rockautosta tilaaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hertta08, 11.3.2009.

  1. north

    north Gearhead

    On mullekkin tulossa US-Partsin kautta äänenvaimentimia pitäis olla Suomess 5.5.2020.
    On ihan hinta kohdallaan.
     
  2. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    itse huomannut, että isoissa ja painavissa osissa US-Parts voittaa Rockauton hinnat. Kun Ra rahti pomppaa aina todella korkeelle.
     
  3. INVICTA

    INVICTA 3rd gear

    Ei tarvitse olla painava, tiivistesarja rockautosta kuluineen n. 120€ sama sarja us-partsista n.100€ tosin noudettuna. Vertailu kannattaa.
     
  4. väsynyt

    väsynyt Gearhead

    Us-parts Center-Link 238e Rockauto 117e.koti ovelle!
     
    ZZ20 ja xarper tykkäävät tästä.
  5. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    No mikähän tämä on? Paketti on Fedexillä jumissa ja seuranta sanoo näin: "Maahantuojan selvitysohjeet vaaditaan. Suositeltava toimenpide: Maahantuojan toimitettava ohjeet."

    Maksoin tosiaan tullit ja verot etukäteen.
     
  6. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Oletko saanut sieltä mitään yhteydenottoa? Kysy sieltä suoraan, voi olla yhteystiedoissa virhe tms.
     
  7. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Kaikki oli muuten kunnossa, mutta he halusivat minun henkilötunnuksen, niin saattoivat päästää tämän valmiiksi verotetun paketin eteenpäin. :confused:
     
  8. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Niijjoo, tullauksessa pitää ilmoittaa joko Y- tai henkilötunnus. Tarvitaan jossain muodossa tai joissain tilanteissa myös lähettäjältä. En tiedä mihin seurantaan tai valvontaan mahdollisesti tarvitsevat. Minulla oli kerran Euroopasta saapuva yksityishenkilön lähettämä tullattava paketti jäädä jumiin, kun lähettäjää ei pystynyt yksilöimään riittävän tarkasti. Mut hyvä että paketti lähenee...
     
  9. Mpi

    Mpi 1st gear

    Hei,

    Rockautosta olisin ensimmäistä kertaa tilaamassa osia ja jos haluan että rockauto hoitaa tullit,alvit niin täppäänkö siis ruksin tuohon Pre-pay Customs Charges?
    Ja tuleeko tuohon Enter Tax ID laittaa mitään?
     
  10. Hai

    Hai Double Gearhead

    Kyllä
    Jos tilaat yrityksenä, niin silloin laitat alv numeron siihen. Yksityisenä jätetään tyhjäksi.
     
    isalmela tykkää tästä.
  11. kippis

    kippis Gearhead

    hienosti tuli taas rokkiautosta paketti. halvimmalla lähetystavalla. fedex.
    toissa lauantaina tilasin niin sunnuntaina tuli jo viesti että lähetetty ja nyt tuli kotiovelle. reilu viikko.
     
    isalmela tykkää tästä.
  12. Jori85

    Jori85 2nd gear

    Toi fusick.com ei kyllä kovin ripeä ole. Kaksi viikkoa tullut vesipumppu... sitten tilauksen jälkeen tuli lisälasku kuljetuksesta 47$ ja tänään fedex kyseli tulleista että mitenkä hoidetaan... sellanen liki 250€ tulee maksaan toi pumppu.
    Paremmin on rokkiauto toiminut mut tota osaa ei siellä ollut.
     
  13. onneton

    onneton Gearhead

    Moro,on aivan pakko avautua.Tilasin 21.4.2020 -91 Chevy capriceen Rockautosta syylärin USPS rahtarina.Eli siinä että menin klikkaamaan USPS puulaakin asiat lähti meneen pieleen oikein tunteella.
    [​IMG]
    Your RockAuto Order Has Shipped!
    Order Number 137871666 viesti tuli 21.4.2020.No jäin odotteleen,toukokuun alussa katselin USPS track numeroa.
    In-Transit
    April 26, 2020 at 8:13 am

    Processed Through Regional Facility

    JAMAICA NY INTERNATIONAL DISTRIBUTION CENTER
    Ei liiku syläri mihinkään, jämähti New yorkkiin saatana.Otin yhteyttä Paypal sivujen kautta Rockautoon,ilmoitin 22.5.2020 että eget takaisin.Edelleen tarina jatkuu,kyllä syö miestä.:mad:.En enää koskaan tule käyttämään USPS palveluja kylä jämti on niin.Ilmoittelen miten tässä äijän käy.
     
