rockautosta tilaaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hertta08, 11.3.2009.

  1. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Ei mulla ole ollu mitään ongelmia. Useempi paketti tullu jo sillai ihan suoraan perille.
     
  2. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    No tullauspäätös kelpasi rahojen palauttamiseksi. Kun recieptiä kyselivät, niin ei se tullut ensimmäisenä mieleen - tai itse asiassa tuli, mutta hylkäsin ajatuksen saman tien.

    Nyt voi ehkä uskaltaa tilata taas.
     
  3. Impala76

    Impala76 Gearhead

    Nyt pitää taas kehua tässä Rockauton ja DHL:n toimintaa ja nopeutta.. Eli Viimeviikon to iltana klo 19 suomenaikaa tilattu pa-säiliö ja muuta rompetta Rockautosta. Tulivat kolmena eri lähetyksenä dhl:n International Economy rahdilla tullit etukäteen maksettuna. Tänään maanantaina klo 11:20 kaikki kolme pakettia kannettiin pihaan. Mitää sekoiluja tullien tms kanssa ei ollut. Eli reilussa kolmessa päivässä perille sisältäen viikonlopun.. Mun mielestä ihan ok..
     
    KajS ja faffeli tykkäävät tästä.
  4. Anza

    Anza Gearhead

    Täältä sohvalta kans kehuja Dhl:lle. Tilasin viime viikon lopulla ja just tuli ovelle. Tullauksesta tuli viesti ja soitin siinä näkyvään numeroon ku halusin itse tullata. Lisäksi siin pysty valitsemaan mihin aikaan paketin tuovat, tai haluuko hakea postista tai automaatista jne.
     
  5. KajS

    KajS Gearhead

    Nyt epäonnistui eka kerran. Tilasin 16.8.2017 ylävesiletkun (Gates 21113). Aika heti lähti Indianasta, mutta 31.8.2017 Hampurista lähdön jälkeen ei havaintoa. Ei näe DHL eikä Posti.

    Trace started. Odota 26.9.2017 asti ennenkuin kommentoit.

    Silti sanoisin että hyvä palvelu.
     
  6. Erzki

    Erzki 1st gear

    Tähän mennessä lähemmäksi 20 tilausta rockautosta tehty ilman ongelmia. Monesti kiireisimmät osat tullu otettua DHL:än toimittamana ja nopeeta ovat tulleet(3-4 pv). Kerran täällä suomen päässä postin ansiosta yks paketti oli kateissa pari viikkoa ennen kuin löytyi.
     
  7. Vermilion

    Vermilion Gearhead

    Rockautosta tuli 3 erilaista kannetiivistettä kun tilasin 2 paria.... viimeeksi sain kunnon kamat nyt sitte meni ihan ketuilleen.
     
  8. hifilux

    hifilux 1st gear

    Tein ensimmäisen tilaukseni Rockautosta muutama päivä sitten. Osia oli 400€ edestä ja rahtikuluja tuli noin 240€ kun tavarat lähtivät kolmesta eri varastosta DHL:n kuljetuksella. No ensimmäinen paketti lähti tulemaan nätisti ja näkyy DHL:n seurannassa, mutta sitten Rockauto lähetti sähköpostia, että valitettavasti tilaamaasi tavaraa ei olekaan siinä varastossa missä piti olla, vaan lähettävät sen toisesta varastosta ja näin ollen joudun maksamaan 120 dollaria lisää. Laitoin sinne aika suorasanaisen vastauksen, että mitä tämä tällainen toiminta on, enkä maksa teidän omista virheistänne mitään. Täti sieltä vastasi, ettei ole vaihtoehtoja, että joutuvat muuttamaan rahtifirman FedExiksi ja sen vuoksi tuo ekstra hinta. Menin katsomaan tilaukseni tietoja, niin siellä oli laitettu yksi laturin hihna tulemaan neljännestä varastosta. Muokkasin sen tilauksesta pois, mutta silti olisi pitänyt kärsiä vielä 88 dollaria. Ei s__tana, taas viestiä sinne, että ei tämä näin mene. No kehottivat vaan perumaan lopputilauksen, jos en maksa. Muokkasin sitten tilauksesta vielä pari tavaraa pois mitkä olin laittanut siihen ikään kuin ei-niin-tärkeinä ja sain vielä viilattua hinnan 66 dollariin, mutta sen sitten lopun viimein maksoin. Jäi kyllä aika epäluotettava olo tämän ensimmäisen tilauksen perusteella tuosta firmasta... Ei minulle tuo 66 dollaria ole elämää kaatava asia, mutta ihan ihme touhua tuommoinen, että pannaan asiakas maksamaan omista inventaariovirheistä.
     
