Ridin`& Drivin` -lehti

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Kustom STW, 6.11.2008.

 1. RT 70

  RT 70 2nd gear

  Ei kyllä kolahda,ei sitten millään. :wc:
   
 2. Campala

  Campala Gearhead

  Uusimmassa numerossa juttua mm. Big Wheels meetistä...ja Fogertyä, ZZ Toppia ja vaikka mitä.
   
 3. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Vaimo oli viime viikonloppuna Helsingissä ja annoin tehtäväksi tuoda tuliaseksi uusimman numeron. Hän oli käynyt neljässä lehtikioskissa/kaupassa eikä sitä ollut ollut missään. Sama ongelma oli itseasiassa vanhemmillani kun pyysin tuomaan tuliaiseksi. Mielestäni ihan ostamisen arvoinen lehti mutta tuntuu olevan astetta vaikeampi löytää kuin nuo suuremmat julkaisut...
   
 4. street and race

  street and race Gearhead

  Itsekin törmäsin tähän lehteen pari viikkoa sitten ja uusin numero lähti heti kotiin. Hyvä lehti koska käsittelee pyöriä, autoja ja muutakin
   
 5. lintta-jone

  lintta-jone 3rd gear

  Hyvä lehti, tuli tänään ostettua uusin irtonumero.
   
 6. impala67

  impala67 Gearhead

  kun lehteä on niin sattumanvaraisesti lehtipisteissä ja useimmiten loppuunmyytynä niin tilasin varmuuden vuoksi, aika halapaahan tuo on- 30e vuosi. kummasti jaksoi kuplakirputkin kiinnostaa.
   
 7. jakke ja sepi

  jakke ja sepi 2nd gear

  Todella hyvin tehdyt jutut. Pakko myöntää että menee itsellä v8 magazinen edelle.
   
 8. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  :lol: Käykää hakemassa Kajaanin Maxi makasiinista. Sieltä menee varmaan kaikki numerot roskiin. Onhan tuota tullut muutamat lehdet ostettua.
   
 9. DamnNoNamesLeft

  DamnNoNamesLeft 2nd gear

  Niin menee täälläkin, On paljon erilaista juttua, toisinkuin V8 Magazine joka on tasapaksua puuroa joka auto samanlaisella tarinalla. Ostettiin jenkeistä, laitettiin sitä ja tätä osaa, ajeltiin kesä, meni rikki, korjattiin ja kiitos Esko, Seppo ja US-PARTS. Näin suurinpiirtein se menee. Vessapaperina vois toimia.. :wc:
   
 10. sepi-ukko

  sepi-ukko 3rd gear

  Ihan ok lehti, mutta itse kaipaan ett tasaantuis vähän. Jotkut lehdet huippuhyviä, mut jotkut lehdet menee mul ohi. . .
   
 11. sepi-ukko

  sepi-ukko 3rd gear

  uudes lehdes se hemi challenger pohjois karjalasta vai mistäs se nyt olikaan...
   
 12. jnieminen

  jnieminen 1st gear

  just noin se menee v8 kanssa. jos v8 lehteä kirjottas samanlaiset toimittajat jokka kirjoittaa mobilistiin ois lehti huikee. kuvitteles nyt, perusteellisia juttui mobilisti tyyliin kun ois v8 täynnä. nyt se on 15 minuutissa luettu ja yhtä kiinnostava kun edellinen numero.
   
 13. rebel58

  rebel58 Gearhead

  Nimimerkki RT 70, joko kolahti uusin numero? :eek:
   
 14. fordgranada

  fordgranada 2nd gear

  hyvä lehti muuten mutta ihmetytti niin monet kirjoitusvirheet,,vaikka yleensä en ole niin pikkutarkka,,, sitten challenger jutussa toisessa kohtaa sanottiin että vanishing pointissa käytettiin 3 challengeria ja hetken päästä siinä käytettiin 5 challea :eek: ja sitten,,ensin puhuttiin 70 rt avoista ja hetken päästä ei rt avoja ole edes 70 luojan vuonna tehty :eek: olenkohan minä sekaisi vai mitä helvataa?
   
 15. MoodyBlue

  MoodyBlue 3rd gear

  Joo lehdessä ei muuten sinänsä mitään vikaa, mutta mullakin, armoitetulla pilkunnussijalla ja kielioppivirheiden metsästäjällä, osuu silmään se, että jutut on aika heikosti oikoluettuja. Pitäisi siihen osastoon hieman panostaa - se antaa halvan ja amatöörimäisen kuvan, kun faktat muuttuilee kesken kaiken ja on kirotusvireitä vaikka millä mitalla.
   
 16. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Sain Suomen vierailta tuliaisina tämän uusimman numeron. No joo, on se hyvä lehti ja pidän tyylistä mutta kieltämättä itseänikin hieman häiritsee asiavirheet tyyliin "340-kuutiotuumaista konetta ei ollut tarjolla Challengeriin 1970". Mutta eipä siinä mitään, pitää lukea faktat varauksella ja kyllä minä silti tulen sitä ostamaan...
   
 17. Lehden artikkelissa Moparin E-bodyt ovat muuttuneet F bodyiksi.

  Kaikki yllä mainittu kertoo lehden olevan aito harraste autolehti, siis juuri näin sana erikseen kirjoitettuna. :poff:

  Tällekin aviisille löytynee oma asiakaskuntansa, vaikka itse jätin lehden Challenger-painotteisesta sisällöstä huolimatta kaupan lehtihyllyyn.
   
 18. Mutku

  Mutku 3rd gear

  Hepp,

  Joo, Challenger-jutussa oli rohmalokaupalla virheitä. Ööö, en kyllä muista nyt niistä yhtään, mutta kyllä niitä kai oli monta, kaks, ehkä viis? Boss Mustangin jutussa oli asiavirheitä myös (?). No, kun rapataan ni roiskuu... Ostin nuo numerot, ei ne virheet haitannu. Huvitti ehkä, mutku johan noita pilkkuvirheitä on kovan rahan entisöintiraamatutkin väärällään, että ei voi heittää sitä ensimmäistä kiveä...

  Edustamani merkin entisöintihommat on jo niin kauan ollut niin tarkkaa puuhaa, että kyllähän se menee jo vahvasti joskus huumorin puolelle. Kun on helpompi etsiä virheitä hienosti entisöidyistä autoista, kun tieto "oikeasta" entisöinnistä on tiedossa joka ladossa.

  Ladosta puheenollen: kaverilla on ladossa /anteeksi:pIHARAKENNUKSESSA tallessa niitten isän aikoinaan uutena ostama 4-ovinen ´60-luvun Mooppari. Ja sitä kun kerran pääsin katsomaan, ni takaluukun sisäpinnasta löytynyt alkuperäinen tunkkitarra oli vinossa. Heh, entisöintiraamatuissa tai ainakin lehdissä entisöityjen autojen tarrat on arjalaisesti ryhdikkäästi aina suorassa.... Voi kiesus, että allekirjoittanut liimasi oman tunkkitarransa ylpeänä vinoon samalla tavalla.... :poff: :poff: :poff:
   
 19. Mutku

  Mutku 3rd gear

 20. Miksu.1g

  Miksu.1g Gearhead

  Uusimmassa numerossa 4/11 esittelyssä Hurriganes Cadillac ja paljon muuta mielenkiintoista. :)
   

Kerro tästä muillekin!