rockautosta tilaaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hertta08, 11.3.2009.

 1. north

  north Gearhead

  Niin kilpailu on kovaa kuljetus alallakin.Saas nädä kuinka nopeesti tule Italiasta tavarat ja mihinkä pysähtyy vai pysähyykö ollenkaan.
  Tilattu 15.6.2021 ja kuljetuksessa DACASSANO MAGNAGO, IT17/06/2021
  Johan noilla firmoilla on yhteinen seurantakin.
  https://www.tnt.it/tracking/Tracking.do
   
 2. elkamiina

  elkamiina Gearhead

  Katos piru. Tänään ilmestynyt oma postiin seurattavaksi. Hei tänks!
   
 3. hzemax

  hzemax Gearhead

  Mulle vastattiin, et Tullissa olis vissiin ongelmia.Ei niinkään Fedexissä.
   
  Muokattu: 19.6.2021
 4. Hai

  Hai Double Gearhead

  Miten niillä muilla ei ole niitä ongelmia, Fedexillä vaan?
   
  impala-63 ja juko7 tykkäävät tästä.
 5. Isamu

  Isamu 3rd gear

  Mullekin posti väitti ongelmana olevan tulli kun hautoivat mun yhtä pakettia eikä heidän päänsä mikä on täyttä paskapuhetta.

  Tulli ei säilytä tai toimita ainuttakaan lähetystä, he hoitavat ainoastaan tullausmaksun ja verojen veloituksen, kun asiakas maksaa nämä ja tullauspäätös on hyväksytty niin sitten vastuu on kuljetusfirmalla.
   
 6. ToniC

  ToniC Gearhead

  Viimekesänä virtalukkopatruuna tilattu ma22.00 paketti pihassa to klo 14... pikkusen hämmästyin...
   
 7. impala-63

  impala-63 Gearhead

  Se on kumma kun itse hoitaa tullin sivuilta niin on heti vapautettu kun maksettu mutta Fedexillä ei näin ole. Ehkä ne on yrittänyt kusettaa veroja niin tulli käy tarkemmin läpi niiden tullaukset :D
   
 8. bathory

  bathory Gearhead

  Varmasti tullissa ongelmia on, mutta näihin lähetyksiin se ei liity. Heh heh
   
 9. jpe

  jpe 3rd gear

  Viikko sitten maanantaina tullattu kaksi fedexin pakettia ja edelleen seuranta näyttää että ovat tullissa. Laitoin varmuudeksi vielä luovutuspaperit sinne tullaus osoitteeseen, mutta ei kun ei.

  Ihan /c :stä tuo toiminta.
   
  juko7 tykkää tästä.
 10. ToniC

  ToniC Gearhead

  Nythän ne laskuttaa joka kiinanpaketista joka on yli 22e tullit (luokkaa 2-5e tuollaisessa 22e puketisssa) ja kun posti ei ole osannut kiinalaisen kanssa neuvotella (kiinanpaketeissa postikulut kuuluu hintaan), vaan posti halusi alkaa laskuttamaan vastaanottajaa kuitatakseen oman tyhmyytensä tappiot, postikulu on siis naamioitu ja nimetty käsittelykuluksi. Eli aina, kun paketti tullataan, käsittelykulu maksetaan erikseen postille. Nuo ylimääräiset työvaiheet jonkun on hoidettava. Järjestelmät keskustelee, jos keskustelee keskenään. Ikinä se ei leiville tule lyömään, mutta pomminvarmasti saa tavaraliikenteen tukkoon. Veikkaan, että poistuu jossainvaiheessa, kun tajuavat, että 2e laskuttaminen maksaa 20e, ja valituksia satelee. Sitä odotellessa, tilatkaa, odottakaa ja valittakaa. Kun tullit ja verot sais alas, niin mielellään ostaisi suomalaiselta.
   
 11. 360fourbarrel

  360fourbarrel 3rd gear

  14.1. tilattu Summitilta paketti. 3.6. lähti liikkeelle ja nyt 12 päivää maannut Vantaalla... Vitun FedEx
   
  juko7 tykkää tästä.
 12. Pikku-Kalle

  Pikku-Kalle 3rd gear

  Nyt on ihan pakko kysyä että miten sulla on paketti odottanut lähtöä puoli vuotta? Toki varmasti Summitilta puuttu jotain tms mutta aika pitkä aika.
   
 13. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Tavaallaan ymmärrän sen että pikkupaketit alle 22€ on verolle pantava. Miten muuten poliitikot voivat rahoittaa nykyisenlaista leväperäistä toimintaa jos tuloja ei tule lisää. Tietysti karsimalla turhia mutta siihen ei viisaus ja rohkeus riitä niillä ja se on kokonaan toinen juttu.

