rockautosta tilaaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hertta08, 11.3.2009.

 1. GMies

  GMies 3rd gear

 2. bathory

  bathory Gearhead

 3. Pertti K

  Pertti K Double Gearhead

  No se taas on eri asia kuin että "ei saa mistään". Tokihan ne on kalliita jos niitä on huonosti tarjolla.
   
  Karpov, Jussi289 ja Poke tykkäävät tästä.
 4. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Juu, montako niitä uudempia vaneja on tuotu Suomeen? Ei varmaan monia jälkikäteen koska virallisesti ei tietääkseni ole tullut. No sitten ei ole tarjontaa kotimaassa kun ei ole osille kysyntääkään. Jos ei ole ulkomaillakaan osia myytävänä niin silloin on sama tilanne, niitä ei ole tarvinnut. Kysyntä luo tosiaan tarjontaa.

  ”Although Chrysler would make two redesigns of the B-platform van, much of the exterior sheetmetal would remain nearly unchanged over 33 years of production, making it one of the longest-used automotive platforms in American automotive history.”

  Amerikkalainen voi olla joissain asioissa tyhmä mutta jos noin pitkään tekee ram vania melkein muuttumattomana niin ei se voi olla ihan paska auto. Jokaisella meillä on mieltymyksemme autojen suhteen kuten muuhunkin. Välillä niitä osia ei tarvikkeena saa jolloin pitää ostaa original tai käytetty. Vanhan auton pito on valinta kuten koko elämäkin.
   
  mukko ja jariha tykkäävät tästä.
 5. tinareki

  tinareki Gearhead

  erikoinen kommentti...
  Eipä noi letukan vastaavat lukkosydeemit paljoa halvempia näy olevan.
  eBayssa saman hintaisia ja RA:ssakin $40...80
  https://www.rockauto.com/en/catalog....0l+v8,1052615,body,door+latch+assembly,10748

  Mutta silleenhän se markkinatalous toimii, että harvemmin kysytyille osille ei synny kilpailevaan valmistusta, jolloin hintakin pysyy korkeampana.
   
 6. bathory

  bathory Gearhead

  Ei olekkaan mutta Letukan osia saa joka paikasta, koska kaikilla maailman ihmisillä lojuu niitä nurkissa.
   
 7. Poke

  Poke Gearhead

  Ai Gemistit ovat ihmisiä ja Moparistit eivät ole? Vai kuinka tuo pitäisi käsittää? GM:t lojuvat nurkissa palasina ja Moparit ovat kaikki liikennekäytössä?

  Osta jos tarve on ja tarjolla on. Eikä tuossa ole edes hirvittävä shipping. Jos on liian kallis niin tarve ei ole kasvanut vielä sietämättömäksi.
   
  wilburi, Gary Grand ja jariha tykkäävät tästä.
 8. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Tilasin stefan rokkiautosta tietenkin halvimmalla toimituksella. Kattelin että on nyt kölnissä ja luvattu ens ke 13.08 tulevaksi. Jännäksi tekee että oli jo aiemmin kölnissä mutta kävi välillä roissyssa kääntymässä ranskassa ja tuli takas kölniin. Tälleen ne varmistaa ettei tu perille liian aikaisin?
   
 9. generalo

  generalo Gearhead

  Tilasin sunnuntaina bensamittarin anturin, eilen oli Kölnissä ja tänään Vantaalla. 13.8. minulla jos "ennusteeseen" on uskominen. Ei onneks käynyt kääntymässä missään, toki vielähän se Suomen puolella kerkiää.
   
  eilhik tykkää tästä.
 10. mopperi1970

  mopperi1970 1st gear

  Chevy on naisten auto.
   
  jariha tykkää tästä.
 11. Poke

  Poke Gearhead

  On ne kyllä niin nättejä - letukat.
   
  Gary Grand, Pertti K, atobee ja 1 muu tykkäävät tästä.
 12. cccbs

  cccbs 1st gear

  Aina tuota rockautosta on kaikki tullut mitä oon tilannut.
   
  isalmela tykkää tästä.
 13. Naketti

  Naketti 2nd gear

  Tuntuukohan vaan, vai onkohan toilituksen taksta nousseet? Vai lienee painon mukaan menee, aika hurjalta tuntuu, kun jarrulevyt msksaa 60e ja päälle satku toimituskuluja päälle :eek:
   
 14. Myrde

  Myrde 1st gear

  Taitavat pääsääntöisesti tulla lentorahtina, missä sitten paino maksaa
   
 15. Hai

  Hai Double Gearhead

  Ottaa vaan lisää tavaraa (samasta varastosta), kyllä se siitä korjaantuu.
   
  xarper tykkää tästä.
 16. Poke

  Poke Gearhead

  Ja kun katselee suomalaisia jälleenmyyntihintoja ymmärtää, ettei niihin paljoa katetta sitten jää. Olen hyväksynyt nuo toimituskulut luonnollisina, koska itse en satasella pystyisi noutamaan mitään mistään. Paitsi, ehkä olutta ja liepuskaa lähimarketista. Mutta sitten vielä alvi toimituskulujen päälle.

  Onhan satanen sitten kyllä huimaava shipping jos osa painaa muutamat kymmenet grammat. Kaitpa perustelutkin löytyvät.
   
 17. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Suurimman osan osalla kyllä puolet hintaeroa suomi vs jälleenmyyjä. Eli kate on kyllä kohdillaan vaikka lentorahtiin vertaa. Kontissa tulee varmasti useat tavarat tänne ja rahti silloin ihan eri.
   
  xarper tykkää tästä.
 18. Poke

  Poke Gearhead

  Joo! Ne rikastuu muitten rahoilla. Merkuriuksen ryövärit ja kauppiaat.
   
 19. Naketti

  Naketti 2nd gear

  No juu, kattelin tuossa kotimaisilta jälleenmyyjiltä, niin tilaan jokatapauksessa rokkiautosta, laskeskelin että reilun satkun säästää jo pelkillä satuloilla ja jarrulevyillä postikuluineen, muut sälät päälle ni mennään jo kevyesti yli 200e erotukseen, vaikka toimituskulut vähän päälle 150e. Äimistelin vaan, kun kaikkien aiempien tilausten kulut olleet muistaakseni max 50e luokkaa, niin varmaan olleet sen verran keposempia paketteja. Lentorahti ja paino tietysti selittää paljon.
   
  xarper tykkää tästä.
 20. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Jarrusatulat ja levyt lisää rahtia hyvin. Joskus tuli halvemmaksi tilata levyt yksitellen tai levy ja satula yksitellen. Tilannekohtaista ja riippuu hinnastakin. Alle 22€ vielä voi kikkailla alvin kanssa.


  Esim viime kesänä pontiakkiin uudet levyt ja palat tuli erikseen halvemmalla kun jäi summa alle 22€ ja postit puolittu. Yhdessä olis summa mennyt yli alv rajan ja samalla postikukut tuplaksi ja kokonaissumma n 25€ kalliimpi. Ei kuulosta paljolta kaikille, mutta osatkin oli halpoja. Toki monesti tulee halvemmaksi tilata könttä mutta aina kannattaa kokeilla
   
  xarper, Jussi289, jarona ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!