rockautosta tilaaminen

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hertta08, 11.3.2009.

 1. 0132

  0132 3rd gear

  Nyt kävi ensimmäistä kertaa niin että Rokkiautosta tilatessa oikeesti tulee selvästi halvemmalla. Onkos noi DHL:n arvioidut toimitusajat kuin hyvin pitäny kutinsa? Kun otin international expressillä, joka luvattii 3-4:ssä bisnespäivässä kotiin. Nyt DHL ilmoitti että menee maanantaille toimitus, eli 6 bisnespäivää tilauksesta. Eli maksan nyt vissiin expressistä ihan turhaan ylimääräistä?
   
 2. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Ei kait noille viikonlopuille, jotka ikävästi katkaisevat työviikon mahda mitään, niin dhl tai rockautokaan. Milloin tilasit? Itellä yleensä aiemmin tullu ku pitänyt, mutta ollu halvin mahdollinen toimitus.

  Nyt kun otin laskutikun käteen niin tilasit siis ma 17.9? siitä laskien toimitus 6 pisnispäivää etiäpäin olis ma 24.9, roger that? Jos näin on niin ota yhteyttä rokkiin ja kysy. Kerrot että toimitus ei toteudu antamanne lupauksen mukaisesti. Jos ei muuta asiaa, niin aina voi kuitenkin vittuilla. Se ei välttämättä auta asiaa mutta helpottaa kummasti.......

  Joskus kyllä kamat tulee ennen kuin se on ilmoitettu tulevan esmes just dhl seurannan mukaan joten voi olla että tulee kumminkin ajoissa. Itelle on käyny että ma luvatut kamat on ollu autokatoksessa jo edellisenä pe...
   
  Muokattu: 19.9.2018
 3. toyopet

  toyopet Gearhead

  6 päivää viimeksi lupasi, 5 päivässä oli kotona.
   
 4. 0132

  0132 3rd gear

  Joo maanantai-aamuna pistin tilauksen. Pitänee odotella nyt ainakin vielä loppuviikkoon ennen kuin laittaa vittuilupostia. Ei nyt onneks hengenhätä ole mutta ihan periaatteesta, jos maksan kuriirille lisähinnan nopeammasta toimituksesta ja sit luvataankin tuoda samana päivänä kuin olisi voinut tulla halvimmallakin tavalla.
   
 5. juhamann

  juhamann 3rd gear

  Ite en oo koskaan klikannu noita nopeampia toimituksia. Hintaa aika lailla enemmän ja ymmärtääkseni juurikin noin, ettei todellista etua vrt normaali toimitustapa.
   
  fudge85 tykkää tästä.
 6. Karpov

  Karpov Gearhead

  Kyllä nuo toimitukset mulla hyvin kutinsa pitää. Halvinkin on nykyään ollut 80% ostoksissa 5-6pvää ja pisimmät 7-8pvää sis viikonlopun.
   
  fudge85 tykkää tästä.
 7. fudge85

  fudge85 3rd gear

  11.9 tiistaina illalla tilasin pontiacin sisätilakennon, luvattiin 20.9 että on perillä..
  Noh kenno oli mulla kädessä 18.9 tiistaina.. eli tasan viikossa tuli halvimmalla mahdollisella rahdilla. en ole koskaan ottanu nuita kalliimpia rahteja ko tuo halvinkin näyttää pelaavan hyvin.
   
  Karpov tykkää tästä.
 8. 0132

  0132 3rd gear

  Noo katotaan loppuun ennen kuin julistan kannattiko ottaa pikana
   
 9. speedy

  speedy Gearhead

  Lähetyksestä puuttui 1-imuventtiili, pukkasin palautetta ja homma toimi niin hyvin kuin vain voi toivoa, muutama hassu päivä, niin pikkupaketti oli postiloorassa .
   
  Karpov tykkää tästä.
 10. f34

  f34 Gearhead

  Sivut on vaan siitä harmilliset, että vaikka valkkaat merkin, mallin, vuosimallin ja moottorin oikein, niin tarjolle tulee moottorin osaa, mikä ei käykään. Se luettelokin vielä näyttää että muka kävisi.
  Pitää vielä osan numero kopioida ja laittaa hakukenttään ja sitten selviää ettei käykään omaan autoosi.
  Sitten niitten asiakaspalvelu vielä viisastelee, että kannattaa osia tilatessa valita oikea automerkki....vittu ko riipoo.
   
  isalmela tykkää tästä.
 11. Karpov

  Karpov Gearhead

  Vaikka tusinachevyihinkin oon osia ettinyt niin en ole noin toivottomaan tilanteeseen osunut... Tottakai jarruja, laakereita ym on erilaisia eri alustoissa saman mallin sisällä. Mulle sivut ei ole ikinä tarjonneet semmoseen autoon mitä on vaikka vaan yhdellä tekniikalla saanut, jotain muuta kuin siihen käypää moottorinosaa.
   
 12. f34

  f34 Gearhead

  Mulla buick-60 364 nailhead, siihen tulee tarjolle mm seitkytluvun osaa, vaikka konetyyppi jo ihan eri.
  Mutta toki jatkossa osaan kyllä varmistaa sopivuuden.
   
 13. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Ei ne kyllä aina osu. Tossa kun joku kyseli lukkoturbaanin kytkennöistä, niin tarjosin sille sitä alkupään 6.2+th700 setupin kytkintä pumpun kyljestä. Joo, kytkin löytyy... Mutta ihan väärä, ei dieselissä ole ollu alipainekytkintä lukolle sillon noissa pikkareissa.
   
 14. Powerstroke

  Powerstroke Gearhead

  Usa Fordin natikan diiseleihin tarjotaan vaikka mitä osaa ihan sikinsokin suodattimista lähtien, pitää oikeesti tietää mitä ostaa.
   
 15. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  ne olettaa että tollasella moottorilla ajavan täytyy olla muutekin niin guru että se kyllä osaa nää varaosanumerot ulkoa mitkä hänen autoonsa sopii
   
 16. 1purehell

  1purehell Gearhead

  Oon 6,4 mailin päässä Rockauton pääkonttorista työkeikalla. Jos on jotain valittamista, niin voin käydä hakkaamassa nyrkkiä pöytään. :D Magneeteista aattelin ainakin käydä valittamassa, että miksei joka paketissa ole, säätänä. :mad:
   
  jarona, Pertti K, Karpov ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 17. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Ja hienompia on saatava. Kuka vittu haluu AMC Pacerin kuvan?
   
  xarper ja 1purehell tykkäävät tästä.
 18. isalmela

  isalmela Gearhead

  Minä
   
  Gary Grand, Pertti K, jariha ja 1 muu tykkäävät tästä.
 19. 0132

  0132 3rd gear

  Jos ei tänään tuu mulle pakettia niin saat käydä:D
   
 20. Karpov

  Karpov Gearhead

  Käske lopettaa karpoville jo samanlaisten lähettely. Menee maku koko touhuun kun samoja magneetteja kokoajan.
   
  Seevu tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!