risuja ja ruusuja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Oulun Seudun Harrasteajoneuvokerho ry', aloittaja rambleramerican, 1.11.2004.

  1. rambleramerican

    rambleramerican 1st gear

    halipatsuippa..tänne voipi sitte jättää palautetta kerhomme toiminnasta.
     
  2. monaco74

    monaco74 1st gear

    Herrasiunaa, onko meillä oma voorumi täälläkin?!? :eek:

    Paljonkohan meikäläisiä täällä muuten mahtaa pyöriä... ?
     
  3. rambleramerican

    rambleramerican 1st gear

    kylläpä kyllä! ihan vasta tämä tänne saatiin..kyllähän meitä tieten täällä pörräillee aikas paljon... :D
     
  4. jenkki

    jenkki 1st gear

    Onko meill' ollu oma voorumi sit jossai muuallaki ja m' en oo tienny :oops: T'm' ainaki alko hyvin ku on jo ehitty siunatakki,, 8)
     
  5. jenkki

    jenkki 1st gear

    siistii ku ei kone pelaa ja teksti on tollasta :mad:
     
  6. -TAPSA-

    -TAPSA- 1st gear

    Siistiä..tätähän pitää ruveta oikeen urakalla hyödyntään , miten ois jossaki vaiheessa overdrive oulu miitti ? :D
     
  7. rambleramerican

    rambleramerican 1st gear

    kyllähän tämä o.s.h.a:lle eka foorumi on mutta kivaahan se on et siunauskin saati heti aluks.. :lol:
    täällä on sit tarkoitus ilmoitella kaikenlaista tärkeämpääkin asiaa eri otsikoiden "alla"
    eikä vaan pelkästää mieleipiteitä
    toimintaan liityen.. esim kaikista tapahtumista...
     
  8. jenkki

    jenkki 1st gear

    heh,,,nyt tuli sit kerhosivujemme tapahtumakalenterille kuolinisku,,ja eiks tapahtumat kuulu oman otsikkonsa alle overdrivellä :rotfl:
     
  9. rambleramerican

    rambleramerican 1st gear

    ei nyt sentää kuolin isku.. :D ja joo tottakai ne laitetaan täälläkin kumpaankin paikkaan ne tapahtumat..eipähän voi kukaan sitte ainaskaa sanoo ettei oo huomannu tai tienny :rotfl:
     
  10. Aako

    Aako 1st gear


    Niinkö luulet :argue:
     
  11. rambleramerican

    rambleramerican 1st gear

  12. monaco74

    monaco74 1st gear

    No pitäisköhän nyt sitte sanoa että ...kele, tehän rupesitta pilikkua viilaan, ettei mikskään taatanan papiksi luultas.. ?! :odroll:

    Ei vaan hyvähän tämä tämmönen on ja hyvä että tästä oli ilmotus kerhon sivuillaki. Josko sitä keskustelua kerhon asioista syntyis nyt muullonki ku kesän cruisingeissa ja pikkujouluissa?
     
  13. jenkki

    jenkki 1st gear

    nii-iin,,on se vaa saatana kumma että niitä cruisingeissa keskustelijoita ei sit ikinä kokouksissa näy kun olis oikeesti mahollisuus saada äänensä kuuluviin ja asoille tehtyä jotain :mad: viime sunnuntain kokouksestaki meni joka mökkiin tieto kirjallisena kutsuna kenen nimi vaan oli jäsenmaksun maksaneiden listassa,ja varmasti hyvissä ajoin ku paria viikkoa ennen,niin kuinkas sitten kävikään,,,?Paikalle saapuu hallitus ja varajäseniä ynnä pari muuta :lol: jotenka voipi olla että jos joku tulee pikkujoulussa tms.kerhon asioista nariseen ni täältä kuuluu jotta piäppä turpa kiinni 8)
     
  14. jenkki

    jenkki 1st gear

    Kiitos muuten positiivisesta palautteesta,unohtu tuosta äsköisestä kommentista kun piti päästellä mielipiteitä nii tiuhaan tahtiin :oops: on se oikeesti hyvä että tällanen nyt on,ja näyttää siltä(ainaki nyt vielä,,,)että tämä jopa toimiskin joten olen samaa mieltä monaco74;n kanssa että suuntahan voi olla vaan ylöspäin.pastori ottaa lunkisti vaan,,, :rotfl:
     
  15. Anonymous

    Anonymous Guest

    Anteeksi vaan jos tuosta kerhon kokousta koskevasta kommentista sai väärän kuvan,,,tarkoitus oli sanoa että mun mielestäni se turha politikointi ynnä muu jatina ei todellakaan kuulu mihinkään cruisinkiin,tai pikkujouluun tms.happeninkiin,kun kerran kokouksiakin järjestetään :odroll: eikä tarkoitus kyllä ole täällä foorumillakaan äkistä kerhon asioista loputtomiin vaikka tämä hiukka tulikivenkatkuiseti alkoikin,,
     
  16. jenkki

    jenkki 1st gear

    alkaa näköjään tulla vanhuuskin kun ei enää muista kirjautua
     
  17. rambleramerican

    rambleramerican 1st gear

    joopa joo...mitähän tuohon nyt sanoisi??? :eek:
    joskopa otetaa ihan iisisti..tästähän saapi kohta kuvan et kerholaisetkaan ei muuta tee ku toisilleen äkisevät???? :wink: kahvirahojen kyselijälle terkut et
    rahastonhoitajalle kitisty.. on vaa toi meirä pankki sellanen et menee jokunen päivä ku rahat tulee tilille,joillei sitten satu oleen merita??
    ja luultavasti toi tapsa tarkotti vaa ihan hyvää.. tosin ihmettelen kyl et eikai osha ny kovin poliittinen vielä ole? :D minusta ei ainakaan saa poliitikkoa vääntämälläkkään :rotfl:
     
  18. rambleramerican

    rambleramerican 1st gear

    niin ja unohtu sanoa että hyvähän se on saada tätä palautetta, sekä plussaa että miinusta, kunhan nyt ei ihan vaa pilkun viilailuun mene..saatika muuten asiattomaksi tää teksti :odroll:
     
  19. jenkki

    jenkki 1st gear

    Asiaahan kaveri puhuu.
     
  20. Anonymous

    Anonymous Guest

    nii-iin,,on se vaa saatana kumma että niitä cruisingeissa keskustelijoita ei sit ikinä kokouksissa näy kun olis oikeesti mahollisuus saada äänensä kuuluviin ja asoille tehtyä jotain viime sunnuntain kokouksestaki meni joka mökkiin tieto kirjallisena kutsuna kenen nimi vaan oli jäsenmaksun maksaneiden listassa,ja varmasti hyvissä ajoin ku paria viikkoa ennen,niin kuinkas sitten kävikään,,,?Paikalle saapuu hallitus ja varajäseniä ynnä pari muuta jotenka voipi olla että jos joku tulee pikkujoulussa tms.kerhon asioista nariseen ni täältä kuuluu jotta piäppä turpa kiinni


    :soosoo:
    Vuan eipä tullutkaan joka mökkiin, kun ei "keskusta" alueellekaan löytännä.
    Ja maksut on maksettu ajallaan.
    Kuten ei puh, numeroakaan ole päivitetty.
    kokouksestakin kuulin vasta kaverilta,jotta oli tullut kirjallinen kutsu.
     

Kerro tästä muillekin!