Riesan A4LD remppakitti?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja sherif, 10.3.2007.

  1. sherif

    sherif Gearhead

    Niin onko suomessa semmosta mestaa mistä tohon looraan sais remppakittiä? Foortilta ei kuulemma saa kun matolaatikon välitiivisteen. Tarviis täydellisen tiivistesarjan ja kitkat.
     
  2. SM

    SM 1st gear

  3. Aako

    Aako 1st gear

  4. sherif

    sherif Gearhead

    Mudracer hoiti homman hienosti!! Kiitos ja kumarrus 8) Tuli shiftkittikin ruuvattua. Ensviikolla nähään kuinka äijälle kävi... :rotfl:
     
  5. SM

    SM 1st gear

    No mitenkä Mudracer homman hoiti?
     
  6. sherif

    sherif Gearhead

    No Mutakuski välitti osat hienosti ja sain loorankin jo nippuun mutta ilmeisesti huomena vasta nousee lodju paikalleen.. sit nähään..
     
  7. sherif

    sherif Gearhead

    Joopajoo!! Laatikko kiinni ja ilmeni mielenkiintoinen vika..
    D:lle laittaessa auto nytkähtää hieman ja pyrkis luistaen eteenpäin jos koittas vähän jenkaa. Deeltä kun heittää muille vaihteille niin laatikko ei reagoi mitenkään . MUTTA..
    Kun sen jälkeen sammutat moottorin ja kytket vaikka pakin tai heität deen ohi nopeesti lukkovaihteille niin pelaa hienosti. Vaihdot on napakat eikä luistele.
    Eli aina kun käyttää deellä niin loora lopettaa yhteistyön. Sain jo vinkkiä että jos loikkari osastolla on vapaakytkin paskana tai vääripäin kasattu niin d ei pelaa.
    :-?
     
  8. mazzimo12

    mazzimo12 1st gear

    joo tota tota

    mulla olis tollanen ehjä toimija laatikko jaloissa täydellinen paketti... osta pois 100€
     

Kerro tästä muillekin!