Ristisyöttöpöytä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Kine, 8.11.2005.

  1. Kine

    Kine 3rd gear

    Juolahti tuossa mieleen, jotta näinköhän mahtais pylväsporakoneelta luonnistua pienimuotoiset jyrsimiset? Olis esmes. saksan ebayssa aika houkuttelevia ristisyöttöpöytiä kaupan. Kyllä kai jonkun kiilauran ainakin surauttais? Onko kellään käytössä, siis pylväskoneessa? Eipä sillä kovin tarkkaa kai, mutta jos ei vaatimukset oo kovin suuret..
     
  2. p.levonen

    p.levonen 1st gear

    jos istukka on kiinni koneessa morsekartiolla ,niin se ei pysy paikallaan jyrsinnässä, mutta jos istukan/teränpitimen saa karan läpi kiinni niin kyllä sillä jotain jyrsii,
     
  3. alternator

    alternator 1st gear

    http://www.koneita.com/ -->metallintyöstökoneet-->jyrsin.
    Katso myös metallisorvit-->jyrsin-pora-metallisorviyhdistelmä.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ex-duunissa jyrsittiin satunnaisesti alumiinia pylväsporalla missä kartiokiinnitys. Toimi ihan ok tärinästä huolimatta.

    t:Kalkkuna
     
  5. janiluo

    janiluo Gearhead

    Edellisessä duunissa oli suurikokoinen yleismallinen pylväsporakone ja siina ristisyöttöpöytä. Jyrsinterällä kun yritti jyrsiä niin jos ei terä hakannut osaa irti leuoista niin sitten kartio tippui alas 20 sekunnin välein ja meinas hermot leipoa kiinni.
    Jos ostatte pylväsporakonetta niin pyörittäkää kara alas ja kokeilkaa paljonko on väljää pystyakselissa sivusuunnassa. Jos väljä tuntuu käsillä niin unohtakaa koko laite.
    :-?
    - Jani -
     
  6. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Olipas mielenkiintoisia koneita autotalli puuhailuun!!!!!!!!! Kiitos linkistä.
     
  7. janiluo

    janiluo Gearhead

    No... onko kukaan ostanut tuolta mitään koneita???
    Vai onko urAnus Tuonti Oy nimensä veroinen??? :eek: :eek: :eek:
    Kehukaa kun on tilaisuus!

    :lol:
    - Jani -
     
  8. amis

    amis 1st gear

    Ostin putkentaivuttimen. Tilaus tuli muistaakseni nopeammin kuin oli sovittu, mutta puhelimella oli vaikea saada kiinni :wink: Tavara oli sellaista kuin luvattu ja hinnaltaa edullista...
     
  9. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Katos missä kylässä firma pitää majaansa. Täälläpäin on tapana pitää mitä luvataan.
     
  10. hannux

    hannux 1st gear

    Säteisporakone

    Niin, onko tuosta Kuljun Uranuksen myymästä porakoneesta todella hyötyä ja mitälaatua se lopulta on?
    Kattelin sitä isompaa joku aika sitten hänen varastollaan, mutta mimmonen se olis tositoimissa? Onko Seinäjoella kellään?
     
  11. janiluo

    janiluo Gearhead

    Joo en epäile myyjän luotettavuutta mutta olen omasta sorvista haaveillut jo muutaman vuoden ja kiinalaista käyttänyt duunissa enkä oikeen viittis ottaa riskiä. Kumman ostais uuden kiinalaisen vai vanhan käytetyn venäläisen sorvin? Budjetti kun köyhällä taas on mitä on. :-? (Saa tarjota jos ylimääräinen sorvi pyörii nurkissa!)

    Otsikkoon palaten, joka oli ristisyöttöpöytä... vaan eipä näytä kukaan kehuvan... liekö kukaan sellaista pylväsporaa tuolta ostanut? Vai???
    :odroll:
    - Jani -
     
  12. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    Sorveista: Itellä oli ekana sorvina venäläinen 1k62 metrin kärkivälillä. Ja nyttemmin britti Harrison M600 metrisenä. Venäläisessä oli enemmän ominaisuuksia esim. pikaliikkeet ja voimaa ja jäykempi runko. Sähköä se vei sen verta että naapurillakin valot välkky kun sorvi pyöri... Silti järeemmissä käytetyissä ryssä-kiina ,niin ryssälle pisteet
     

Kerro tästä muillekin!