rockautosta tilaaminen

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hertta08, 11.3.2009.

 1. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Rockautossa tuntuu 6kk välein vaihtuvan noi rahtien hinnat. Itse en pariin vuoteen tilannnu Chevy Fleetsideen peltiosia kun rahti oli 250-600€... sit yks kaks rahti oli tippunu 70 euroon... Eikun läjä peltiä tilaukseen.
   
 2. aric-z

  aric-z 3rd gear

  laitoin äsken
  koeostokset koriin ja fedexiä tarjoaa edelleen. kerran kun laitoin painavaa osaa koriin , niin ei ollut fedex vaihtoehtona.
   
 3. Okuman

  Okuman 1st gear

  Kokeilin eilen ihan satunnaisilla osilla, mutta mikään ei antanut FedExiä vaihtoehdoksi. Sika kalliin DHL:n ja postin...
  Mutta yön aikana ihme on tapahtunut! FedEx on palannut:)
   
 4. Robot Riot

  Robot Riot Gearhead

  Hyvä kun palasi.
  Fedexillä homma on rockannut hyvin.
  :odsmile:
   
 5. Cam69

  Cam69 2nd gear

  Fedex tullattuna toimii ainakin pienehköissä osissa todella hyvin (tarkoittaa edullinen ja nopea).
  Oma aikaisempi kolmeen osaan jakautunut tilaus, josta unohdin raksittaa etukäteistullauksen meni niin että kaksi pienempää pakettia tuli ilman tullia (!) ja yhdestä pyysin FedEx tätiä lähettämään pakkalistan ja tein sen mukaan tullauksen...teoriassa siis jopa säästöä noiden tullin ohi tulleen pakettien verran. ;)
   
 6. Luoppis

  Luoppis 2nd gear

  Tota minäkin olen välillä päässäni pyöritellyt, että jos sattuu "samalla" ovenavauksella tilaamaan jotain pikkunippeliä, niin jos laittaisi eri tilauksella, voisi teoriassa säästää vähän tulleissa. Tuo tietysti tuo varmaan säästöä enimmäkseen niissä tapauksissa, missä ne nippelit tulee eri varastolta, kun isompi köntta samasta erästä. Noissa pikkutilauksissa voi kanssa rastittaa "prepay customs charges" eikä se hinta nouse. Ja silloin vastuu siirtyy RockAutolle/FedExille, vaikka jostain syystä tullia alkaisikin kiinnostaa paketin sisältö ja arvo.
   
 7. T5

  T5 Gearhead

  Taitaapi postikulut olla niin suuret, että tullaussäästö menee niihin moninkertaisesti.
   
 8. 68SS

  68SS 1st gear

  Vaikka dhl kallis onkin, nopeaa on palvelu. Tilauksesta yksi paketti kotiovelle kahessa päivässä... Jännää kyllä nuo rahtikustannukset muutenkkn tuolta kun hieman eri järjestyksessä osat järjesteli ostoskoriin niin sai jopa 60-70e halvemmalla...
   
  Seevu tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!