Rock Race 2004

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Mopeman, 10.2.2005.

  1. tqhq

    tqhq 1st gear

    Kiitos Jykä, aika hyvin käännetty.:) Yritetään saada uudet sivut valmiiksi parin viikon kuluttua ja sitten myös saa rekisteröidyä. Mutta kyllä me kaikii Suomesta asti tulevat mukaan otetaan, eli ei tarvitsee huolehtia, että myöhästy rekisteröinniin kanssa. Säännöt ja kisasysteemi tulee olemaan suunilleen sama kun viime vuonna, paitsi että luokkajakoa on muutettu, kuten edeltävästä postista voi lukea. Ajetaan aika-ajot, luokaakaaviot ja supefinaali tasoituksella.

    Tämän vuoden kisa on Viron mestarussarjan etappi ja jokaisella osallistujalla pitää olla lisenssi. Suomen lisenssi käy myös, mutta jos ei ole sellaista, niin paikan päällä saa ostaa kertalisenssin, joka maksaa 500 EEK (n. 32 eur). Neljästä osakilpailusta kolme on vielä ajamatta, eli jos kiinnosta, ehti mukaan jopa mestaruuskampailuun. Päivämäärät ja paikat ovat:

    23.07 Pärnu
    20.08 Tartu
    17.09 Haapsalu (paikka vielä varmistamatta).

    Jos on jotain kysyttävää, niin voi vaikka mulle lähettä yksityisviestia.
     
  2. IRC

    IRC 1st gear

    milloinkohan ja millä laivalla porukat ovat menossa noihin kisoihin?
    miten se yöpyminen, voiko varikolla nukkua omassa autossa eli leiriytymismahdollisuudet?onko kellään ajo-ohjeita laittaa tänne vaikka karttakuvana ja selostuksella? siellä nähdään!
     
  3. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Ei oo ainakaan meillä ollut vielä puhetta lähtöajankohdasta, pikkuhiljaa täytyis varmaan lyödä lukkoon ne hommat, että on vielä laivapilettejä vapaana. Mitenhän mahtais kuljetus järjestyä tänä vuonna Tallinna - Pärnu-Tallinna, ja mihin hintaan. Jos vaikka Peep vois järjestäjiltä varovaisesti tiedustella?
     
  4. IRC

    IRC 1st gear

    joko on tietoa lähtöpäivästä/laivasta. olen siljalle soittannut ja tiedustellut
    matkan hintaa ja se olis 140€ menopaluu auto ja 2 henkilöä! onko tiedossa halvempia paikkoja? kohta pitäis varata ettei jää reissu tekemmättä. ja leirintäpaikkakin on tiedossa et ei tartte siintäkään enää huolia nyt vaan ajo-ohjeet puuttuu mut kaippa ne jostain sit saa. 8)
     
  5. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    No on mulla sen verran, että viimeistäään perjantaina lähden, ja sunnuntain vikoilla nopeilla takas.
     
  6. RockRace

    RockRace 1st gear

  7. Dartblower

    Dartblower Gearhead

    Nää on sitte tulevana vkoloppuna. Lähemme 6 hengen rytmiryhmänä kannustamaan Jykää..........
     
  8. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Jesh,,,vielä pitäis lootaöljyn määrä kattoo ja auto rupeis olee pesua vaille. Perjantaiaamuna matkaan, Top Partsissa täyttämässä muutama naurukaasupullo ja sitten Pärnuun. Lootan ja turbiinin toiminnasta ei oo hajuakaan, mutta siellähän sen sitten näkee. Bensan seassa oli kanssa kaikkee mössöä ja vettä + pumppu oli hajalla, joten sielläkin on suoritettu pikku huoltoa. Ainakin liikenteessä toimii ihan jees. Osallistujia näyttäis olevan ihan kivasti http://www.rockrace.ee/main.php?lang=es ... &a=0&gip=0 . Ja kuitenkin aika vähän siihen nähden paljonko porukkaa sinne on uhonnut menevänsä. Toivotaan vaan hyviä kelejä, jos sataa niin siellähän on sitten burniskisa, ei vaan mahdu ylimääräsiä renkaita messiin kun ei viittis noita "virkakenkiä" turhaan kulutella.
     
  9. Käkö

    Käkö Gearhead

    Yep, tulossa ollaan... :D
     
  10. New

    New 1st gear

    Laivaliput hankittu. Voisiko joku "konkari" antaa ajo-ohjeen Tallinnasta Pärnuuseen.
     
  11. askut

    askut 1st gear

    Satamasta kun pääsee "kaupungin"puolelle niin sielt jo löytyypi ensimmäinen tienviitta Pärnun suuntaan ja varmaankin kisakalustoa seuraamallakin voi suunnistaa perille jos on epävarma, :wink: Suora tiehän se on ja nyt jo varmaan Lemminkäisen pojat lienevät pinnankin asialliseksi duunanneet...Että eipä muuta kun turvallista matkaa kaikille ja muistakaa bongailla tipuja-siis haikaroita-siis isolohko lokkeja... :pinup:
     
  12. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Kannattaa kartastakin vähän zoomailla..... Pärnu maantie alkaa ihan siitä laivarannan liikenneympyrältä (muistaakseni), vanhan kaupungin portin edestä vaan etiäpäin. Jossain laitakaupungilla oli joku veikeä risteys jossa joutui harhaan jos oli oikeanpuolimmaisella kaistalla mut sieltä on helppo korjata takaisin :oops: Heti kaupungin ulkopuolella on Maximarket okealla puolella, hyvä paikka tankata eväät.
    Sit vaan suoraan.
     