  14. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Tällä hetkellä USPS:n paketit tuntuu olevan kaikki ihan jumissa USA:n jakelu- ja lajittelukeskuksissa koronasta johtuen. Mulla on oma paketti ollut nyt toista kuukautta jumissa ja tiedän lukuisia muitakin, joilla on sama juttu ...osa USPS:n normaalisti lentorahtina tulevista paketeista on myös tulossa rahtilaivalla Euroopan suuntaan, koska lentorahti ei vedä.

    Yleensä otan RockAuton paketit FedExin toimituksella, koska se on nopeampi ja koen että se hinta/laatu-suhde toimituksen osalta on parempi. USPS:n paketithan päätyy Suomessa Postin hellään huomaan ja se on yleensä se heikoin lenkki toimitusketjussa. Tullaus Postin kautta maksaa enemmän ja Posti rahastaa nykyään vielä erikseen 2,90€ käsittelymaksun jokaisesta EU-alueen ulkopuolelta tulevasta ulkomaanpaketista.
     
  15. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Oon tilannut yksityisenä ja laittanut rastin että tullit maksetaan valmiiksi. Mutta tänä keväänä on kahdesti pakettien yhteydessä oltu Fedexiltä erikseen yhteydessä ja kysytty onko paketit tulossa yksityisesti koska jos ei ole niin pitäisi maksaa vielä lisämaksuja - siis vaikka tullit ja muut maksut olisi maksettu jo ennakkoon. Noh, yksityisenä kun olin tilannut niin paketit tuli niine hyvineen kotiovelle, mutta jäin miettimään että mitähän lisämaksuja yrityksiltä sitten vielä peritään ja onko tämä joku uusi käytäntö kun aiemmin ei ole tuollaista erikseen kysytty.
     
  16. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Fedexin kotomaan toiminta ei ole ollut ihan aina AAA luokkaa. Niille on ”kadonnut” paketti ja kun sen niille selvittää, alkaa ”kukahan tämän tullaa”, jopa noista prepaideista.
     
  17. xarper

    xarper Gearhead

    Ei kyllä oo menny mitään lisämaksuja ja melkeinpä viikottain tulee tilailtua Rockautosta tavaraa yrityksenä.

    Onhan se jokaisen omaa hölmöyttä tietty jos käyttää mitään muuta kun Fedex tuolta tilatessa, aina se on ollut. Lottoa tuo USPS miten tulee ja millon tulee ennen koronaakin.
    Fedex taas hoitaa 3 päivässä vieläkin paketit perille priorityllä ja se 5pv about economyllä. Jos ei Kpo-Pieksämäki välin kuski sekoile liikoja sit...
     
  18. Larry79

    Larry79 1st gear

    21.05 tilasin laakerit ja tänään saapu. Melko vauhdikasta toimintaa.
     
    fudge85 tykkää tästä.
  19. 3964

    3964 3rd gear

    Fedex toimittanut 6-7 päivää tilauksesta tavara kotiovella pohjois savossa.

    Tuo varasto hässäkkä vaan tahtoo nostaa hintaa.

    Tänään otin us partsista jarrulevyt kun ovat saman hintaiset kotona kuin rock autosta.
    Levy parts 87€ ja rock auto 21€
     
  20. fudge85

    fudge85 Gearhead

    En tiiä miten muilla on menny mutta itte käytän aina usps:ää ja hyvin tulee paketit perille eikä tartte joka kerta fedexille ilmotella että hoijan itte tullauksen.. yhen kerran on hävinny paketti matkalle ja silloin laittelin suoraan rockauton asiakaspalveluun spostia.. kaikki tiedot laitoin mitä mulla oli ja alle 24 h homma oli ratkaistu ja uudestaan osat oli matkalla mulle ja myös tulivat.. olkaa rockautoon yhteydessä ensin jos paketti ei tuu!
     

Kerro tästä muillekin!