Ristinivel

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja karitsa, 6.11.2022.

 1. karitsa

  karitsa 1st gear

  Moro!
  Mikä tämä tämmönen ristinivel on,kun ei ole sokkia päissä vaan laakerikupit tulee reijästä vähä yli? Tarvitsee vaihtaa pidempi yoke kun jää vähän huulille.
  Jos jollain olisi tämmöstä ,13-16 cm pitkää yokea (reijän keskeltä päähän) 48mm:n halkaisijalla tai kokonaista kardaania niin kelpaisi. Kardaani n.148cm ristinivelten keskeltä keskelle,takaristikko 27x83 ja etupään yoke th400 48 mm. 32 rihlaa.
   
  Muokattu: 7.11.2022
 2. Ade62

  Ade62 3rd gear

  Jos kardaanin laakerikuppien pesässä on pienet reiät sivussa, on ristinivelet liimattu tehtaalla. Ne saa irti kun laakerikupin pesää lämmittää, liima pursuu reiästä ulos.
   
 3. fmila

  fmila Gearhead

  ...tai sit niihin kuppeihin tulee sisäpäähän U-sokat. Kupeissa on urat niitä varten.

  t. AM
   
 4. Ade62

  Ade62 3rd gear

  Soita 050 500 3503 Jaffu. Häneltä löytyy kardaaniongelmaan jeesiä.
   
  karitsa tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!