Roadmaster -91 lasinnostin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Jeep360, 18.6.2021.

 1. Jeep360

  Jeep360 2nd gear

  Tuli hommattua sämpylä buikki. Kuskin ikkuna ei toimi , luultavasti katkaisija rikki , kun kaikki muut toimii.Kuinka ton katkaisijakonsolin saa purettua( ehjänä)?
  Toinen vika, puhallin puhaltaa vain lämmintä (loistavaa näillä keleillä)
   
 2. JoRkKiS

  JoRkKiS Gearhead

  Onnittelut hankinnasta. On mukavan tilava ja letkeä peli.
  Jos se on se ovessa oleva niin ihan kampeamalla pääsääntöisesti, jos muistelen oikein niin ns. eteenpäin on muovilirpake mikä on siellä käsinojan alla eli taaksepäin joutuu hieman liu´uttamaan.
  Puhaltimeen tulee vain mieleen se water valve vai mikä onkaan nimeltään siellä jossain lohkon takana suurinpiirtein olisi jumissa tai ei saa alipainetta niin ei saa suljettua lämpimän nesteen kiertoa pois kennolta.

  Toki pienellä varauksella vinkit kun itsellä on ollut vain sämpylä capriceita, mutta tokkopa juurikaan ovat pyörää uudestaan keksineet.
   
 3. Hai

  Hai Double Gearhead

  Yleinen vikä noissa "sämpylöissä" on nostinten liukupalat.
  Liukupala halkeaa ja kuula vapautuu kiskosta.
  Multa löytyy noita liukupaloja. 4€/kpl sis.postit.
   
 4. Jeep360

  Jeep360 2nd gear

  Pidetään mielessä , jos tarvetta ilmaantuu
  Nyt kun tota lämppäriä tutkin , niin ohjauspaneelilta se ei ilmeisesti toimi ollenkaan.Puhaltaa kokoajan täysillä vaikka olisi sammutettu , on ilmeisesti muutettu jatkuva toimiseksi?
   
 5. Jeep360

  Jeep360 2nd gear

  Olisko jollain laittaa kuvaa -91 Roadmasterin sulakerasiasta missä näkis mikä sulake on millekin laitteelle. Netistä en löytänyt omaani vastaavaa.
  Otin nyt sulakkeen kokonaan pois , olkoon puhaltamatta niin kauan kun saa toimiin.
   
 6. Tero.Rutanen

  Tero.Rutanen Gearhead

  Eikö sulakerasian kannessa ole kaavio, siinä kuskin oven kun avaat ja poistat kannen?

  Mulla ainakin96 puhallin moduuli aiheutti hämminkiä, joka on muutamalla ruuvilla apumiehen jalkotilassa, puhaltimen kanavassa. Alumiinihässäkkä. Yksi liitin oli poikki, ja on ihme kyllä pysynyt vuosia kun liimasin sen takaisin.


  Ikkunarullissa semmonen pyöreä kestää paremmin kuin orkkis soikion mallinen.
   
 7. Jeep360

  Jeep360 2nd gear

  On , mutta pelkät sulakekoot ei lue mikä on mihinkin, sain kyllä hiljaseksi kun nypin sulake kerralla pois.
  Pitääpä kurkata jalkatilaan , joku siellä on jo käynyt uusista ruuveista päätellen , mielenkiinnolla odotan mikä yllätys sieltä löytyyo_O
   
 8. Tero.Rutanen

  Tero.Rutanen Gearhead

  Sen puhallin moduulin reiän kautta saa jotenkuten putsattua ilmastoinnin/lämppärin kennoa. Kannattaa varata desinfiointivaahtoa, imuria yms, siellä kotelossa on melko varmasti kaikenlaista tauhkaa yllärinä.
  Aika synkeä paikka huoltaa
   
 9. Jeep360

  Jeep360 2nd gear

  Ilmastoinnista aineet vähissä , vieläkö näihin saa ainetta?
   

Kerro tästä muillekin!