ROADSPORT V8 CUP

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja MPST 67, 6.5.2011.

 1. MPST 67

  MPST 67 1st gear

  Kausi 2011 starttaa ja kalenteri näyttää seuraavalta: http://www.historicrace.fi/cup11kisat.htm

  V8-luokkaan on ilmoittautunut tähän mennessä kalustoa seuraavasti:
  Chevy Corvette ´84 kaksin kappalein, Camarot ´67,´70,´72 ja ´87, Chevelle 64, Chevy II´64, Mustang ´65, Triumph TRV8 ´77. Eli 10 autokuntaa. Ja ilmoittautuminen sarjaan ei maksa mitään, eli kannattaa ilmoittautua, vaikkei koko sarjaa ajaisikaan. Näin pääsee mukavasti pistetaulukkoon mukaan ja sekoittamaan pakkaa..

  Tuonne ilmestynee lista kaikista luokista lähiaikoina http://www.historicrace.fi/cup11.htm
   
 2. MPST 67

  MPST 67 1st gear

  Siellähän on nähtävästi Historic Camaro 13 vaihtanut numeron Roadsport 413:ta. Eli pirullisen nopea "Smokey Yunick" Chevy laittanee vuosia "rauhassa" ajelleet RS-miehet koville!! :D


  ...kas tuollainenhan olisi myös passelipeli:

  http://www.canepacollection.com/shared/ ... 17058.html
   
 3. MPST 67

  MPST 67 1st gear

 4. T.N

  T.N Gearhead

  Olishan tuolla voinut enemmänkin autoja olla mukana , tai ainakin muun merkkisiä...
  Mut se on varma että kisa voitetaan letukan pikkulohkolla.
   
 5. rx_racing

  rx_racing Gearhead

  noh...se sammutin ois pitäny tarkistaa....nii ja ne rengaspaineet...
  No joo ja se 30 kg laihdutus...
   
 6. MPST 67

  MPST 67 1st gear

  Onhan tuolla kuitenkin kuusi tiimiä ilmoittautunut, sehän on ekaan kisaan ihan hyvä määrä. Ja kuten sanottu, SBC tulee olemaan kovasana palkinto korokkeella!
  :D
   
 7. MPST 67

  MPST 67 1st gear

  http://www.botniaring.com/ Perjantaina rata varattu HRFn käyttöön 09-21 varauslistan mukaan. Kisatoimisto avoinna pe 18-20 ja la 08.00 alkaen.
   
 8. Rinnewood

  Rinnewood 3rd gear

 9. MPST 67

  MPST 67 1st gear

  Kauden avaus oli todella räväkkä ja tapahtumarikas. Ennätykset menivät sananmukaisesti murskaksi! - Vai mitä sanotte siitä kun vuosia A luokan kärki autoihin kuuluva , oman luokkansa voittaja auto jäi 1.kisassa V8 auton taakse ja pääkallo Corvette ajoi myös aivan tajuttoman ajan : 1:18.805 !!! SE oli komeeta katseltavaa jumaliste! http://www.mylaps.com/results/showrun.jsp?id=1912753

  Parin pyörähdyksen myötä ennätysmiehen sijoitus oli "R" Takalan jälkeen toinen ja kolmannen pokaalin nappasi Saarinen Corvetellaan. 2.kisassa sijoitukset olivat: Piirainen, Takala, Naaramo.
   
 10. T.N

  T.N Gearhead

 11. Jimi

  Jimi Gearhead

 12. pirre

  pirre 3rd gear

  Harmin paikka kun mulla suli Yokohamat alle kisan puolivälissä, kokemusta renkaista oli aivan liian vähän (eka kisa startti), muutamat harjoitukset ja thats it. Renkaista tuli luistimet ja oli vaikea ajaa maaliin viimeiset kierrokset mutta sain vielä kuitattua sen toisen (keltaisen) Corveten vaikka ulkoilin parikin kertaa tässä lähdössä. Ajoin kisan alussa väärää autoa vastaan kilpaa, tunnustan virheeni näin julkisesti.
   
