rockautosta tilaaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hertta08, 11.3.2009.

  1. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    hyvin on rokki toiminut kymmeniä kertoja ja jopa takuu asia 15 min.suomen parts liikkeistä ei ole saanut 2 viikon loman aikana edes osia vaikka muka lähetetty,joku laittaa heti ,suurin osa vie vissiin vasta torstaina kaikki kerralla matkahuoltoon joten viikonloppu huolto siirtyy viikolla.verhoilu tarpeita katsellut ja ulkomaat myy samaa kalliimpaa tavaraa huomattavan eri hintaan,myös posti on mennyt niin pimeeksi touhuksi ettei voi uskoa edes kirjeen tuloon ajoissa.koska suomessa tuntuu oudosta syystä olevan samat hinnat eri puljuissa vaikka tiiviste satseissa 300e katteella kannattaisi varmaan kilpailla keskenään lähetys nopeudella,kaikki ei harrasta tallissa seisotettavaa autoa.ps eiköhän suomessa myytävä lincolnin pa ole samaa kiina laatua,ulkomailta voi valita jopa kymmenen valmistajan tekemänä samaa osaa hinnan noustessa kymppejä ei satoja tai tonneja.35 v ostellut osia romuihin ja omasta kokemuksesta netti ostaminen on lisännyt omaa varaani vaihdella osia autoista eikä rakentaa itse niinkuin ennen.tai kuubassa nykyisin,toisaalta kun ei ole valmista osaa kehittyy käsitaidot ja kekseliäisyys.
     
    xarper tykkää tästä.
  2. isalmela

    isalmela Gearhead

    Lincolnin pitman armia valitessa ei kauaa nokka tuhissut: Suomesta ei löydy ja Rockautosta sai yhtä mallia. Kyllä ne Kiinan poijat osaa varmasti osan tehdä, eikä valinnanvaraa tosiaan ollut kun en vielä tunne muita nettikauppoja. Pitää joskus alkaa vähän perehtymään, mitä kaikkea maailmalla on tarjolla. Loppujen lopuksi kaikki siis hyvin! Ps. Kuubassa on aina tehnyt mieli käydä, ehkä vielä joskus!
     
  3. 6PPC

    6PPC Double Gearhead

    Suomen tarvikeliikkeistä saat todennäköisesti kiinassa, intiassa, meksikossa yms tehtyä roinaa. Samalla rahalla saat RA:sta Amerikassa tehtyä
     
  4. xarper

    xarper Gearhead

    Löyty edes, -68 Satelliteen ei löydy Pitman Armia.. Taino ebaystä saa jotain mutta ihan sikahintasia sitä kautta.
     
  5. Hai

    Hai Double Gearhead

    Johtuu sittä, että 1970 asti on pienirihlainen akseli ja 1971-> on iso.
    Olen ymmärtänyt, että ainoat erot on tuo sektoriakseli ja kääntövarsi.
    Mitä jos vaihdat simpukan pykälää uudempaan (iso akseli) ja uudempi sektorivarsi (esim. Moog K7076)?
    Mun mielestä näin tekee esim. Cardone kunnostetuissa, kun myyvät 1965-70 simpukoita. Niissä tulee kääntövarsi mukana ja se on isolla akselilla se simpukka.
    Tsekkaappa vaikka -68 Satelliten kohdalta simpukkaa. Kunnostettu simpukka uudella sektorivarrella on halvempi, kuin pelkkä sektorivarsi ebaystä.
     
  6. xarper

    xarper Gearhead

    Ahaa nyt joku selitti mulle suomeks ne erot! Eli todellakin voin siis Aspenista tunkee simpukan ja tehostimen tonne "bolt on"?
     
  7. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Vaikkapa siksi että säästyy nyt käsillä olevalta episodilta, toistaiseksi 2 h mennyt selvitellessä: Tilasin edullisimmalla tavalla ja maksoin prepaid customs, kun ei muuta vaihtoehtoa ollut. No tuli ilmoitus postilta että tulliselvitys pitää tehdä. Kysyin Postista että kuis se nyt näin? Heillä ei ole tietoa, ota yhteyttä Tulliin. Puolituntia jonottelua ja pääsin kertomaan asiani. Ensin tädiltä pääsi syvä huokaus Rockauton kuultuaan ja jatkoi "En ymmärrä miksi tekevät näin, kun eivät sitä tullia kuitenkaan EU:hun tilitä. Sinun täytyy nyt tehdä se tulliselvitys ihan normaaliin tapaan, mutta tullausarvoon ei tarvi laskea sitä Rockatuolle maksettua Customs Charges -summaa".

