Riitävästi kuutiotuumia?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Pro ´55, 19.6.2002.

  1. triniemi

    triniemi Gearhead

    Se V-16 tais olla nimeltään Mathon.
     
  2. Dobermann

    Dobermann Gearhead

    Just, sama firma. Se Caddyyn perustuva oli silloin ('98) proto asteella ja nuo SBC perustaiset ihan tuotannossa.

    Virranjakaja oli aika hurjan näköinen, kuten nuo pakosarjatkin. :smile:
     
  3. Motorhead

    Motorhead 1st gear

    Nythän on taas ilmassa vähän semmosta tunnelmaa,että V-16 Caddy saattaisipi vaikka ilmaantua markkinoille taas joskus tulevaisuudessa.Ainakin kovasti kaikissa autolehdissä tuntuvat haluavan uskoa,että ton Detroitin autonäyttelyn Sixteen-konseptiauton tuotantoon ottamista harkittaisiin siellä ihan vakavalla mielellä.
    On kyllä aika koppavan näköinen laitos.Ja potkuakin tuntuisi riittävän.Kulutus 11,7 L/100km!Tosin se on ton sylinterien lepuutussysteemin ansiota ja muistaakseni se homma ei erityisen hyvin toiminut silloin,kun se oli viimeksi käytössä...
    No joo,ajat on muuttuneet aika paljon siitä ja eiköhän sekin homma jo pelaa,jos se tuotantoon tulee.

    Toi keula on tossa konseptiautossa kyllä ihan yhtä ruma,kuin kaikissa muissakin nykykäkkylöissä. :sad:
    http://www.motortrend.com/autoshows/cov ... gal_cad16/
     
  4. Lounliraider

    Lounliraider 1st gear

    Nyt menee ehkä vähän off topic, mutta takavuosina joku aussi teki siitä RR-Merlin- motista hassunhauskan n. 5-litraisen V2-koneen moottoripyörään. Vääntöä ja kulkua oli kuulemma siinäkin riittävästi...
     
  5. fe427

    fe427 Gearhead

    Noihin ensimäisiin vastauksiin palaten, http://www.flatlanderracing.com löytyy stroukki sarja ford 460 koneesen ja sen kansa kuutiotuumia saa 806 cui. Eli se tekke joku 13.3 litraa!! ssitä merlin v2:sesta, eikö se kulkenu jotin 100km/t 2 vaihteella tyhjäkäynnillä.
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Jos meinaat sitä prätkää, niin siinähän taisi olla vielä ilokaasutkin, jos paukku loppuu. Mut niinhän ne tais käyttää ilokaasua niissä Rolssin lentsikka moottoreissa muutenkin.
     

Kerro tästä muillekin!