  Mutta posti tuo ikiaikainen instituutio joka tekee mitä haluaa ja milloin haluaa ilman moraalista ja juridista vastuuta. Miksi sen on annettu sotkeutua tähän kun sille on yksinkertaisinkin asia on liian haasteellista. Jos minulle tulee alle 22€ paketti jostain eu ulkopuolelta niin ymmärtääkseni tulli ilmoittaa minulle että maksa ukko veros niin sitte vapauttaa sen lähetyksen jossa on kuljetusmaksut maksettu oston yhteydessä. Yleensähän maksetaan tuote ja lähetyskulut, verot sun muut jää ostajalle sitte kun saapuu Suomeen. Vaan mitä vittua se enää postille kuuluu? Onko ne rukannu sitä järjestelmää niin ettei tulliin voi enää maksaa alle 22€ pakettien veroja ilman postin sivujen käyttöä? Muuten en ymmärrä miten voi olla laillista tai perusteltua maksaa yritykselle joka ei osallistu mitenkään koko aktiin. Ja jos toimitus on maksettu kotiovelle niin ei voi olla laillista tai perusteltua että siitä joutuu maksamaan toiseen kertaan, edes Suomen alueella tapahtuvalta osalta.

  Jälkihuomautus.

  näköjään on muutettu tullin systeemiä niin että tämä laillistettu ryöstö on mahdollista. Joudut tukemaan postia halusit tai et joka liikelaitoksena ja oy:nä tarvitsee sinun tukeasi toiminnan pyörittämiseen 2,90€ edestä per osto.

  Ennustan myöskin ettei jatku pitkään. Onkohan kukaan vielä muuten ottanut oikeusoppineisiin yhteyttä?
   
  Muokattu: 21.6.2021
  dart -66 tykkää tästä.
 14. 360fourbarrel

  360fourbarrel 3rd gear

  Tilaus tavaraa Fox racingiltä. Normaalisti 4-6 viikkoa tilauksesta liikkeelle, tällä kertaa 20 vkoa.. . Ei siis summitin syy vaan valmistajan. Liekö koronalla vaikutusta. Nyt vain tuntuu odottavan aika jo liian pitkältä kun jäi vielä Vantaalle jumiin..
   
 15. ToniC

  ToniC Gearhead

  Ja tuo postin maksu olisi mennyt kaikkiin paketteihin, mutta posti ei voi ottaa postikulua, jos posti itse on neuvotellut esim kiinalaisen kanssa nuo kuljetussopimukset.. Mutta Postipa ottaa käsittelykulun liittyen tullitoimintoihin...
   
 16. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Rockauto laitto jo viestiä, että Clearence delaytä pukkaa.... :argue:
   
 17. jänis2

  jänis2 2nd gear

  Ei liity rokkiautoon..

  Kiinalaiset ei noudata kansainvälisiä sopimuksia vaan lähettää lähettää kirjepostina semmosia paketteja jotka eivät ole kirjeitä ja ne pitää lajitella käsin. Tämä ei ole vain suomen postin ongelma vaan joka puolella.
   
 18. Luoppis

  Luoppis 3rd gear

  Sain tuolla aikaisemmin ilmoittamani tavarat lopulta vain pari tuntia tilatessa ilmoitettua kellonaikaa myöhemmin. Onneksi. Huvikseni viime viikolla selailin aika isojen jarrulevyjen hintaa ja toimituskuluja niin ei tällä kertaa ei ollut edes Fedex vaihtoehtona vaan DHL. Toimituskulut kahdelle jarrulevylle rakettitieteelliset yli 300€ veroineen...

  Se on täysin itsestään selvää, että toi pikku tavaroiden tullaaminen kusee vaan postin/tullin omaan viuluun. Verkkokauppa kasvaa maailman laajuisesti niin kovaa vauhtia, että ei täällä peräpohjolassa noin kankea yritys kuin posti tai tulli voi pysyä perässä. Jos eivät hajauta tota rihkamapakettien tullaamista ympäri Suomea vastaanottajien jakoalueiden mukaan on todellakin edessä mielenkiintoiset ajat.
   
  Seevu tykkää tästä.
 19. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Itse tilasin 370mm jarrulevyt. Rockauton rahti ois ollu 150-300€... JC Withneyltä rahti oli vain 80€...
  350mm takalevyt löyty onneksi Saksasta, rahti tais olla jotain 14€....
   
 20. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Eihän tämä nyt vit*** ole todellista. DHL paketti on Suomessa ja luovutettu minulle toissa päivänä.... jännä juttu, että itsellä ei osia ole....
   

Kerro tästä muillekin!