rockautosta tilaaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hertta08, 11.3.2009.

  1. 1320

    1320 Gearhead

    Joutui ekaa kertaa tilailemaan tästä putiikista osia kun Suomesta ei oikein meinannut löytyä... Chevy S10 oli siis vailla etujarruletkuja ja käsijarruvaijeria, ja kun käytettyä syylaria ei tunnu mistään myöskään löytyvän niin tilasin senkin.

    Osille tuli hintaa sellaiset 80€, mikä on todella halpa. Mut rahti olikin 150€, aika kallis vaikka yksi jarruvaijeri tulikin toiselta varastolta kuin muut tavarat. Eikä tuntunut auttavan vaikka koitin kikkailla tekemällä usemman tilauksen noista osista tai vaihtamalla jonkun osan valmistajaa... Taidan suosia jatkossakin kotimaisia liikkeitä osahankinnoissa, siis jos vaan tavaroita on saatavilla.
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Jarruvaijerin tulo muualta varmaan nosti rahteja likemmäs 50e?

    Saatko samat osat suomesta halvemmalla kuin tuolla rahdin kera ym?
     
  3. 1320

    1320 Gearhead

    Jarruvaijeri nosti rahtia muistaakseni noin 20€, loppu rahti oli sit syylarista ja jarruletkusta. Jos olis ottanut jarruvaijerin omana tilauksenaan, niin sillä ei olis säästänyt kuin jonkun pari euroa, niin otin sit kaikki samaan...

    Uskoisin, että noi vois saadakin Suomesta halvemmalla, mutta S10:n jarruosat ei näköjään ole mikään hittituote täälläpäin kun kaikki mistä kyselin myi eioota.:poff:
     
  4. palontie

    palontie Double Gearhead

    katoppa rokki sivuilta mihin muihin käy nuo s10 jarruosat,voi olla että aika moneen muuhunkin malliin ja kysele sitten kivijalkaputiikista niitä.
     
  5. Vermilion

    Vermilion Gearhead

    Your RockAuto discount code 6955147551740186 will expire on November 19, 2017.
     
  6. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Alennuskoodeille on oma ketjunsa, kannattaa laittaa sinne, sieltä tulee aina tilatessa katsottua. Mikähän lie kun itse en ole ainakaan viimeisen viiden tilauksen jälkeen saanut koodeja? Hyvä että jotkut saa.
     
  7. tinareki

    tinareki Double Gearhead

    S10 Jäähdyttäjän lentorahti on arvatenkin aika kallis...

    Veikkaan silti, että tuon syylärin hinta Suomessa on enemmän kuin koko tilauksesi rahteineen?

    Ihan yleensä ottaen osatilaukset jenkeistä Suomeen kallistuivat n.100% n. 10v. sitten kun USPS lakkautti pakettien toimitukset merirahtina. Siihen mennessä asiat olivatkin kai liiankin hyvin...
    Mullekin tuli parhaimmillaan semmoisia kuution paketteja kevyehköa tavaraa parilla kympillä.
     
    Karpov tykkää tästä.
  8. Vermilion

    Vermilion Gearhead

    Ei jaksannu ettiä.... niin tilaat vissiin liian usein tilauksesta kesti noin 3-4kk että sain ton koodin.. Tilasin sen verta paljon romua niin ite tuskin tarvii tilata tuolta... muutenkin viritysosia ei oo saatavilla...

    3x Paketti tuli
    1x DHL (tulli tappelu) ite tullasin noin viikossa sain tullista en maksannu ylimääräistä
    1x UPS tuli ilman ongelmia perille mutta perillä jostain syystä joku oli avannu paketin? Tosin kaikki oli tallessa ja ehjää ei haitannu
    1x Postista haettava paketti, Ok!
     
  9. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    En tilaa kuin muutaman kerran/v. Ainakin pari vuotta on viimeisestä koodista.
     
