Roadsport V8

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja ThunderRacing, 11.6.2006.

  1. MadMike

    MadMike Gearhead

    Autot ei loju talleissa sen takia ettei olisi luokkia ajaa. Baltic GT ajattaa kotitekoisia ja muita luokkia on pohjola täynnä.
    Syy on rahan puute.
     
  2. garagektc

    garagektc Gearhead

    Jepjep
    Taitaa olla viisain vaan varata se rata ja mennä muutamalla autolla sinne häröilemään. Ei ole kuitenkaan aikaa ruveta järjestämään mitään Daytona 500 viikonloppua kun tarkoitus on todellakin vaan mennä ja pitää hauskaa ja kenties tavata siinä sivussa samanhenkisiä kavereita.
    Ja tätä ei nyt saa ymmärtää niin että pitäis mennä hälläväliä asenteella paukuttelemaan pitkin kaiteita hellehattu päässä...omat fyrkat kaikilla kuitenkin noissa autoissa kiinni on.
     

Kerro tästä muillekin!