rockautosta tilaaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hertta08, 11.3.2009.

  1. Seejii

    Seejii Gearhead

    Muistelen kuulleeni tai lukeneeni jostakin, että pelkkä taustasäteily tuhoaisi suojaamattoman elektroniikan 15 vuodessa. Siihen nähden 30 v kestoikä on hyvä!

    Ostaa länsiauton niin saa osia myöhemminkin :D
     
  2. Seejii

    Seejii Gearhead

    Toyotin moottorin korjaus on järjettömän kallista
     
  3. dodgeman

    dodgeman Gearhead

    Talvella pitäis tilata Dodgeen jarrulevyt, mitä valmistajia pitää välttää ja mistä taas on positiivisia kokemuksia, tällä hetkellä on tarjolla näköjään Raybestos, Duraco, Centric,Bendix, Acdelco
     
  4. isalmela

    isalmela Gearhead

    Oisko tuo postin työnseisaus voinut vaikuttaa asiaan, millä kyydillä otit rahdin?
     
  5. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Onhan miljoonan mailin klubissa monenlaisia autoja, tbi chevyjäkin...




    Hurrikaani vähän viivästytti atlantan tilausta ja melkein viikon seiso siellä ennenkuin lähti. Alkuviikolla postin lakko vähän hidasti toista osatoimitusta.
     
  6. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Tänää aattelin vaihtaa VAG raitisilmasuodattimen, mulle myytiin joku luxe preemium aktiivihiilisuodatin rekkarin perusteella.. Miinukset: Raitisilmasuodatin on 5mm liian paksu. Valmistaja oli kompensoinut paksuutta laittamalla lovet jotka pitäisi kompensoida paksuuden. Ainut huono juttu oli se että ne lovet oli väärässä paikassa. Siinä kohtaa missä niiden tulisi meneekin filtteri...

    Laatuosia.
     
    Muokattu: 7.9.2019
  7. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    toimiikin huomattavasti hienommin/paremmin mitä nää monojetronicit yms. vastaavat viritykset.
     
  8. Naketti

    Naketti 3rd gear

    Omien kokemusten mukaan ainakin acdelco ja raybestos ihan perusjees, centricin jotain ollu jees, mut yhdet laakerit oli aika pehmoset, ei kestänyt pitkään.
     
  9. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    merkki?

    viiden monojetin perusteella on ollut murheet pieniä vs tbi. Lämpöanturia ja imusarjan kumilaippaa vaan mennyt. Lämpöanturikin noissa peleissä hoiti kaiken eli lämpömittarin ja ecun. Pienimmät kilsat oli 340k ja isoimmat 550k ja silti hyvin hyrräs, e85:llekin sopeutu tosta vaan.
     
  10. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    joku A24, ilmeisesti joku Koivusen oma. En muutaka saanu siihe hätään. Mut tuli sen verta flashbakkeja että muistan suorittaneeni amiksessa samaa toimenpidettä tod. näk. mann filtterin tai mahlen vastaavaan suodattimeen.

    Se monojetin toiminta täysin toimiessaankin on ihan sekoa.
     
  11. mukko

    mukko 2nd gear

    Tulee sieltä tulppiakin läjä :rotfl:

    Kulutkin selvis sillä että sieltä tulee kolme eri pakettia :poff:
     
  12. Roc

    Roc Gearhead

    Mulla on tuollanen ’89 Astro 4.3tbi ja th700. Ajettu nyt 409tkm. Kyllä mä kestävyyden suhteen voisin laittaa sen samalle viivalle samanikäisten eurojen ja japskien pakujen kanssa.
     
  13. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Ja kaikki alkuperästä? Kone ja loota avaamattomia? No onhan niitäkin, mutta kovin monta on noilla kilsoilla jo fiksailtu.
     
  14. speedy

    speedy Double Gearhead

    Cutlassiin tilasin ac delcon, ei halvimmat kaasuiskarit joka nurkkaan, yht. 121 tollaria
     
  15. Seejii

    Seejii Gearhead

    Lisätään tekniikan avaamattomuus listaan WJ Grand Cherokee 4,7L V8 ei ole mercedeksen paskaosia tässä. 420000km ja päivittäisessä käytössä lisääntyy kilometrit.
     
  16. Roc

    Roc Gearhead

    Mitään varmaa ei pysty sanomaan, mutta perimätiedon mukaan taka-akseli on tehty uudestaan. Laatikosta jos pitäis arvata, niin sanoisin että joskus tehty. Moottorista lähtisin arvuuttelemaan ettei oo avattu, on nimittäin just sellasen törkyn peitossa ja kaikki on ns. alkuperäisen näköistä ettei kukaan kyläseppä ainakaan oo tehny omia kusisia patentteja mihinkään.

    Ja kyllä sanoisin että kun ruvetaan kattomaan 30v ikäisiä ja +400tkm ajettuja muun merkkisiä pakuja, niin kyllä aika vähissä lienee ne missä tekniikka täysin avaamatonta?
     
  17. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Toki 400tkm on jo sellanen mittari, että moni tosiaan on käyty. Näissä vaan monesti jo 200tkmmässä loota tai kannet tehty, ei kaikissa mutta paljon näitä löytyy.



    No onneksi aiheeseen liittyen rockautosta osia saa, melko hyviä ja vähemmän hyviä.
     
  18. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Duracosta ei ole kokemusta, kaikkia muita on ollut jonkin jarruosan muodossa. Ainakin Raybestos, Centric ja Delco levyjä.
    Eroja ei sinänsä ole ollut merkkien välillä mitään mainittavampaa, mutta kannattaa ehottomasti ottaa pinnoitetut (coated). Metallissakin varmaan jotain eroa kun ottaa hieman kalliimmat.
    Kaikkein halvimmat, pinnottamattomat ruostuu ja mätii piloille vuodessa.
     
  19. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Itsellä kans oli toisessa 440tkm, silloinen duunikaveri vinoili että hänen corollallaan ajettu melkein yhtä paljon, oliko just 400tkm, siitä ei kauan mennyt ku legendaarinen 1,6 leipo kiinni töihin tullessa. Ei siinä, kaikki hajoaa, itseä ei niin kiinnosta jos jollain on enempi ajettu auto, kun se on pitkälti huolenpidosta kiinni... Väittäisin että 80's rolloja on tuotu väh. 10x enemmän maahan kuin astroja, toisia näkyy tänä päivänä, toisia ei, tuskin ne kaikki siellä afrikassa on?
     
  20. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Tuossa viimeisin vertailun vuoksi. Shippaus on hieman nopeutettu kun koitan saada kamat viikonlopuksi, halvin olis ollu 31 taalaa cad.
    Ed kurssit on niin että cad summat kun jakaa 1.4 saa euroja.


    [​IMG]
     
    Muokattu: 10.9.2019

Kerro tästä muillekin!