  10. 1320

    1320 Gearhead

    Toikin olis ollut tietysti kokeilemisen arvoinen juttu, tosin muistaakseni ainakaan se käsijarruvaijeri ei sopinut mihinkään muuhun...

    Ja joo, syylarin rahti tietysti maksaa, mutta jotenkin kuvittelisin että joku halvempikin vaihtoehto sille löytyy, ei sillä olis edes niin kova kiire ollut. Noi hitaammat toimitusajat vaan oli RockAutossa kalliimpia kun nopeat...:odeek:
     
  11. coupe60

    coupe60 Gearhead

    tilasin viikonloppuna rockautosta vetoakselit etuveto Chrysleriin. maanantaina lähti tulemaan ja keskiviikkona tuli kotipihaan. dhl ja ennakkoon maksetut tullit ja verot. kaikki yhteensä 207€, Suomessa pelkät vetoakselit 327€. melko nopea toimitus ja rahtikin vaan 80€ pituutta ja painoa kuiteskin jonkin verran.
     
  12. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Tietääkö joku, laskeeko tuo rockauton tilaussivu aina halvinta kokonaisrahtia vai optimoiko se jotain muuta? Tarkoitan tilannetta, että olen valinnut sinne isohkon kasan osia jotka kaikki lähtisivät samasta paikasta. Lisään sinne yhden pienen osan, jota ei löydy aiemmin olevasta toimituspaikasta. Nyt tilaus jakautuu kokonaisuutena uudestaan siten, että osa ennestään tulevista osista tulee paikasta "A" ja toiset paikasta "B". Tuntuu että tästä tulee kalliimpi kokonaishinta rahdin osalta kun aiempi iso kasa jakautuu yhden hyvin pienen osan takia kahdeksi keskikokoiseksi kasaksi, ja että olisi halvempi ottaa se viimeiseksi lisätty osa omana rahtinaan erikseen, mutta automatiikka ei anna tätä valita?
     
  13. onneton

    onneton Gearhead

    Voisiko joku antaa hyvän neuvon onnetomalle.Kun teen tilauksen Rockautosta niin miten varmistan ettei vaan dhl ole rahtaaja,oli meinaan pirusti ongelmia edellisen tilauksen kanssa.
     
  14. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Eikös se lue toimitustavassa? Mitö vaihtoehtoja se tarjoaa?
     
  15. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Tilaa se yksi osa erikseen. Toi on vittumaista kun ne varastot vaihtuu, vaikka näyttäis samaakin. Tuntemattomia ovat herran tiet.
     
  16. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Aika omituista. Yhdelle kattelin vanin syyläriä, niin kyllä se toimitus kiipes ajan funktiona siinä. Ei silti, kallis sen kokosen osan rahti on.
     
  17. Nupa

    Nupa Double Gearhead

    Jos otat halvimman (määrittelemättömän) rahdin niin et mitenkään.
    Todennäköisesti on. Niillä on varmaan paras diili Rockauton kanssa tms?
     
  18. Nupa

    Nupa Double Gearhead

    Joku automatiikka joo.
    Useasti joutunut veivaamaan jonkun tuotteen kanssa kun kasaan tulee se yksi "B", sit valkkaa pikkasen kalliimman tuotteen/tuotteet edellisestä listasta ja lopulta tulee koko lista kahdesta paikasta kuitenkin yhteishinnaltaan edullisemmin kaksilla rahtikuluilla.
     
  19. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Otan aina sen halvimman. Sekin on melko nopea. Ja aina täällä päässä asioin Postin kanssa. Onko se sitten hyvä vai huono, onkin eri juttu. Mutta dhl se halvin ei ole.
     
  20. Vezques

    Vezques 3rd gear

    Tiistaina tilasin, otin halvimman toimituksen ja DHL eilen toimitti paketin. Nopeahkoa sanoisin.

    Mutta Classic-perän käsijarruvaijerit saivat jäädä hyllyyn, kun niiden rahti aivan posketon. No tuetaan niiden osilta kotimaisia toimioita.
     
    isalmela tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!