  13. nikke

    nikke Gearhead

    Pesu,vahaus,slicksit takapenkille ja kohti Pärnua!rock rock :lol:
     
  14. Smith

    Smith 3rd gear

    Tulossa ollaan , tosin VAG tuotteella ja katsomaan...
    Ei hajuakaan , missä se kenttä on mut kait toi löytyy ???
     
  15. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Jaahas, sitten vaan odottelemaan ens vuoden kisaa. Matkat suju hienosti, mentiin Pötkön kanssa kimppakuljetuksella Tallinnasta Pärnuun ja paikalle saavuttiin jo hyvissä ajoin ennenkuin katsastus alkoi. Leimasta tuli suoriuduttua kunnialla ja radalta tuli lähettyä joskus yheksän nurkilla, siihen aikaan ei vielä kalustoa mitenkään järisyttävän paljon ollut paikalla. Kahdeksalta aamulla oli kuljettajakokous vesisateessa, kuinkas muuten. Jo siihen aikaan oli väkeä katsomoissakin kelistä huolimatta, ja jengiä tuli paikalle tasaisena virtana sateen jatkuessa. Joskus puolen päivän huiteilla sade oli lakannut ja kenttä alkoi olla suht ajettavassa kunnossa, joten päästiin ajamaan lajittelua läpi. Pitoa ei ollut ekalla rundilla just yhtään, mutta toisella se ilmeisesti hieman parani. Lajittelua ajettiin kaksi kierrosta ja siirryttiin pudotukseen. Vettä tuli pikkasen pitkin päivää, pudotuskisassa ajettiin ensin pyöräluokat läpi ja sen jälkeen autot luokittain. Autoluokat pääsi semifinaalivaiheeseen asti kunnes alkoi järjetön myräkkä, tuulta oli parikymmentämetriä sekunnissa ja mm. koko lähtötorni oli lähteä lentoon. Se saatiin pysymään maassa vaan koska tarpeeks väkeä hyppäs kyytiin roikkumaan ja autot saatiin siirrettyä lähtöalueelta turvaan. Tuuli hieman laantui möyhemmin, mutta vettä tuli tasaseen tahtiin, joten järjestäjät päättivät keskeyttää kilpailun ja jakaa sijoitukset semifinalisteille ajettujen aikojen perusteella. Superfinaali jäi kokonaan ajamatta ja palkintopotti jaettiin luokkavoittajille. Järjestelyt sujui jälleen hienosti, kiitos kaikille vastuullisille. Ajanottolaitteet pikkasen temppuili, harmittavimpana ittekseen tulevat punavalot jonka takia lähtöjä meni useita "pilalle", mutta ajanottoryhmäkin teki parhaansa asiat korjatakseen ja tällä kertaa sitten sade hoiti loput.


    Kuvia kisasta:
    http://www.usaraud.ee/?id=12_38_39_23&algus=0
    http://udu.ee/newton/rr2005/
    http://www.autopunkt.ee/fotoreportaaz/28
    http://www.zone.ee/rock_race_2005/
    http://www.rockrace.cartuning.ee/pildid/Zapi/
    http://community.webshots.com/user/nukk1
    http://www.getaway.lv/modules.php?set_a ... php&page=1
    http://www.rockrace.ee/files/2005/
     
  16. GT-Racing

    GT-Racing 1st gear

    tuli oltua viikko etuajassa mutta ens vuonna vois olla paikalla oikella viikolla :wink: ehkä jopa ajamassa.
     
  17. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

  18. tqhq

    tqhq 1st gear

    Järjetäjien puolesta kiitokset kaikille Suomen tiimeille, jotka olivat paikalla ja toivottavasti jäi kisasta hyvä maku eli ens vuonna uudestaan ja isomalla porukalla mukaan ! Ja sori siitä ajanottosysteemin ajoittaisesta reistalusta, ne jenkit kun ei ole suunitellut että kisan aikana välillä kaata vettä. :odroll:

    Valitettavasti autojen neljasta luokavoitosta kolme meni Suomeen ja yksi Liettuan, ens vuonna koetetaan jättä kaikki voitot kotiin. :D

    Tulokset on tässä.
     
  19. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Ainakin mulle jäi järjestelyistä taas hyvä maku, jos keli olis ollut parempi olis kaiken kaikkiaan taas ollut todella upea tapahtuma. Nyt oli sään salliessa ehkä vähän kiire ja ongelmat sen myötä korostu. Ens vuonna ilman muuta uudestaan!

    Ps; outlawn voitto meni kyllä Ruotsiin upealla suorituksella.
     
  20. tqhq

    tqhq 1st gear

    Oikein, kaks voittoa Suomeen ja yks Ruotsiin.
     

Kerro tästä muillekin!