RiP Jarmo Pulkkinen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja spessu, 7.2.2016.

  1. spessu

    spessu Gearhead

    Kaikkien drag racingin parissa olevien hyvin tuntema suomalaislähtöinen Jarmo Pulkkinen menehtyi yllättäen viime keskiviikkona sairaskohtaukseen kotonaan Costa Mesassa. Jarmon läheinen ystävä, Classic Graphixin Scott Bathurst on järjestämässä muistotilaisuutta perjantaina-iltana 12.2 Pomonan lähellä olevassa hotellissa. NHRAn avauskisa Pomonassa ajetaan 11-14.2.

    Scott pyysi informoimaan Pomonan kisoihin lähteviä Jarmon ystäviä tästä muistotilaisuudesta, ja toivotti heidät tervetulleeksi tilaisuuteen.

    Kaikille niille jotka haluavat muistaa ystäväänsä ja eivät ole menossa Pomonaan ehdotamme Scottin kanssa seuraavaa: kaivakaa arkistoistanne kuva Jarmosta, liittäkää kuvaan tervehdyksenne hänelle, ja toimitamme kertyneet kuvat jonkun Pomonaan lähtijän mukana muistotilaisuuteen.

    Lisätietoja:

    Simo Patoharju
    0440-705 835
    simo.patoharju (at) speceng.fi
     

Kerro tästä muillekin!