Roadkill

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anselmi, 9.4.2013.

  1. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Rawlings ei sitten ajanut itse autoaan Pontiacin kisassa? Ajoikohan Freiburger? Voisin melkein olettaa että ajoi kun ajoi testiajelutkin.
    Aika raju paketti tuli tolla HellCatin koneella tosiaan. =) Jos vievät tuon vakiorenkailla ja tolla tekniikalla sinne ajoharjoitteluradalle niin voipi olla aika Mayhem käsillä...
     
  2. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Mulla tökkii jotenkin vastaan koko projekti. En myöskään tajua mikä tuon kisan pointti oli, ja miksi autoa piti pilata sen takia vielä lisää. '68 Charger se ei tosin enää muutenkaan ole, muttei myöskään uusi. En hämmästyisi jos autoa alettais palauttamaan jossain vaiheessa entiselleen.

    Tuossa viimeisen jakson lopussa Freiburger onneksi kommentoi siihen malliin että oli laitimmainen kerta kun sotkeutuvat tälläiseen pelleilyyn.
     
  3. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Chargeri olisi ehkä ollut siistimpi jos swappi olisi tehty niin että ulkokuori olisi säilynyt entisellään. Sitten se olisikin ollut vain vähän haasteellisempi tekniikanvaihto. Freiburger kyllä totesikin että takavalot vaihtuu entisiin takaisin. Sisustakin vähän mölö tommosena sekasikiönä.
     
  4. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Hyvä jakso taas. Hieno kone meni "hienoon" autoon, ainakin mun mielestä. Samoja ajtuksia sisustasta ja muista uudesta Chargerista siirretyista osista, että miksi?
     
  5. Mawerick

    Mawerick Gearhead

    Koska uuden vekottimen elektroniikka ei pelitä jos tietokoneen mielestä jotain sähköisiä osia uupuu.

    Mä en edes viitsi katsoa enää tätä jaksoa. Roadkill on menettänyt mojonsa ja kaupallistunut liikaa.
     
  6. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    ^Varmasti näin, mutta onhan niitä ennenkin uuden auton moottori-vaihdelaatikkoja laitettu vanhaan autoon, ohjaamaan sit jotain muuta jos omasta ecusta ei saa niitä kosketusnäyttöjä/rattia(yök) poistettua? Hieno tekniikka mutta toteutus vois olla pidemmälle viety....
     
  7. rosswell47

    rosswell47 2nd gear

    oikein hyvä jakso,se on sitä nyky aikaa nuo uudet moottorit ja vehkeet.vieläkö pitäs vanista ottaa 350 tbi niin ois parempi.paras sarja mitä tulee. ja gas monkey kakkonen.
     
  8. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Kyllä ne saadaan toimimaan ilmankin noita näyttöjä, ratteja ja mittaristoja mutta koska yossa on sponsorina Dodge niin veikkaan että käyttivät kaikki mitä voi. Eihän sitä sovi mainostaa että oma ecu on vaihdettu Megaan..
     
  9. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    En ole vielä ehtinyt katsoa koko jaksoa, mutta alkaa kuulostaa enemmän hotrod garagelta kuin roadkilliltä.
    Oliko siellä edes jeesusteippi ja rautalanka käytössä?

    Muutenkin, huolestuttavasti alettu ihan funtsimaan että miten nämä kannattaa rakentaa. Ja tähtäinkin enempi radalle kuin kadulle.
     
  10. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Emmä usko että Roadkill sen huonommaksi menee, se nyt vaan kehittyy tähän suuntaan nyt Dodgen kanssa. Jaksojakin (ja ideoita) nyt takana jo ihan kohtuullinen määrä. Sponssiahan niillä on ollut ennenkin, tosin työkalupuolelta ja sit tota MSD:tä ja Holleytä (jotka on nykyään nyt sitten samaa), samoin GearVendorsia ja GearStaria laitettu lähes jokaiseen autoon viimeaikoina.

