Rockauto tilaus.ei tuu.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja juke.81, 14.7.2020.

 1. juke.81

  juke.81 Gearhead

  Onko muilla tullut nyt koronavirus epidemian aikaan rockauto tilaukset? Jos nyt oikein ymmärrä niin on rockautolta siirtynyt usps kuljetus yhtiölle kun on joku seuranta koodi jo annettu. Mutta kolme viikoa on jo ollut siellä paikoillaan osat. Mihin ja miten tästä vois valittaa?
   
 2. LiLHezz

  LiLHezz 1st gear

  Mulla tuli, tosin FedExillä, ihan normaalisti tilaus perille.
   
 3. JC5IEDM

  JC5IEDM 3rd gear

  USPS:n kautta tulevat lähetykset ovat tämän koronan takia kangerrelleet maaliskuusta lähtien. USPS on joutunut turvautumaan merikuljetuksiin normaalien rahtilentojen takia. Ja nuo merikuljetukset ovat päätyneet Hollantiin, jossa ovat aivan lirissä jenkkilän ja Kiinan pakettien kanssa, lähes kaikki molemmat maista tulevat paketit kun tulevat nyt laivalla sinne suorien lentojen sijaan. Isot rahtiyhtiöt (esim Fedex, UPS ja DHL) ovat koko ajan käyttäneet omia rahtikoneitaan valtamerten ylityksiin.

  Oma pakettini (ei RockAutosta, mutta USPS) lähti liikkeelle Chicagon läheltä 25. maaliskuuta ja seuranta osoitti sen saapuneen Chigacon kansainväliseen jakelukeskukseen 30.3. Seuraava havainto paketista on tänään 14.7., kun kotimainen Posti ilmoitti paketin olevan tullattavissa Suomessa.
   
  Blower Camino tykkää tästä.
 4. INVICTA

  INVICTA 3rd gear

  Mulla ihan sama homma, maaliskuussa jäsähti chicagoon ja eilen tuli tullausilmoitus. Rahat sain jo takaisin toimittajalta. Ei ollut rockauto. Rockauto+fedex+prepaid taxes toimii hyvin.
   
 5. MJF

  MJF Gearhead

  Fedex paketit etukäteen maksetuilla tulleilla tulee perille vajaassa viikossa.
   
  atobee tykkää tästä.
 6. Slant Sickness

  Slant Sickness Gearhead

  Melkein aina. On ne pystyneet semmosta prepaidpakettia 2-3 viikkoa maadoittamaan tuossa viereisessä maalaiskaupungissa. Aluksi se oli niillä hukassa, vaikka mä sen trackerillä näinkin siellä olevan. Sitten eivät osanneet ratkaista kuka maksaa tullit etukäteen tullatusta paketista ja lopuksi ne eivät löytäneet jakeluosoitteesta paikkaa, mihin toimittaa pakkaus. Ei o kuin korttelin kokoinen firma, jonne Fedex jakaa muuten joka päivä jotakin.
   
 7. mopo-ukko

  mopo-ukko 3rd gear

  Keväällä tilasin,ei antanut muuta rahti vaihtoehtoa kuin USPS,sain rahatkin jo pois puolitoista kuukautta sitten,eilen tuli ilmoitus että tullattavissa.Tullasin ja nyt odotan pakettia...Kyselköön Rockauto omiaan jos siltä tuntuu,osankin tarve jo tältä erää ohi.
   
 8. fishbone

  fishbone 3rd gear

  mulla kävi kanssa juuri noin,,osasta tilausta sain osat ja osasta rahat takas.
   
 9. freetime-cruiser

  freetime-cruiser Gearhead

  Hyvin kulki oma RockAuton tilaukseni Suomeen asti kun pari viikkoa sitten tein tilauksen. Jenkeistä Helsinkiin 2 päivää, Hesasta Jyväskylään ottikin sitten jo 8 päivää, vain viikon myöhässä luvatusta...
  Nyt kun näitä muiden tarinoita lukee niin pitänee vaan olla tyytyväinen että paketti kuitenkin tuli perille.
   
 10. rekkamies

  rekkamies 3rd gear

  Onhan munki paketti CARS:ilta ollu tulemas jo 3kk:pvaan eipä näy ei.
   
 11. vernando de hoto

  vernando de hoto Gearhead

  Normi lähetys ei RockAuto kesti 4 kuukautta tulla Pohjois-Carolinasta. Saapui yllättäen eilen.
   
 12. juke.81

  juke.81 Gearhead

  Kiitoksia vastauksista. Pakko varmaan tilata osat fedexin kautta kun on pakko tilata jos meinaa vielä tänäkesänä ajella..
  Miten hän nuo rahat saa takaisin.?
   
 13. mopo-ukko

  mopo-ukko 3rd gear

  Paypalilla maksettu,rekkula Rockauton sivujen kautta,hyvittävät Paypal tiliä.Sama toimii jos on luottokortilla maksettu.
   

Kerro tästä muillekin!