    Meinaa jo vähän rauhallisempaakin kaveria alkaa harmittamaan, [OT] kun tämä oli pohjustettu jo sillä että aamulla ei päässyt NetPostiin katsomaan tuota saapumisilmoitusta ja toiveikkaana lähdin pakettia kuitenkin postista hakemaan ja samalla vein paketin johon olin ostanut HelPosti -koodin. Lopputulos: en saanut pakettia ja jättämästäni paketista en saanut mitään kuittia, kun heillä ei ollut tarroja mikä siihen HelPosti pakettiin pitäisi laittaa. Ja tämän selvittämiseen meni puoli tuntia. [/OT]

    Pitänee laittaa postia Rockautoon ja pyytää että jos ystävällisesti selvittäisivät sotkun tai maksavat minulle takaisin sen tullimaksun.
     
  8. Harri S

    Harri S Double Gearhead

    Soitit väärään paikkaan ja tullin täti ei nyt tiennyt mistä oikein oli kyse.
    Oikea valitus-/perintäosoite on rahtifirma.

    Alla suora lainaus Rokkiauton sivuilta:
    If we are not tax-registered in your country, you own the package when it leaves our warehouse. We offer a "Pre-Pay Customs Charges" option when possible – you pay us, we pay the carrier, the carrier pays the customs authorities and delivers your package with no additional charges.

    Eli rahtifirma ottaa Rockauton perimän tullimaksun ja tilittää sen viranomaisille.

    Kerran piti itsekin DHL:ää muistuttaa ylläolevasta menettelytavasta, joka pistikin paketin liikkeelle ilman lisätullauksia.
    Eilen tilasin vastaavalla tavalla ja saas nähdä vaatiiko sama firma enää "muistuttamista".
     
  9. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    mulla ei ainakaan anna mahista maksaa tax ia jos halvimmalla postilla ottaa,oon sill fed in kuljetuksella ottanut ja sitten se tax gharge ja vielä on toiminut aina moitteetta,eilen viimeeksi joten katotaan missä mennään.spostilla on aina selvinnyt rokin kanssa onkelmat samantien vaikka suomen päässä oli saatu joku tanko syyläripaketin molemmin puolin läpi.
     
  10. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    No DHL:ään en ole ollut yhteydessä, kun paketti on jo siirtynyt Postin haltuun ja ilmoitus tullauksen tarpeesta tuli Postilta. Kyllä mun mielestä se on Rockauton ongelma huolehtia että homma toimii kun kerran pakottavat tullit etukäteen maksamaan. Katotaan mitä vastaavat, täytyy vielä sitten pommittaa DHLää tarvittaessa.

    Eka kerta kun maksan tullit etukäteen ja heti kusee. Aiemmin ei mitään ongelmia, ainakaan tullauksen suhteen. Onneksi alle satasen osat toimii harjoituskappaleena.
     
  11. Impala76

    Impala76 Gearhead

    Rockauto toimii oikein hienosti ja rahdit myös kun muistaa yhden tärkeän asian.. Postia ei missäännimessä saa milloinkaan sotkea rahtiin, ei milloinkaan. Aina kestää ja kestää ja sekoillaan tullienkanssa vaikka olis jo maksettu. DHL:llä tai Fedexillä tullit etukäteen maksettuna tavara kotiovella keskimäärin 3-4 päivässä...
     
  12. Ana67

    Ana67 Gearhead

    USPSn ja Postin kautta olen aina tilannut ja ei mitään valittamista. Kiireelliset osat ostetaan Suomesta:cool:
     
  13. kippis

    kippis Gearhead

    2,5 viikkoa ja posti toi ovelle, arvasin että kun posti siihen sotkeutuu niin rupee kestää... no nyt on toinen motori jo paikoillaan ja hyvin peuhaa. one to go!
    nii se halvin kuljetusmuoto oli mulla.... dhl joku...
     
    isalmela tykkää tästä.
  14. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    No jos se on DHL joka sen tullauksen sössii, miten autaa että ei sotke Postia siihen? No ehkä silleen, että DHL voi keskenään selvittää sotkunsa eikä tuupata sitä Postille.