    Vaikka sarja henkilöityy Freiburgeriin ja Finneganiin, uskon että pääjuttu on oikeasti Freiburger. Heppuhan on häärännyt alalla jostain 90-luvun alusta saakka ja on tehnyt vastaavanlaisia projekteja ennemminkin joten varmaan tietään mihin suuntaan laivaa ohjaa. Heitti luultavasti haasteen AssMonkeyllekin tietoisena siitä että vituiksi menee, ja myönsihän se tuossa että näin kävi. No can do...

    Hyvät tyypit ruudussa ja helppo samaistua (varsinkin jotenkin surkuhupaisaan Freiburgeriin joka tuntuu olevan jonkinlaisessa epätoivoisessa kujanjuoksussa autojenhaalintansa kanssa), samaa tapahtuu jokaisen verstaalla, hommat kusee ja bensat on kainalossa.
    Kaverit tietää miten hommat pitäisi oikeasti tehdä mutta tehdään nyt vähän tälleen ja tolleen ku on vähän kiire...
    Missä sitten yleensä tunnelma läsähtää on kun hankitaan se LS-moottori uutena ja sovitellaan sitä johonkin raatoon. DirtEverydayn AlabamaTruckissa sama juttu, oli ihan hyvä stoori kunnes 6.2 diesel swapattiin johonkin remmiahdettuun uuteen LS-moottoriin. Ei sellasta kukaan oikeesti pysty tekemään.
    Hyvä sarja ja ajattelin katsoa jatkossakin.
     
  11. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    facebookijuttujen mukaan nuo uuden auton osat, valot mukaanlukien, käytettiin juuri ecu:n yhteensopivuuden takia. Osa niistä oli vaan nippusiteillä patentoitu paikalleen että saatiin tehtyä homma mahdollisimman hätäseen. aikataulusyistä ehkä osittain johtuen hommaan käytettiin juurikin originaali ecua ettei tarttis säätöön käyttää aikaa.
    Varmaankin toteutus olisi ollut erilainen jos käytettävissä olisi ollut aikaa
     
  12. VintageSpeed

    VintageSpeed 3rd gear

    #becauseroadkill

    Se on tarttuvaa, romua kertyy nurkkiin enemmän kun ehtii laittelemaan argh! :rotfl:

    [​IMG]
     
  13. Elky70

    Elky70 Gearhead

  14. Karck

    Karck 3rd gear


    Valitettavasti eivät myy Pohjois-Amerikan ulkopuolelle.
     
  15. BlackBird90SC

    BlackBird90SC Gearhead

    Kyllä myyvät,tosin ihan kaikki tarjonta ei täällä näy...
     
  16. Karck

    Karck 3rd gear

    Mun mielestä se varotti että just noita heidän episodeja ei näkyisi, saatoin suutuksissani kyllä katsoa väärin!
     
  17. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    RK Garagen eka jakso, ihan viihdyttävältä vaikuttaa:
     
    fenix tykkää tästä.
  18. Fileeraus

    Fileeraus 3rd gear

    uutta roadkilliä pukkaa pienen tauon jälkeen :)
     
  19. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    Jesh! Perinteistä menoa. Laskinkohan oikein että 33l/100km matka-ajossa. Ilman lastia.

    Alkoi niiiiin tekemään mieli jotain kunnon työkalumallista ajoneuvoa.
     
  20. cadlebaron

    cadlebaron 1st gear

    Hommasin pääsiäisen aikana. Roadkill ja Roadkill Garage näkyy ainakin Suomessa, muita jaksoja/osioita en ole ehtinyt vielä katsoa läpi. Tuon hinuriautojakson jälkeen on tullut yksi mustang/camaro-romutusjakso, joka näkyy tuolla ennen juutuubia. Ihan viihdyttävää touhua, takatukkamuotia ja helvetillistä hölmöilyä tyyliin "ammutaan ratin turvatyynyllä keilapalloa". Nauratti ainakin meikäläistä kovasti. Android-tablettisoftaa en saanut toimimaan vaan katsoin selaimen kautta.
     
    Muokattu: 29.3.2016

Kerro tästä muillekin!