    Saetkae, isalmela ja Pertti K tykkäävät tästä.
  9. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Katselin Rockautosta käsijarruveijereita omaan R20 pikuppiin... hinta vaijereilla vain 26€, siihen kun lisättiin rahti+alv yms... niin hinta oli 12€ enemmän kun eräällä kotimaisella liikkeellä postikuluineen....... Toi rahti Rockautolla on ihan täyttäkusetusta.
     
    Pertti K tykkää tästä.
  10. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Huono tuuri sulla. Kokeiles eri vaihtoehdolla, ja laita niitä sinne koriin, ja poista sit vääriä. Ja sit vielä eri järjestyksessä. Tolla saattaa rahti tippua vielä ns. normaalistakin. Mut ei täällä ole kukaan päässy lähellekään noita hintoja rahteineen, edes ilman kotimaan postikuluja. Siis mulla. Enää en juuri viitti edes kysellä, klik klik ja osat ovella.
     
    KajS ja xarper tykkäävät tästä.
  11. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Jos saat jotenkin R20 13" takavase ja oikea vaijerit alle 70€ miin kertokaa.
     
  12. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Mulla tuli tollanen outo tavaramulkkaus ekaa kertaa, että varasto muuttu tilauksen jälkeen ja olis pitäny maksaa.

    No sen sai onneks yhen osan vaihdolla skulaamaan.


    Toi varastokikkailu muutenkin hämärää kun yks tuote saattaa kääntää muut päälaelleen vaikka alunperin muut olikin samassa. En tiedä mitä tällä haetaan vai onko samoja tuotteita eri varastoissa ja sitten yritetään kolmannen tuotteen kanssa kompromissia...
     
  13. rautapää

    rautapää 3rd gear

    Kertokaas mitä pitää nyt tehä. DHL seuranta näyttää et nikale on ollu jo viikon customissa Suomessa ja ei näy eikä kuulu miulle. Ei oo mitää muita viestejä tai lappuja mistään muusta ku se mikä pläjähtää sähköpostiin sillo tilauksen jälkee.
     
  14. xarper

    xarper Gearhead

    Ei tule läheskään aina mulle ainaskaan mitään ilmotusta, nyt tuli pitkästä aikaa kirje kotiin... Jos siellä seurannassa näkyy että pitää tullata ni käy ny hyvä mies tullin sivuilla tullaamassa se ni pääsee paketti matkaan.

    Paska systeemi, tiedän.
     
    Jussi289 tykkää tästä.
  15. KajS

    KajS Gearhead

    Eihän sulla ole netposti-tiliä?

    Mulle kävi pari vuotta sitten joulun aikaan tällalailla: Carter BBD-korjaussarja tuli pikavauhtia Suomeen Mike's Carburatorpartsilta. Posti laittoi saapumisilmoituksen mun netpostiin. No, kun en avannut siinä jouluilua valmistellessa webmailia, minne tuli ilmoitus netpostiin tulleesta lähetyksestä, niin sinne tulliinhan se jäi. Joulun jälkeen ihmettelin, missä osat, kunnes kävin ne mailit läpi ja löysin sen netpostimailin, josta sitten löysin sen saapumisilmoituksen. Vähän niinku oma tyhmä. Opetus oli että seuraa netpostia, jos sellainen on (mulle tuli S-pankin nettipankin kylkiäisenä).