    Ja miten estää Postin sotkeentuminen, ts. mikä toimitusvaihtoehto pitää valita? Economy (Consolidated), tällä on nyt tuo ongelmatapaus tulossa.
     
  15. Impala76

    Impala76 Gearhead

    International economy vaihtoehtoa olen käyttänyt ja Prepay custom charges..
    Silloin on ollut aina kuriirina dhl alusta loppuun asti..
     
  16. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Hyvin taas Rokkiautolla palvelu pelaa. Heti kun heräsivät, niin tuli tällaista viestiä:

    "Thank you for bringing this to our attention. I can confirm you did pre-pay. So, I've contacted DHL on your behalf asking that this be rectified so you don't have to pay (and later be refunded) for duplicate customs and taxes. I'll follow up as soon as I know more."
     
  17. Timestone

    Timestone Gearhead

    Minulla nyt tismalleen samanlainen tilanne menossa, tosiaan toimitusmuotona tuo edullisin Economy (Consolidated) ja Pre-Pay Customs Charges. Aiemmin tullut ilman ongelmia vastaavalla metodilla ja homma pelannut hienosti, mutta nyt toinen Rockauton paketeista jämähti tulliin.
     
  18. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Kannattaa olla yhteydessa Rockautoon tai kuten edellä mainittiin, kuriiriin. Uskoisin kyllä ettäRockauton suunnasta tulevalla palautteella on parempi painoarvo kuin loppuasiakkaalta.

    Pistän tähän koko tähänastisen kirjeenvaihdon, jos siitä on muille samassa tilanteessa olville apua. Aloitin siis vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin alimpana olevalla viestillä. Päivitän kun tilanne etenee.

    Tullin täti oli siis sikäli oikeassa että RA ei maksa tulleja EU:lle, vaan kuriirille, jonka pitäisi maksaa EU:lle, mutta näköjään tuppaa unohtumaan. Posti ja Tulli ihan pihalla kuvioista.

    ===========

    Dear Pertti ,

    Thank you for your reply. I'll follow up with you as soon and I hear back from our contact at DHL. I apologize for any inconvenience this may have caused you.

    Thank you,

    Mark S.
    RockAuto Customer Service

    RockAuto HELP
    http://www.rockauto.com

    Pertti K <pertti.k@gmail.com> wrote:

    Hi,

    No I haven't paid it locally, I was waiting for your response. Thank you!

    Pertti

    [​IMG]

    Lähettäjä: RockAuto Customer Service
    Lähetetty: ‎16.‎8.‎2017 18:00
    Vastaanottaja: pertti.k@gmail.com
    Aihe: Re: [Ticket#102959342] VS: RockAuto Order Confirmation 67745441


    Dear Pertti,

    Thank you for bringing this to our attention. I can confirm you did pre-pay. So, I've contacted DHL on your behalf asking that this be rectified so you don't have to pay (and later be refunded) for duplicate customs and taxes. I'll follow up as soon as I know more.

    Can you confirm you have not yet paid this again locally?

    Thank you,

    Mark S.
    RockAuto Customer Service

    RockAuto HELP
    http://www.rockauto.com

    Pertti K <pertti.k@gmail.com> wrote:

    Hi,

    I’ve ordered several times from you, always without Pre-Paid Customs Charges option. Never any problems. Now I got a message from Finnish customs that I need to pay the taxes and customs like always, even though I’ve already paid you!

    Could you please see that I either get the ordered parts without paying any extra

    or

    refund me the Custom Charges.

    Thank you!

    BR, Pertti K
     
  19. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    sunnuntaina tilattu,tänään aamupäivällä MH auto toi kotiin,sama aika meni vanilja tangoilta ceylonilta,tuplasivat hinnan bonuskaupassa niin olkoon sekin.RAM magneetti tuli,onneksi ne pv volvot loppui.
     
  20. isalmela

    isalmela Gearhead

    Voi perse minkälaista touhua
     

Kerro tästä muillekin!