Roadsterin tekoa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja B 49, 1.1.2003.

  1. B 49

    B 49 Gearhead

  2. Buick 53

    Buick 53 Gearhead

    No joo laajat on linjat
     
  3. Karva

    Karva Gearhead

    Jep, jep iso ei aina ole kaunista, vai kuinka
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Koska meillä saa tehdä mitä haluaa .... ei ikinä
     
  5. pas2

    pas2 Gearhead

    Wau!!
    Varsinkín "Blastolene Special"
    Tylyjä pelejä.
     
  6. Dobermann

    Dobermann Gearhead

    Ihan tyylikkäitä, varsinkin tuo panssarista moottorinsa saanut sportti.. Siinä kait mahtuu istumaan ratin taakse mukavasti.. :wink:
     
  7. pas2

    pas2 Gearhead

    Saa tehdä, liikenteeseen hyväksyminen on hankalampaa, mutta miksei tuollaisen saisi viriteltyä jopa Suomessakin laillisesti kadulle! Kunhan rosentit ei ylity.
     
  8. fisu

    fisu Gearhead

    jesh, vanajasta rodi, siinä olisi kikkeliä :smile:
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    Käsittääkseni tällaiten rakentelu olisi suomessa varteenotettavaa lain puitteissa.Kuljetusliikkeet ainakin muuttelee kalustoaan käyttötarpeen mukaan,prosentit ylittyvät takuuvarmasti.Kuorma-autossa on eri veromenettely kuin henkilöautoissa.Hommiin vaan rohkeasti.
     
  10. -zzz-

    -zzz- Gearhead

    Tää on mielenkiintoinen aihealue siinä mielessä, että Suomessa on vielä runsaasti vanhoja paloautoja joissa on umpikori ja vaikkapa V8-moottori. Mitä saisikaan aikaan tällaisesta jättikokoisesta paksukuonovaunusta hiukan matalamalla alustalla, kenties madalletulla katolla jne. tietysti ongelman saattaa tuottaa noiden suomikorien puukehikot. Ja tilaa löytyy koko kuorolle!
     

Kerro tästä muillekin!