ROADSPORT V8 CUP

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja MPST 67, 6.5.2011.

 1. MPST 67

  MPST 67 1st gear

 2. Baxter

  Baxter 3rd gear

  Ja ensimmäinen kilpailu kolkuttelee jo ovella. Tätä kirjoitettaessa on jopa yksi :eek: kilpailijaa ilmoittautunut v8-luokkaan. Ilmoittautuminen päättyy 28.5. klo 18.00.

  Hyvät kanssa harrastajat. Varatkaapa kalenteriinne vapaata 2. - 3.6. ja kääntäkään kulkimenne keula kohti Vetelin Kemoraa. Vastanäyttelijälle on hyvä perustella sunnuntain armahtava kisareissu, kun edellinen päivä on kärsitty ylioppilasjuhlissa :poff:
   
 3. MPST 67

  MPST 67 1st gear

  Sarjaan ilnoittautuneet : http://www.historicrace.fi/cup12.htm eli 10 autokuntaa näyttäisi olevan. Sekä historicin puolella tutut Camaro,Falcon sekä Barracudat. - RSV8 merkkikirjo ei näytä monipuolistuvan... 9 Chevyä ja Triumph :D
   
 4. Baxter

  Baxter 3rd gear

  Anteeksi, mutta nyt en oikein pysynyt mukana. Eikö tuon yo. listan mukaan sarjaan ole ilmoittautunut kahdeksan kilpailijaa v8-luokkaan, joista tällä hetkellä kaksi on ilmoittanut itsensä Kemoran kilpailuun.

  Missäs muuten mahtaa olla se nopeaksi osoittautunut fb Mustang...? Ja se avo-Mustang?
   
 5. MPST 67

  MPST 67 1st gear

  Niinpä onkin.. ja kärkikaksikko viimekaudelta on vasta ilmoittautunut kauden avaukseen ja A-luokkaan yksi!! -kaikki GM:n tuotteita -heh heh, noh perinteisesti viimeisenä päivänä on tapana ilmoittautua :)
   
 6. pirre

  pirre 3rd gear

  Yhteensä oli 3 ilmoittautunutta joista yksi pakkasi eilen illalla kamat ja lähti himaan teknisen vian takia (kytkin).
   
 7. Yorcci

  Yorcci Gearhead

  Onnea tuplamestarille! Kyllä Tupperware kulkee ;)
   
 8. wormhill

  wormhill Gearhead

  Hyvä Pirre \o/
   
 9. turboman1

  turboman1 3rd gear

  Jos rataleima on mennyt vanhaksi tai sitä ei ole ollenkaan, niin kannattaa kysäistä, että vieläkö on mahdollista päästä suorittamaan kevään rataleimatutkintoa:

  Rataleimatutkinnon teoriaosuus, 6.4.13
  Seinäjoki

  Alue: Kansallinen
  Laji: Tutkintokoulutus

  Tilaisuus järjestetään Seinäjoella klo 10:00-n.17:30 Terveysteknologiakeskus Mediwestissä.

  Tutkintokokonaisuus maksaa 230e/osallistuja, hinta sisältää teoriakoulutuksen ja ajokoulutuksen (Alastarolla 19.-21.4.) ruokailuineen.

  Maksu tulee suorittaa AKK:n tilille 145430-102635, VIITE numerolla 990. Maksukuitti tulee esittää kouluttajille teoriakoulutukseen tulessa.

  Lisätiedot p. 0207 219 443 Mika Heinonen.

  Ilmoittautumiset vain sähköpostilla 15.3. mennessä johanna.martikainen@autourheilu.fi  Rataleimatutkinnon teoriaosuus, 6.4.13
  Oulu

  Alue: Kansallinen
  Laji: Tutkintokoulutus

  Tilaisuus järjestetään Oulussa klo 10:00-n.17:30 sisäkartingradalla.

  Tutkintokokonaisuus maksaa 230e/osallistuja, hinta sisältää teoriakoulutuksen ja ajokoulutuksen (Alastarolla 19.-21.4.) ruokailuineen.

  Maksu tulee suorittaa AKK:n tilille 145430-102635, VIITE numerolla 990. Maksukuitti tulee esittää kouluttajille teoriakoulutukseen tulessa.

  Lisätiedot p. 0207219443 Mika Heinonen.

  Ilmoittautumiset vain sähköpostilla 23.3. mennessä johanna.martikainen@autourheilu.fi

  Järjestäjä: AKK-Motorsport ry  Rataleimatutkinnon ajo-osuus, 19.-21.4.13
  Alastaro

  Alue: Kansallinen
  Laji: Tutkintokoulutus

  Toiminta alkaa kaikkina päivinä klo 09.00, ja päivä päättyy n. kello 18.

  Ajo-osuudella ajetaan paljon, eli auton on kestettävä noin 60 ratakierrosta. Tämä asettaa vakioauton jarruille, voimansiirrolle ja renkaille huomattavasti normaalia kovemmat rasitukset.

  Alastaron moottoriradalla on mahdollista tarkastaa rengaspaineet, polttoaine- yms. täydennykset on tehtävä ennen radalle tuloa. Radan läheisyydessä on huolto-asema n. 10km etäisyydellä.

  Järjestäjä: AKK-Motorsport ry


  Ilman leimaa ei pääse ratakisoihin ajamaan ja kesällä ei yleensä ole tilaisuuksia sitä ajaa, joten kannattaa toimia nyt heti...! Toivottavasti on vielä paikkoja...

  Ja jos ei ehdi itse rakentaa kilpuria, niin tuoltahan niitä löytyy valmiina...
  http://www.nettiauto.com/pikalinkit/kilpa-ajoneuvot

  Näyttäisi olevan herkullinen 914 Porsaskin Roadsporttiin heti tarjolla... :p
   

Kerro tästä muillekin!