    Tässä syksyllä tapahtu eka kerran viivästys: Ylävesiletku tuli lujaa Hampuriin asti, jonne se jäi...reklamoin rockauton sen nettiliittymän kautta. Tracing Started. Kyselin myös DHL ja Posti. Kumpikin vastasi että ei näy. Posti vastasi yhden viikon torstaina että tuntematon lähetys. Mutta perjantaina tuli saapumisilmoitus, että nouda letkus postista.
     
  16. Kylmit

    Kylmit 2nd gear

    Etuiskarit/jouset Fordiin. Tilaus RockAutoon viime perjantaina 13. päivä klo 19:44 ja lähetys tuli kotiovelle tänään tiistaina ennen kolmea. Toimittajana DHL USA, ei voi muuta kuin hattua nostaa ja annoinkin heille hyvää palautetta.
     
    isalmela ja xarper tykkäävät tästä.
  17. -santsu-

    -santsu- 3rd gear

    Hah, hauska kokemus Rockautosta viime viikolla. Tilasin Valianttiin aikamoisen liudan palikkaa mm. jarrukengät. Kenkien mukana ei tullutkaan mitään asennussarjaa,vaikka kyseisten Raybestos kenkien info-sivulla niin luvataankin. No, raportoin ongelmasta rockauton sivuilla, niin tulikin vain lyhyt vastaus sähköpostiin, että kyseisissä kengissä ei kuulukaan tulla mitään mukana. Aloin jo vastaamaan tähän viestiin, niin tulikin toisen henkilön nimissä uusi viesti Rockautolta, että virhe on todellakin tapahtunut. Kengissä ei kuulu tulla mukana asennussarjaa vaikka niin on luvattukin. Lupasivat hyvittää puuttuvien osien summan kolmen päivän sisään. Täsmensi vielä, että kenkiä ei tarvitse palauttaa.

    No tästä kuluikin vain puoli tuntia, niin tuli taas viesti Rockautosta ja samalla PayPalista, että olivat palauttaneet sekä etu- että takakenkien hinnan + molemmista maksetut rahtikulut ja verot eli yhteensä 119 dollaria! Ihan hyvä korvaus muutasta puuttuvasta jousesta ja kiinnikkeestä! :D
     
    Pertti K, atobee ja isalmela tykkäävät tästä.
  18. tinareki

    tinareki Double Gearhead

    Tarkkana täytyy olla penniä venytettäessä, esim. tänään;
    Tilasin venttiilit kutoseen rokkiautosta;
    Täyden sarjan 12 kpl postikuluineen sai samalla hintaa kuin paikallisesta olisi saanut 2 kpl.
    MUTTA kansipahvi meinasi yllättää;
    Paikallisessa 49€, Rokkiautossa sama pahvi 13,50€ + 69€ lähetyskulut !!!
    Jotain erikoista tuossa, kun venttiilisatsin postikulut oli alle 20€
    Olisiko "särkyvää" erityisehdot noin kallis vaatimus rahtareilla?
    No. Suomi-maahantuoja saa ansaitsemansa välityspalkkion kun haen pahvin kivijalkakaupasta.
    Tiivisteiden maahantuonti isommissa erissä siis kannattaa paremmin kuin yksittäin tilaaminen.
     
  19. Hai

    Hai Double Gearhead

    Pituudella on hintansa.
    Kokeileppa sen kansinahkan seuraks lyödä toisen samanlaisen tai jotain tulppaa, pientä sähköosaa tms. niin tulevat "ilmaiseksi".
     
  20. tinareki

    tinareki Double Gearhead

    Ongelma on, ettei samasta "warehousesta" löydy nyt mitään tarpeellista paffin följyyn...
    Tuo Rockauton useiden varastojen politiikka palvelee huonosti meren takaisia asiakkaita, lähetyskulut nousevat äkkiä pilviin...
    Joskus taas on hyvä tuuri kun kaikki tarvittava löytyy yhdestä varastosta.
     

Kerro tästä muillekin!