RockAutosta tilaaminen (faktaa)...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja rasse, 1.5.2008.

  1. rasse

    rasse 1st gear

    Päivä on tullut noita juttuja luettua jenkeistä tilaamisesta ja kaikki ei vieläkään selvillä joten aloitan tälläisen osion johon laitettais pelkää faktaa tilaamisesta em. firmasta (plussat ja miinukset).
    Lähinnä olisin vailla tietoa noista toimituksista ja niiden etenemisistä...
    Sehän on kunkin omassa mietinnässä miten maksaa..
    Esim. Henkilö ei asu Helsinki-Vantaan kiitotien läheisyydessä jotta vois itse hoitaa tullit vaan esim. Tuupovaarassa tai Juntusrannassa...
    Päättää sitten tilata netin kautta tavaraa ja makselee ja jää odotteleen...
    Mites tuo tullaus tapahtuu... Mikä noista postitusvaihtoehdoista kannattaa valita. International Economy vai International Priority vai Express Mail International (olen ymmärtänyt että kallein ja toiseksi kallein tulee lentoteitse ja halvin kellumalla ??????).
    Mites sitten kun tavara tulee Suomeen mistä tulee ilmoitus ja miten toimia ja miten toimitus tapahtuu ? Pitääkö erikseen tehdä jokin sopimus jonkin tahon kautta vai tuleeko ihan luonnostaan jotain kautta...?

    Ihan olen siis faktaa vailla miten jollekkin hemmolle tavara on tullut ja mitä käänteitä asiassa... (ihan seikkaperäistä juttua en ole mistään löytänyt)
    Jos nuo kuviot selkiintys muillekkin kuin itselleni niin saattais nuo tilauksetkin kasvaa (suora tilaus) ja samalla ehkä noiden varaosamyyjien katteet pienetä/tavara kuluttajalle halveta...
    Pelkästään iskari kierros ja apusimpukat omaani jenkeissä +rahti +tulli >>>250 ekua ja sama "Kekkoslovakiassa" 650 ekua....
     
  2. SpW66

    SpW66 Gearhead

    Halvalla rahdilla olen toki yrittänyt, monilla myyjillä vain vaihtoehdot vähenee matkan lisääntyessä. Rock Autolta velottivat muistaakseni halvan taksan, mutta teräslinnun uumenissa paketti maahan saapui.
    Tuossa jotain jupinaa aiheesta.
    http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic ... 960e522986
     
  3. v-v

    v-v Gearhead

    Ite oon kans tilaillu tuolta RockAutosta osia ja voi kehua. Kokeilin muistaakseni noita molempia International tilauksia ja ei oikeestaan toimitus ajassa ollu eroa.

    Elikkäs homma toimi näin=tein tilauksen kys.firmaan ja maksoin tavarat pankki siirtona kun ei tota pankkikorttia ollu, rahojen siirtymisessä kesti aikansa, mutta sitten kun firma oli saanut rahansa niin tuli s.posti että tavarat on lähteneet. Tilauksen tehtyäsi saat seuranta koodin, siis RockAutosta tilattaessa tulee FedEx kautta, jolla voit seurata missä paketti liikkuu. Kun paketti saapuu Suomeen niin FedEx ottaa yhteyttä soittamalla ja pyytää tilausvahvistusta sähköpostina että voivat tullata ja verottaa, kysyvät että maksatko pankkisiirtona vai laskulla, ite sanoi et maksan pankkisiirtona niin sain jonkin ajan kuluttua s.postin missä oli tilinumerot ja paljonka pitää tullia ja veroa maksaa. Tämän jälkeen paketti kiikutetaan kotiovelle, taikka mistä sinut kiinni saadaan. Sitten on taas joulu kun saa avata paketteja :rotfl:

    Yksinkertaista?
     
  4. rasse

    rasse 1st gear

    Tuli tuo luettuakin päivällä ja en hoksannut tossa aiheen aloituksessa mainita että kannattanee katella että tulee samalla toimituksella ettei rahtikustannukset tuplaannu (sen näkee kyllä tuolla tilausjutussa jolloin voi vaikka valita jonkin toisen valmistajan/tuoteen)...
     
  5. rasse

    rasse 1st gear

    Tämän tyylistä juttua kapasinki...Lisää voi laitaa..... 8)
     
  6. rasse

    rasse 1st gear

    Nyt on tullut eka paketit tilailtua (2 erässä) ja kirjottelen (rohkaisuksi)
    jonkinlaisen "romaanin " aiheesta ettei mene tämäkään aihe ihan hukkaan...
     

Kerro tästä muillekin!