aito harraste autolehti, siis juuri näin sana erikseen kirjoitettuna. :poff:

    Tällekin aviisille löytynee oma asiakaskuntansa, vaikka itse jätin lehden Challenger-painotteisesta sisällöstä huolimatta kaupan lehtihyllyyn.
     
  18. Mutku

    Mutku Gearhead

    Hepp,

    Joo, Challenger-jutussa oli rohmalokaupalla virheitä. Ööö, en kyllä muista nyt niistä yhtään, mutta kyllä niitä kai oli monta, kaks, ehkä viis? Boss Mustangin jutussa oli asiavirheitä myös (?). No, kun rapataan ni roiskuu... Ostin nuo numerot, ei ne virheet haitannu. Huvitti ehkä, mutku johan noita pilkkuvirheitä on kovan rahan entisöintiraamatutkin väärällään, että ei voi heittää sitä ensimmäistä kiveä...

    Edustamani merkin entisöintihommat on jo niin kauan ollut niin tarkkaa puuhaa, että kyllähän se menee jo vahvasti joskus huumorin puolelle. Kun on helpompi etsiä virheitä hienosti entisöidyistä autoista, kun tieto "oikeasta" entisöinnistä on tiedossa joka ladossa.

    Ladosta puheenollen: kaverilla on ladossa /anteeksi:pIHARAKENNUKSESSA tallessa niitten isän aikoinaan uutena ostama 4-ovinen ´60-luvun Mooppari. Ja sitä kun kerran pääsin katsomaan, ni takaluukun sisäpinnasta löytynyt alkuperäinen tunkkitarra oli vinossa. Heh, entisöintiraamatuissa tai ainakin lehdissä entisöityjen autojen tarrat on arjalaisesti ryhdikkäästi aina suorassa.... Voi kiesus, että allekirjoittanut liimasi oman tunkkitarransa ylpeänä vinoon samalla tavalla.... :poff: :poff: :poff:
     
  19. Mutku

    Mutku Gearhead

  20. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

    Uusimmassa numerossa 4/11 esittelyssä Hurriganes Cadillac ja paljon muuta mielenkiintoista. :)
     

Kerro tästä muillekin!