 13. hiacekuski

  hiacekuski 3rd gear

  Onko pääkallo-vette myös min 1150kg ja 225/45-17 linjalla vai 1300kg 245/40-17 kerhossa ? Mahtava debyytti !
   
 14. MPST 67

  MPST 67 1st gear

  Kyllä mielestäni ajoit NIIN oikeaa autoa vastaan kuin vain mahdollista!! Oli meinaan parcfermeessä A-luokan kuskien ilmeet näkemisen arvoiset, kun vette saapui jonoon!! :D On tätä odotettukin! -Harmi kun hillokeisarit ei olleet ajamassa. heh heh.. :rotfl: tost on hyvä jatkaa!
   
 15. pirre

  pirre 3rd gear

  Veten nro 443 minimipaino tällähetkellä 1300kg ja siis 245/40-17 kumeilla, mutta noita kumejahan on hankala saada tällähetkellä kaupoista niin ajoin 235 edessä, 245 takana ja varmuuden vuoksi muutama kymmentä kiloa ylipainoisena ettei tule hylkyä (eri puntarit näyttävät eri tuloksia).

  Mahdollista on kokeilla jossain välissä keventää 10% ja kaventaa kumia molemmissa päissä tuumalla eli 1170kg ja 225/45-17. Saattaisi olla kilpailukykyisempi?
   
 16. T.N

  T.N Gearhead

  Kyllä mielestäni ajoit NIIN oikeaa autoa vastaan kuin vain mahdollista!! Oli meinaan parcfermeessä A-luokan kuskien ilmeet näkemisen arvoiset, kun vette saapui jonoon!! :D On tätä odotettukin! -Harmi kun hillokeisarit ei olleet ajamassa. heh heh.. :rotfl: tost on hyvä jatkaa![/quote]

  Viimeks toi temppu on tapahtunut grand race:ssa 2009 vaikka "hillokeisarit" oli mukana . Liukkonen lähti A/V8 :n paalulta toiseen lähtöön :eek:

  Se noissa yokohamoissa on huonoa kun niitä ei näköjään löydy käyttökelpoisina mistään roskiksista , toisin kuin normi katurengas aikoina :x Nyt oli käytetyt 4 vuotta vanhat kumit käytössä ja kovin oli luistavan oloiset ......
   
 17. RS270

  RS270 1st gear

 18. hiacekuski

  hiacekuski 3rd gear

  Ounastelen, että pääkallomiehellä on vielä tulevaisuus tässä rataluokassa. 1150kg auto alle ja riittävästi kierroksia kuskille, niin taitaa oikeasti syntyä tulosta.

  Se rengashomma on tosiaan niin, että ne pitää ostaa jo ennen ajokauden alkua. Mä en ite näkisi pahana, että listalla olisi 1-2 muuta semislicks merkkiä, mutta jostain syystä vaan jokojokot on.
   
 19. MPST 67

  MPST 67 1st gear

  ("Viimeks toi temppu on tapahtunut grand race:ssa 2009 vaikka "hillokeisarit" oli mukana . Liukkonen lähti A/V8 :n paalulta toiseen lähtöön ")

  -Joo muistan tapahtuman hyvin, koska itse sain silloin rimpuiltua V8 kakkos ruutuun toka lähtöön. se on se Liukkonen totisesti lyömätön varsinkin sadekelillä, eka lähtöhän oli ajoittain kaatosateessa.. Hillokeisarit muuten epäilivät ajan ottoa kun toisen lähdön järjestys selvisi!! -että sellaista :D

  Ja on muuten huomion arvoista miten 411 päästeli tuolla Ringillä nytkin ennen kuin vaihteiston ongelmat pysäyttivät menon, ei montaa lenkkiä ehtinyt ajaa ja kello pysähtyi 1:19.660 aikaan -pahoin pelkään, että alle 1.19 olisi mennyt jos... =)

  On ne aikoja totisesti huh!!
   
 20. hiacekuski

  hiacekuski 3rd gear

  Punainen Chevrolet-moottorinen Porsche bongattu tänään Ahvenistolla. Tulee vielä salvaamaan pakkaa jatkossa.
   

Kerro tästä muillekin!